Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък търся бюджетна спирала.
Най-харесвам тези с дебелите масивни четки.
Такава ползвам в момента на Фаберлик, но вече е много измъчена милата.
А ако ми кажете дали мога от някъде онлайн да намеря продуктите им ще е още по-добре.

Точно такава е Розовата на Есенс. Нееднократно хвалена в темата. Обемна, силиконова, удобна четка.
Много харесвам Буржоа червената и тази Лореалската за обем. Върни се няколко странички по-назад, дала съм и снимки и съм ги описала. Страхотни спирали са и трите. Буржоата обаче ми е топ.

На Буржоа намирам две червени, и двете за обем. Може ли снимка? ☺️
Четох темата назад, но уви....
Еро я. И назад има снимка.

# 361

Здравейте,това са новите ми придобивки от Супердраг,душ гел 90 пенса,спрей за коса 2.86 £.
Весели празници

# 362
Момичета ..
Имате ли идея защо има такава разлика в цената? Тази в Нотино е без пари...

# 363
Наистина много голяма разлика. Може би има промоция.

# 364
Винаги в Лили спиралите са по-скъпи отколкото он-лайн. И в Парфимо са по евтини спиралите, не само в Нотино. С безплатна доставка си е попадение, но обикновенно се плаща доставка от 4-5 лева
Весели празници на всички!

# 365
  • Седмото небе
Магазини като Лили, Дм и други работят с официален дистрибутор на марката за България, който им определя крайните продажни цени. Освен при договорени промоции те не продават под определената цена.
Нотино, Парфимо и т.н са международни онлайн магазини, чиято ценова политика не ми е никак ясна, но факт че могат да си го позволяват и го правят. Не само с Буржуа, а и с почти всичко, което продават.
И така всеки има избор от къде да пазарува и дали му се рискува. Казвам го като потребител и на двата типа пазаруване. Всеки преценява за себе кое му е по-изгодно. Иначе аз лично до момента проблем със закупени от Нотино различни продукти не съм имала. Но пък и от дрогерия съм попадала на изсъхнала спирала.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 20:55 от * SUPERGIRL *

# 366
  • В къЩи.
Честита Коледа,дами.

Моля да ми препоръчате олио за коса,което да е подходящо за тънка и финна коса,да не омазнява и утежнява.
Да придава гладкост и блясък на косата...има ли такова чудо?

# 367
Чак гладкост и блясък не знам, но не омазнява и не утежнява на моята косица  лекото олио с шипка на Орайт.

# 368
  • София
Аз бих ти препоръчала олиото от дм на langhaarmaedchen. Не утежнява моя фин косъм (слагала съм го и преди, и след крем), нанасям на влажна коса по връхчетата и нагоре по дължините. Мирише приятно, косата ми е мека и се реше лесно. Освен това е много икономичен.

# 369
Взех си днес олиото за коса Шаума. Много го похвалихте и не се сдържах.
И от новите шампоани на Елсев без сулфати този път за боядисана коса. И трета опаковка от Розовата вода на Агива. Също така на Есенс хайлайтър.

# 370
Мога да препоръчам олиото на Чи с черен кимион. Никога не ми утежнявало, косата ми е изрусена, тънка и често използвам сешоар и преса. Малка разфасовка е, но въпреки това го използвам доста време,  цената му е под 10 лв.

# 371
Честита Коледа,дами.

Моля да ми препоръчате олио за коса,което да е подходящо за тънка и финна коса,да не омазнява и утежнява.
Доори платинум

# 372
Купих си стягащ околоочен на регал, по препоръка от тази темичка.
Ами, чудесен е! Не ми щипе, нанася се лесно, хидратирана си чувствам кожата...
За има няма 6лв. си е находка! Simple Smile
Исках и да си взема бюджетна маска за коса, но не можах да си избера. Ползвам от години балсамите на Елсев, но пробвах два пъти с техни маски и много бързо ми омазняваха скалпа.
Косата ми е дълга и тънка, омазнява се бързо в корените, а краищата са сухи.
Ще съм благодарна за препоръки отново Simple Smile
Светли празници!

# 373
  • В къЩи.
Благодаря Ви, момичета.
Ще си запиша всички предложения и ще избера .

това ли е  https://moiatakozmetika.com/product/hidratirashto-olio-serum-che … um-doori-dlae-soo ?

# 374
Честита Коледа,дами.

Има едно олио за след боядисване на Лакме, косата ми е почти до кръста, но една тубичка ми стига за три пъти, което го прави сравнително бюджетен продукт за цена от 4.50лв.и то мноого добър. При мен то дава точно гладкост и блясък, прави косата ми по-жива. Открих си начин как да го използвам като терапия и вместо балсам/маска, след като измия косата със шампоан подсушавам, разделям на две и слагам по няколко капки след което разпенвам като леко стискам и отпускам кичура (не мога да го обясня добре), като разпеня хубаво разресвам за да съм сигурна, че е достигнало целите дължини (не нанасям по скалпа), пак стискак и отпускам и слагам шапка за баня, престоявам 10мин и отмивам, резултата при мен е магичен🙃 Като финиш за тънка коса най-много харесвам олиото на о'райт, но с камелия, без значение лекото или нормалното, заглажда допълнително и изобщо не утежнява косата. Едно шишенце от 10мл ми стига за месец, слагам само по две три капки и е достатъчно 10лв е, но определено си заслужава разхода. Всичките им олиа ми харесват, но това е най-лекичко и ухае невероятно, също така е със сравнително изчистен състав,което също ми е важно.

Общи условия

Активация на акаунт