Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Някоя изпробвала ли е новият шампоан на Тео протих пърхут? Гледам рекламират го много усилено.

# 451
  • София
Сега се комнтира самобръсначка, но преди две страници четох за олио/кристали за коса.Те не омазнямат ли косата?А след тях ако искам да сложа стилизиращи продукти и да ползвам сешоар и преса, няма ли да е мазна косата и да затруднява оформянето.Благодаря.

# 452
  • някъде под слънцето...
Използвам наслагване , на балсами без отмиване, олио за коса , кремове за активиране на къдрици,  пяна, желета , диксиращи продукти,  термозащита.....Но всичко  в мниго малки количества и всички са подходящи за Curly метода.
В интерес на исрината не съм открила  добри за мен
 продукти за метода от бюджетните.
Не казвам, че няма такива, но явно не съм попаднала.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 15:02 от sl

# 453
.. преди две страници четох за олио/кристали за коса.Те не омазнямат ли косата?А след тях ако искам да сложа стилизиращи продукти и да ползвам сешоар и преса, няма ли да е мазна косата и да затруднява оформянето.Благодаря.
Зависи от количеството. Слагаш мъничко, по връхчетата, остатъка може да минеш леко с длан по дължините, в никакъв случай в горната част или скалпа, ако имаш тънка и мека коса. Ако е гъста и непокорна едва ли ще имаш проблем. Но с тънката коса се действа икономично откъм олио и кристали. Моята коса не ги обича много, но, ако са в умерено количество ги харесва, става гладка и лъскава и лесно се оформя т. к. съм на късо каре после се подвива чудесно с четката и сешоара и заблестява. Отделно ползвам и лак за коса, нямам проблем преди това да съм ползвала олио, то пък от своя страна обира фриза, който прави меката и тънка коса на перушинка, а олиото се справя успешно с този проблем. Но действам много деликатно с количеството, което нанасям, по скоро е като ласка, а не натрупване и мазане. Grinning

# 454
Искам да похваля един бюджетен и оказал се добър продукт за моята кожа:

Кожата ми е много суха по принцип, а през зимата положението е трагично. От години ползвам основно аптечна козметика за суха/атопична кожа. И ми е омръзнало от продукти с минимален ефект,  без никакъв аромат или с "лекарствен" такъв.
Душ-кремът от Lidl се оказа със сравнително приличен състав, нежно действие и лек, ненатрапчив приятен аромат.
Ако се задържи в постоянния асортимент - бих го ползвала редовно. Цената му беше около 5-6 лв. за 400 мл, ако не бъркам.
Скрит текст:
INCI: aqua, glycerin, °aloe barbadensis leaf juice, caprylic/capric triglyceride, °helianthus annuus seed oil, °donkey milk, °butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, zea mays starch, parfum, stearic acid, benzyl alcohol,
xanthan gum, tocopheryl acetate, sodium lauroyl glutamate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, potassium sorbate, lactic acid, benzyl benzoate, linalool, coumarin, citronellol, alpha-isomethylionone.
° biologico/organic

# 455
Някоя изпробвала ли е новият шампоан на Тео протих пърхут? Гледам рекламират го много усилено.
Пробвах, но аз имам проблемен скалп и този шампоан още повече раздразни кожата ми по скалпа само от 1ползване. Взех го, понеже мноого го хвалят в интернет, но.....явно си е индивидуално

# 456
Аз точно по това време получавам пърхот и си правя маска за коса от зехтин и етерично масло от чаено дърво, също си слагам капки от маслото в шампоана, за да го обогатя. А иначе шампоана, които ползвам, не е против пърхот, защото те дразнят много скала ми. В момента ползвам на керастас някакъв с 0% нещо си, ама забравих какво точно

# 457
С тази самобръсначка, която се коментираше на Wilkinson, така се "заклах".. Прекалено остра е лично за мен, след това ме боли кожата.. изхвърлих я в коша..
Тези на Gillette Sensitive са ми любими. Лентата не пада, карам с 1 по 6 месеца и не дразнят кожата ми. Ползвам с тях и геловете за бръснене лимитки на Balea. Пробвах и другите по-скъпи на Gillette, но не съм кой знае колко доволна.

# 458
Жилет Венус са и моите любими самобръсначки.

# 459
Жилет Венус са и моите любими самобръсначки.
И аз съм с тях от 20г.
Наскро си купих нова дръжка,че старата ми вече нямаше вид никакъв.Беше почврняла пт влагата.

# 460
Докато сме на темата...когато за първи път си купих самобръсначка, която е с възможност да се сменят главите, се спрях точно на Жилет Венус. От тогава до сега съм с тази и само сменям глави (и също така я ползвам само за интим):
Скрит текст:
Нямам база за сравнение с други модели, но сякаш ми се иска да сменя вече. Имам чувството, че вече една идея по-лесно и бързо се износват (или може би съм привикнала).
Тази дали ще е по-добра /би трябвало/?
Скрит текст:

# 461
  • Пеликания
Тези ми бяха любими докато не ги спряха да ги продават в България незнайно защо.

На този синия модел сменя ли се главата? Не са ли като розовите, а на тях не съм видяла да може Grinning

# 462
  • София
Не стига, че следя 10 теми, но и по тази се запалих. 🤪
Да Ви питам пробвал ли сте този антицелулитен гел? (четох тук, че с гел или скраб с кафе трябвало да се правят масажи)

# 463
Нищо антицелулитно не ми е помагало, освен да намаля мазнините в тялото си с диета и тренировки.

# 464
Тези ми бяха любими докато не ги спряха да ги продават в България незнайно защо.

На този синия модел сменя ли се главата? Не са ли като розовите, а на тях не съм видяла да може Grinning
Сините са същите като розовите и не им се сменя главата. 😄
Имам и тази, тя е със сменяща се глава, хубава е, но на 5-тия месец вече е доста затъпена.
..::V.I.P::.. Тези с 5 ножчета бръснат супер бързо и лесно, но голямата глава на мен не ми е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт