Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Също и в коледния календар на "Балеа". Между другото от него извадих всичко наведнъж и като не знам немски, сега се чудя кое какво е. Joy

# 421
Също и в коледния календар на "Балеа". Между другото от него извадих всичко наведнъж и като не знам немски, сега се чудя кое какво е. Joy
Лентата е много сладурска.Давай снимка ако нещо не се оправяш,ще помагаме .То и аз преди сто години го учих де.

# 422
  • Седмото небе
То на самия календар има и стикер с описание на продуктите, на български. Ако не се лъжа и по номерца бяха подредени. Аз го купих отдавна и подарих...

# 423
Същата лента я има в джъмбо, има и по-светло розова без точки. Светлата е по-удобна и комфортна, тази на точките много стягаше, едвам я намушквах, имах чувството, че е детска. Сестра ми я пробва също и при нея така.

# 424
Скрит текст:
То на самия календар има и стикер с описание на продуктите, на български. Ако не се лъжа и по номерца бяха подредени. Аз го купих отдавна и подарих...
Аз да попитам пак за отзиви за онези продукти, ако може Stuck Out Tongue
Himalaya Clarina anti acne cream, Revuele face peeling gel, enzyme peeling, Deva peeling solution, Black Mask peel off pro collagen, Garnier Hautklar kohle, Avene Antirougeurs

# 425
  • Седмото небе
Скрит текст:
Аз да попитам пак за отзиви за онези продукти, ако може Stuck Out Tongue
Himalaya Clarina anti acne cream, Revuele face peeling gel, enzyme peeling, Deva peeling solution, Black Mask peel off pro collagen, Garnier Hautklar kohle, Avene Antirougeurs
Ууупс сори, бях забравила... Почвам ги подред и накратко:
1) Хималая крема е много тегава гъста текстура, бавно и внимателно трябва да се нанася, аз го ползвам само след дълбоко почистване, би трябвало да има успокояващи и антибактериални качества; цена около 3 лв
2) Ревюел пилинг гела-значително по-приятен ми беше този с ябълката, почиства добре, когато не се ползват абразивни ексфолианти, не дразни и не зачервява кожата; цена около 5-6 лв
3) Пилинга Дева-много кофти опаковка случих или по принцип е кофти не знам, на втората опаковка ще проверя; видно е че ще подновя, за цената си страхотен продукт, отново алтернатива на стандартното ексфолиране; цена около 8-8 лв
4) Маската Ревюел е кофти; не се нанася равномерно, остава като “дантелена” на дупчици и петна, май и не почиства толкова добре, но ще си я до изразходвам; в следващ такъв продукт определено ще вложа по-голяма сума за качествен продукт; цена около 5 лв
5) Почистващия стик на Гарние-средно груби и остричко частички, леко ментово усещане оставя; определено не е за честа употреба, изсушава много, но пък почиства невероятно добре; след него кожата поема огромно количество продукти; удобен е много и икономичен; бих пробвала подобен, но не толкова агресивен продукт, ако открия; по спомен около 5 евро от Росман Германия
6) Авен Антиружор крем-купих го с цел успокояване на раздразнена и зачервена кожа; гъстичък е и не много добре попиващ; не ми допада особено; за тази успокояваща идея харесвам крема на Деклеор с роза, той имаше уникален ефект, но е и тройно по-скъп от този; цена около 25 лв

# 426
Това с олиото на Лакме е супер идея и ми стана интересно... Може ли линк или снимка? Потърсих такова, но не открих.. Мерси предварително!
Хоп дали не е това? https://www.zlatnaribka.com/lakme/vazstanovyavashto-olio-lakme-m … ice&order=ASC
Това е, чак сега видях въпроса

# 427
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е Еко самобръсначките на Wilkinson? Удобни ли са с тази извита глава?

# 428
Вчера пробвах шампоана с кофеин и хинин на "Милва", много ми хареса.

# 429
Хубави са на милва шампоаните, но ми се заплита косата от тях. Когато сложа маската всичко се оправя, така че не е болка. Дразня се на малките опаковки, имам чувството че ще зарина света с пластмаса ако само тях купувам.

# 430
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е Еко самобръсначките на Wilkinson? Удобни ли са с тази извита глава?

Уффф, имам я от август и още не съм я отворила. След малко влизам в банята и ще я изровя от шкафа вече за ползване.

# 431
Хубави са на милва шампоаните, но ми се заплита косата от тях. Когато сложа маската всичко се оправя, така че не е болка. Дразня се на малките опаковки, имам чувството че ще зарина света с пластмаса ако само тях купувам.
Аз имам този с хумата - 500мл опаковка е.
Скрит текст:
За протокола и на мен много ми изсушава и заплита косата и задължително слагам балсам след това.

# 432
  • Седмото небе
Тези самобръсначки са хубави. Мъжа ми ползва зелените от години не се отказва от тях за никой други. Аз съм взимала от мъжките да пробвам, от любопитсво си взех скоро и от розовите дамски.. Разлика не намирам никаква честно казано, в началото са леко лигави от лентичката и страааашно остри. Трябва да се внимава много и да се слага голямо количество гел/пяна. Изкарват поне при мен страшно дълго време. Определено си заслужава да се пробват. За когато няма на промоция ножчета за синята ми Жилет Венъс, а на мен тя ми “НОМЕР 1 !!!” съм си взела една кутия от розовите-да си имам за резерва.

# 433
  • Mediterraneo
Ох, че хубаво, че ми отпаднаха самобръсначките за ползване! Имам една еднократна за вечни времена в банята Simple Smile

# 434
  • Стара Загора
Лентата наистина е леко лигава в началото, но на мен това е едно от нещата, заради които ми станаха любими всички самобръсначки на Wilkinson. Не пада дори след 3-4 месеца, както на някои други марки се разлепят след три употреби. Може би това е и причината да е щадяща към моята супер и много чувствителна кожа. От лек натиск се порязвам обикновено, но с тези дори през лятото нямам особен проблем в това отношение. В началото са остри, да, но след 3-4 употреби всичко е ок. И аз изкарвам страшно дълго време с една. Стигала съм до 6 месеца употреба.
Като се има предвид колко е нежна кожата на краката ми, сега се появиха само няколко точици от леко порязване и още под душа изчезнаха. Под мишниците пък за макс 10 секунди изчистих и е с удобен захват. От вече близо 10 год. ползвам само Wilkinson, не ги сменям. Имам 2 със сменяеми глави, онази с голямата със сапуна, няколко пъти съм купувала и еднократните с алое Вера, еднакво доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт