Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Седмото небе
Това с олиото на Лакме е супер идея и ми стана интересно... Може ли линк или снимка? Потърсих такова, но не открих.. Мерси предварително!
Хоп дали не е това? https://www.zlatnaribka.com/lakme/vazstanovyavashto-olio-lakme-m … ice&order=ASC

# 376
Благодаря Ви, момичета.
Ще си запиша всички предложения и ще избера .

това ли е  https://moiatakozmetika.com/product/hidratirashto-olio-serum-che … um-doori-dlae-soo ?
Точно това е да. И е супер икономично при мен. На влажна коса при мен е по-добро, отколкото на суха.

# 377
За каква коса е? За суха къдрава дали е подходяща тази маска?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:28 от Анонимен

# 378
  • Deutschland
За каква коса е? За суха къдрава дали е подходяща тази маска?

Копирам от Интернет :

Възстановяваща маска с костен мозък и плацента - получени чрез химичен синтез и обогатени с протеинови съставки от растителен произход. Подходяща за сухи, боядисани, обезцветени и къдрени коси

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 19:35 от bubanka

# 379
И аз взех почистващия гел на регал, ползвах на чисто лице и ми хареса. Той може ли да сваля грим?
Взех и едни чорапи

Днес ми е трети ден и започна белене, до сега не бях използвала такива, само хидратиращи и ми е малко странно, но се надявам резултатът да ми хареса.

# 380
И аз взех почистващия гел на регал, ползвах на чисто лице и ми хареса. Той може ли да сваля грим?
Взех и едни чорапи

Днес ми е трети ден и започна белене, до сега не бях използвала такива, само хидратиращи и ми е малко странно, но се надявам резултатът да ми хареса.

Преди час ги свалих тези чорапи и нямам търпение да видя ще има ли резултат Simple Smile И на мен ми е за първи път. Малко се отплеснах обаче и ги държах повече от час. Не усетих някакъв дискомфорт,така че май не е проблем.

# 381
  • Седмото небе
Аз ползвах подобни чорапки на Балеа. Държах ги един час. И тъкмо бях на път след една седмица чакане да ги заплюя, че нищо няма да стане и като се започна едно белене, олеле майко. Сипеше се кожа на поразия! Пет дни денонощно ходех и спях с чорапи, понеже навсякъде правех ужас. През ден правих и дъъълго накисване със соли, без да търкам допълнително с пила, умишлено не нанасях и крем после. Всичко излишно почти падна към момента и само ще поддържам резултата веднъж седмично с ексфолиант и плътен крем за през нощта. Много много ме улесниха тези ексфолиращи чорапки и със сигурност след някой друг месец ще повторя.

# 382
Здравейте! Имам въпрос,за консистенцията на маската,към тези които са я ползвали . Маската стой на дрожди(на бучки) не знам дали е нормално,за пръв път виждам такава peel off маска и не съм запозната като цяло със марката и малко ме е страх да я изпробвам без да знам,че всичко е ок. Маската е в срок на годност,но тези дрожди в нея нещо ме притесняват да не би нещо да е развалена. Има също дака доста силен мирис,не мога да определя на точно какво... много моля тези който са я пробвали да ми кажат дали си е такава самата маска или на мен нещо ми се е паднала некачествена 😄 благодаря
 Предварително       

# 383
  • някъде под слънцето...
Заинтригува ме това, че е произведен в България

Ще пиша  как се държи.
На първо четене тексрурата е приятна, не е плътен или мазен.
Остава и да работи добре...

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 19:46 от sl

# 384
Идвам малко да нахейтя 😀
Голям фен съм на Есенс  и Катрис , но с червилата Essence STAY 8h MATTE не се разбрах
Стават на петна, това е суоч на ръката ми 20мин след като са нанесени.

# 385
  • Седмото небе
Здравейте! Имам въпрос,за консистенцията на маската,към тези които са я ползвали . Маската стой на дрожди(на бучки) не знам дали е нормално,за пръв път виждам такава peel off маска и не съм запозната като цяло със марката и малко ме е страх да я изпробвам без да знам,че всичко е ок. Маската е в срок на годност,но тези дрожди в нея нещо ме притесняват да не би нещо да е развалена. Има също дака доста силен мирис,не мога да определя на точно какво... много моля тези който са я пробвали да ми кажат дали си е такава самата маска или на мен нещо ми се е паднала некачествена 😄 благодаря
 Предварително       

А каква е маската, на коя марка? Как да познаем дали по принцип си е така или на вас се е случила такава(евентуално проблемна)?

# 386
  • Стара Загора
Не съм забелязала червилата  Essence Stay 8h Matte при мен да стават на петна. Имам снимки от първия ден, в който бях  с едното червило, нетипичен цвят за мен Mad about you - първата снимка е от около 2 часа след започване на работа, другата е вече след като се прибрах от работа (снимките не са добри и осветлението на втората е доста кофти). Не съм подновявала.
Скрит текст:

# 387
Незнам възможно е аз да греша някъде, но с други матови червила проблем нямам.
Ексфолирах устните, пробвах с балсам под червилото, без балсам също, с молив без молив, дори единия път сложих околоочен крем под червилото (трик, който знам от гпимьор) ами ефекта е същия.
Накрая пробвах на ръката и пак.
Едното червило е от Лили, а другото от Нотино.

# 388
И аз имам такъв проблем с някои много сухи матови.

# 389
Взех си олиото за коса на Шаума! И съм удивена. Това олио слага в джоба си сума ти профи продукти,които съм имала. А аромата е разкошен. Само 2-3 капки и косата става чудна.

Общи условия

Активация на акаунт