Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Имам доста петна от пъпки по лицето. Използвам и киселини в момента, но кой знае каква разлика не виждам. Та, имате ли мнение за това кремче?

# 466
  • някъде под слънцето...
На тази марка използвам козметика за тяло.
Скрабове, душ гелове, лосиони.
Приятни са.
Като човек години наред безуспешно борил петна по всевъзможни методи с всевъзможна козметика ще си позволя да дам непоискан съяет.
Посещение при добър дерматолог.
Оказа се че "моя продукт" е крем, който се приготвя в аптека и струва по малко от 20  лева.Пълна трансформация на втория месец и вече десетина години поддържам ефекта с маниакална  слънчева защита.
Уапех в заличаването на петната.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 12:20 от sl

# 467
MarieSt, може би не съм ви показала най-точната картинка, но главите си се сменят и си е консуматив откъдето и да го гледаш. Bowtie В Лили в момента 4 резервни за 28 лв.
Води се gillette venus smooth sensitive, 3 ножчета. Ако другите са ви големи, може би тази ще е точно по размер - нито малка, нито огромна.

# 468
На тази марка използвам козметика за тяло.
Скрабове, душ гелове, лосиони.
Приятни са.
Като човек години наред безуспешно борил петна по всевъзможни методи с всевъзможна козметика ще си позволя да дам непоискан съяет.
Посещение при добър дерматолог.
Оказа се че "моя продукт" е крем, който се приготвя в аптека и струва по малко от 20  лева.Пълна трансформация на втория месец и вече десетина години поддържам едекта с маниакална  слънчева защита.
Уапех в заличаването на петната.

Сменила съм няколко дерматолога и съм се мазала с какво ли не.
Може ли информация за въпросния крем от аптеката?

# 469
  • някъде под слънцето...
Тук не признават български рецепти и е някъде у майка ми или сестра ми.
Скрит текст:
Но не е чудотворна.
Явно е била насочена точно към моя проблем.
Ваъщност за два крема единия за отстраняване на проблема, а другия за стябилизиране на ефекта.
 Сестра ми след като видя ефекта за две седмици докато бях в България , препоръчала  крема на приятелка, за съжаление при нея не подействал, дори влошил положението.
Точно по тази причина  съвета ми беше добър дерматолог.
Клиниката беше в Стара Загора отидох там по препоръка на съфорумка.Не познавам града, но едва ли има много частни дерматологични клиники.
Помня само, че крема се приготвяше само в една аптека, до парк Аязмото и трябваше да се съхранява в хладилник.
Последващите години  сестра ми поръчваше крема и ми го изпращаше по малката, която  прекарва летата в България.
След него лицето ми светваше като след терапия.
Тогава публикувах рецетата във фоеума.
Не помня точното име на клиниката, но ако някой се интересува ще потърся и ще го пратя на лични, за да не се тълкува като рвклама

# 470
  • София
Тук не признават български рецепти и е някъде у майка ми или сестра ми.
Скрит текст:
Но не е чудотворна.
Явно е била насочена точно към моя проблем.
Ваъщност за два крема единия за отстраняване на проблема, а другия за стябилизиране на ефекта.
 Сестра ми след като видя ефекта за две седмици докато бях в България , препоръчала  крема на приятелка, за съжаление при нея не подействал, дори влошил положението.
Точно по тази причина  съвета ми беше добър дерматолог.
Клиниката беше в Стара Загора отидох там по препоръка на съфорумка.Не познавам града, но едва ли има много частни дерматологични клиники.
Помня само, че крема се приготвяше само в една аптека, до парк Аязмото и трябваше да се съхранява в хладилник.
Последващите години  сестра ми поръчваше крема и ми го изпращаше по малката, която  прекарва летата в България.
След него лицето ми светваше като след терапия.
Тогава публикувах рецетата във фоеума.
Не помня точното име на клиниката, но ако някой се интересува ще потърся и ще го пратя на лични, за да не се тълкува като рвклама
моля, и на мен да пишеш, търся за майка ми.Благодаря.

# 471
  • София
Аз изхабих една опаковка от въпросния на фармона, нощен. При мен заличи петна от пъпки, които бяха на 6месеца. Заличи до доста задоволително за мен ниво. Но ползвам и серум с вит ц вечер, така че е възможно и комбинацията да е повлияла.

# 472
Аз изхабих една опаковка от въпросния на фармона, нощен. При мен заличи петна от пъпки, които бяха на 6месеца. Заличи до доста задоволително за мен ниво. Но ползвам и серум с вит ц вечер, така че е възможно и комбинацията да е повлияла.

За кой серум става въпрос?

# 473
  • Стара Загора
sl, вероятно си ходила при Христозов в Леге Артис. Колежка също е лекувала акне при него преди 10 год. и е много доволна. Има и в София клиника вече.
Трудно се запазва час обаче и прегледа струва 60-70 лв. Иска предварително заплащане.

# 474
  • някъде под слънцето...
Да това е клиниката (рових из архивите за да отговоря на  феите, които ми писаха на лично) и  предполагам , че към него са ме  насочили, защото търсех лекар, а не лекарка., Лекарят когото търсех, обаче  беше в отпуска по времето, когато аз бях в България.
Скрит текст:
Взех час по телефона от днес за утре .Не съм от Стара Загора и трябваше да съм сигурна, че ще ме прегледат
Прегледа ме дама и платих след прегледа, не помня колко, бях разочарована и минах да направят лекарството с мистлта, че е пореднто нещо,  което няма да ми помогне.
Изпрати ме в някаква аптека до Аязмото и докато обядвахме в заведение наоколо,  забъркаха кремовете.
Двата крема струваха по малко от прегледа.
Не помня името на лекарката, минали са 10+ години.
От тогава  не съм ходила в Стара Загора.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 19:43 от sl

# 475
Т.е. в крайна сметка лекарКА те е прегледала и ти е изписала този крем?

# 476
  • София
BorislavaGeorgieva, серумът с вит ц не е на фармона. До скоро ползвах на балеа, а сега минах на дева уж с по-добър състав. На дева обаче не ми харесва толкова - стои лепкав и мазен доста дълго след нанасяне и затруднява вечерната ми рутинна, защото го чакам доста преди да нанеса крем.

# 477
  • Седмото небе
В тази клиника Леже Артис Стара Загора и точно при Д-р Христозов преди 10+ години излекувах много тежко акне. И аз тогава ходих специално само заради това. Още тогава работеха няколко лекари-мъже и жени. Там ме препрати моя приятелка с още по-тежък проблем плюс дълбоки белези. При нея имаше и апаратна терапия. При мен мина всичко с крем забъркван в същата аптека + антибиотик през устата, който след 3 месеца даде мега добър ефект. После за поддържане на ефекта крем Авен Диакнеал (сега Триакнеал), мицеларна зелена Биодерма и след това хидратация за мазна и чувствителна кожа пак на Авен.
Много близки хора, а и не толкова близки в годините насочих към тях. При повечето проблемите бяха решени почти на 100%. Преди известно време разбрах, че са открили клиника и тук в София. И съм убедена, че ако някой ден прибегна до разкрасителни процедури или имам пак нужда от дерматолог със сигурност ще ида първо там.

# 478
  • Стара Загора
Да, имаше и 2 лекарки като бях последно аз. Махах капиляри и точка от мастно натрупване по контура на долна устна при Георгиева мисля. Сега обаче не я виждам в екипа им.
https://www.legeartisbg.com/content/chapter/34/medicinski-ekip

Дъщерята на Христозов също работи в клиниката, но сякаш е в София. Ходила съм и за почистване на лице, механично. Истината е че съм с чиста кожа по начало и при мен нямаше разлика. Седмица ми зарастваха раничките от стискането.
Била съм също на проучване за крем на Биодерма, който ползвах 2 седмици и ме следяха. Правиха снимки на специален апарат. Като цяло съм с добри впечатления от специалистите там.

# 479
  • някъде под слънцето...
Нямам спомен за името на лекарката.
Била съм само веднъж  , преди повече от 10 години.Вероятно е написано на рецептата, но тя си остана в България.

П.С
Разпнахте ме момичета, наистина не помня името на  лекарката .
Последния коментар, който беше изтрит направо изби рибата

Ама хората са прави, че не поискани съвети не трябва да се дават.
А след предизвиканите емоции и кръстосания разпит  вече  и поискани не бих .

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 00:56 от sl

Общи условия

Активация на акаунт