Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Някой ползвал ли е шампоаните на Велнеа? Харесах един със зелена ябълка заради аромата. Евтин е, но съм с къдрава коса и ме е страх  да не я изсуши.
Пробвах преди време за боядисвана коса. На инат я довърших бутилката, редувайки я с друг шампоан, това нещо премиваше много. Хем косата ми е нетретирана, не е суха като цяло но с този шампоан беше зле. Виж балсамите им не са лоши за парите си, аз от балсам не очаквам някакви кой знае какви ефекти а просто краищата да не ми се заплитат и да не са сухи, по-малко наелектризиране също. Два съм пробвала и за мен си вършат работата. Колежка с доста суха и много гъста коса беше похвалила техен балсам че била доволна, нейния май на ягода миришеше. Аз пробвах с манго и май другия с мед да беше, не намерих разлика освен на цвят и мирис.

# 241
Не знам къде да си задам въпроса, ще пробвам тук.
Искам да си поръчам CATRICE 5 In A Box сенки от Pink Panda, защото само там ги има. Дават ли понякога безплатна доставка?
От няколко седмици проверявам, но нищо. Или пък някакъв код?

# 242
Не знам къде да си задам въпроса, ще пробвам тук.
Искам да си поръчам CATRICE 5 In A Box сенки от Pink Panda, защото само там ги има. Дават ли понякога безплатна доставка?
От няколко седмици проверявам, но нищо. Или пък някакъв код?

Няма някаква закономерност при тях с безплатната доставка, когато решат пускат за цял ден за поръчка най-често над 59лв, понякога е друга сумата. Когато решат пускат безплатна без ограничение в сумата за един ден, а напоследък забелязвам пускат примерно за поръчки от 0 часа до 5 часа безплатна без ограничение после от еди колко си часа до еди колко си безплатна за поръчка над 20лв, и така до суми над 50-60-70лв. И всичките тези условия са в рамките на един ден, можеш луд да станеш с тях.

А и забравих да кажа трябава да ги следиш и в инстаграм, понякога и там пускат кодове за безплатна доставка.

# 243
Офф, явно ще трябва още по-стрикно следене, а и инстаграм нямам.
Благодаря, просто не бях засичала и трябваше да питам Simple Smile
Абонирах се и за бюлетина им, ще видим.

# 244
Доволна съм от ексфолиращите чорапки на Парасофтин (поръчвах онлайн).
Отлепиха ми се на 2 пъти на сравнително големи люспи, останаха ми няколко участъка с по-малки люспички, които скоро ще паднат. Ефектът е много добър. Blush
Да препоръчте хубав измивен гел, който да се справя отлично и с грим? Кожата ми е склонна към несъвършенства и ползвам La roche за измиване на лице, но искам да дам шанс на нещо бюджетно.
Ползвам от време на време биотен (скраб за лице) и Neutrogena (Oil Balancing) , но тe не свалят грим.

# 245
На Balea ползвам в момента измиващата пяна за суха кожа, и геловете измиват много добре, но на мен ми изсушават. Пяната много ми харесва, остава ми само малко спирала под очите, която после почиствам с тампонче.
Много съм доволна, че най-накрая намерих нещо, което не ми изсушава кожата. Имат и измиващ крем за суха кожа, който може да пробвам другия път.

# 246
Доволна съм от ексфолиращите чорапки на Парасофтин (поръчвах онлайн).
Отлепиха ми се на 2 пъти на сравнително големи люспи, останаха ми няколко участъка с по-малки люспички, които скоро ще паднат. Ефектът е много добър. Blush
Да препоръчте хубав измивен гел, който да се справя отлично и с грим? Кожата ми е склонна към несъвършенства и ползвам La roche за измиване на лице, но искам да дам шанс на нещо бюджетно.
Ползвам от време на време биотен (скраб за лице) и Neutrogena (Oil Balancing) , но тe не свалят грим.

Аз много харесвам измивания розов на Нивея, с Розова вода. Сваля отлично грима. И моята кожа е склонна към акне и не съвършенство и малко са продуктите, които ми понасят.
На Ла Рош е много хунав измивания наистина, крема за акне също.
Пробвай Нивеята аз съм супер доволна. Ще повтарям покупката.

# 247
  • Седмото небе
Подкрепям за розовите измиващи на Балеа. Когато съм слагала грим минавам първо с крема, после с пяната. Нещо като “double cleansing” се получава. Добре почистен грим и остатъци, без изсушаване и опъване. Иначе самостоятелно само с пяната сутрин. И в двата случая отгоре пръскам и тоника в серията, на който за удобство пригодих помпичка, иначе може с ръце или тампонче да се нанесе. Трите продукта общо са някъде към 11 лв, кожата след тях е чиста, мека, спокойна и свежа.

Дори когато бях с комбинирана и чувствителна кожа преди бременноста ги харесвах. Сега, когато кожата ми стана склонна към изсушаване и раздразване са ми още по-любими.
Иначе небюджетния им заместител, но само като цена, иначе страшно икономичен е гел с лилав етикет на Апивита. Той е за всеки тип кожа, за лице и очи. В някои сайтове се намира и малка опаковка за проба. Имат и такъв за мазна кожа, но с него нямам опит.
Скрит текст:

Мицеларния розов почистващ гел на Нивея също е страхотен, от него имам втора опаковка. Той ми е трети по ред фаворит след изброените горе.

# 248
И аз много харесвам мицеларния розов почистващ гел на Нивея. Ползвала съм и мицеларен гел на Гарние, предполагам, че е аналог на мицеларната вода с розова капачка, но след него винаги минавам с тампонче. Със суха кожа съм.

# 249
И аз търся добър продукт за измиване.
Ползвах показания крем на Балеа (дето е в  средата на снимката), но имах чувството, че не измива достатъчно добре. Лицето ми беше сякаш лигаво, не изплакнато.
Една Нютрожина опитах, тя пък премива.
Вода-пяна на Елеа - също. Харесваше ми, но не може да свали спирала.

# 250
Аз си харесвам на Нивея всички измивни гелове и тях си ползвам. Най-много ми допада класическия син и розовия.

# 251
И аз търся добър продукт за измиване.
Ползвах показания крем на Балеа (дето е в  средата на снимката), но имах чувството, че не измива достатъчно добре. Лицето ми беше сякаш лигаво, не изплакнато.
Една Нютрожина опитах, тя пък премива.
Вода-пяна на Елеа - също. Харесваше ми, но не може да свали спирала.
Използвала съм много измиващи гелове за лице и никой от тях не беше моят.
С нормална към мазна кожа съм в Т зоната.
Купих си преди 2-3 месеца ето този на Гарние
https://www.google.com/search?q=измиващ+гел+Гарниер+3в1&client=ms-android-acer&prmd=ivsn&sxsrf=ALeKk00bHYvs-BQU5Koy4lQODT0Lf21U2g:1608124596384&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjh98j6ytLtAhUCDewKHVduC3oQ_AUoAXoECAMQAQ&biw=541&bih=834#imgrc=PUnKYL92RoQP2M
Еми това е моят продукт за измиване на лицето.
Почиства добре ,матира кожата без да изсушава ,а охлаждащия ефект е просто неустоим.
А хубавото е че може да се нанася като маска на лицето за 3 минути.
Купих малко след него измиващата пяна на Хималая ,хубава е но определено не е моето нещо.
Та оставам си с този на Гарние.

# 252
Добро предложение, но по спомени на мен ми беше силен. Подарих го на човек с мазна кожа, чудесен беше при него.
Сега ползвам на Билка - с грозде. Ама не съм чак впечатлена. Поне не премива.

# 253
Спирала май почти нищо не може да я свали напълно. Аз поне досега не съм попадала на такъв продукт - моята кожа също е суха и внимавам с какво се мия, но почти винаги доизкусурявам с тампонче. На Нивея розовия и на мен ми харесва как почиства.

# 254
Преди месец открих този измиващ гел на Биотен и от тогава не оставам без него.
Да не кажа голяма дума, но това е единственият продукт, след който не чувствам лицето си изпънато и пресушено.

Грим обаче незнам дали сваля.

Общи условия

Активация на акаунт