Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Комплект Eucerin DermoPure Обновяваща грижа за лице х40 мл + Стик-коректор за лице х2 г

Някой ползвал ли ги тези 2те и има ли мнение за тях? Не е най-евтината козметика, но много им се чудя 😁

# 631

Комплект Eucerin DermoPure Обновяваща грижа за лице х40 мл + Стик-коректор за лице х2 г

Някой ползвал ли ги тези 2те и има ли мнение за тях? Не е най-евтината козметика, но много им се чудя 😁
Аз и не останах доволна от крема. Матира за известно време, но прави кир ефект без да слагам нищо под или върху него. А и не влияе по никакъв начин на пъпките. Коректорът става като всеки коректор. Аз не бих го взела отново. От този клас предпочитам Effaclar duo na la roche posay

# 632

Аз и не останах доволна от крема. Матира за известно време, но прави кир ефект без да слагам нищо под или върху него. А и не влияе по никакъв начин на пъпките. Коректорът става като всеки коректор. Аз не бих го взела отново. От този клас предпочитам Effaclar duo na la roche posay

Търся си продукт за разширените пори, и черни точки с малки пъпчици по брадичката..на 24 съм, освен на ларош да пробвам..отказа ме от юсерина 😃

# 633
Отдавна не съм с пъпки, но Ла Рош преди години ми решиха проблемите.
Потърсете в търсачката за техните продукти инфо. Може да има и тема за аптечна козметика. Според мен ще останете доволна от тях.

# 634
Ползвам оцветения Ефаклар на ЛаРош, чудесен продукт е. Много добре заглажда черни точки. Препоръчвам.
Но имайте предвид, че не е фдт, покритието е съвсем леко.

# 635
  • Стара Загора
За разширени пори и черни точки ползвам на Биотрейд ПюрСкин тоник. Малко гадно мирише, но върши работа при мен.
За пъпки абсолютният фаворит ми е на Исис Фарма Тийндерм К-концентрат.

# 636
На мен на Ларош продуктите ми правят много ситни пъпчици по челото, няколко вида съм пробвала, явно не ми понася някоя съставка.

# 637
За разширени пори и черни точки ползвам на Биотрейд ПюрСкин тоник. Малко гадно мирише, но върши работа при мен.
За пъпки абсолютният фаворит ми е на Исис Фарма Тийндерм К-концентрат.
  Първият продукт наистина има ужасна миризма. Винаги ми се гади от нея. Не свикнах и отиди в кофата.
Вторият продукт наистина е фаворит за пъпки. Само, че в тяхното предизвикване. 🤢

# 638

За този ли става въпрос?

# 639
Момичета, ползвали ли сте този скраб за лице на Билка? Хубав ли е?

Кожата ми е..и аз не знам каква - има малко сухи участъци, има омазняване в Т-зоната.. нека я наречем ''смесена''.
Та, на тази моя кожа този скраб не й допада особено. По-скоро съм с усещането, че не почиства достатъчно добре. Наскоро си взех някаквъв от.. нотино май беше, с Витамин Ц. Допада ми повече.
Astrid Vitamin C
ексфолиращ гел за озаряване на лицето
https://www.notino.bg/astrid/vitamin-c-eksfolirassh-gel-za-ozarj … duct_list-product

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 22:56 от Витаминче_

# 640
Здравейте,днес си купих този гел,отдавна му се канех,та го взех за 4 £ с клубна карта на теско,беше намалена цялата им серия,Аз Гарниер не ги харесвам много,но това е органик серията и е веган.Измива добре,стяга кожата на лицето,мирише малко странно.

# 641

Аз използвам цялата серия на Дермопюр и съм много доволна. Даже туко що си ги взех от аптеката, че ги видях на промоция. Лицето ми е мазно в Т зоната, имам и пъпки. Крема го слагам сутрин под бб крема и съм доволна 🙂

# 642

Аз използвам цялата серия на Дермопюр и съм много доволна. Даже туко що си ги взех от аптеката, че ги видях на промоция. Лицето ми е мазно в Т зоната, имам и пъпки. Крема го слагам сутрин под бб крема и съм доволна 🙂

Аз си взех стика,но е много тъмен ако си със светла кожа.

# 643
Скрит текст:

Аз си взех стика,но е много тъмен ако си със светла кожа.
От измивния доволни ли сте? Успява ли да премахне грим?

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:16 от bubanka

# 644

Здравейте, не съм сигурна, че точно тази тема е най-правилната да попитам, но си я следя и мисля, че нямой може да ми помогне.
Ходила съм на лазерни процедури за освежаване на кожата на лицето. Сега искам да си взема такава машинка за ползване в къщи. Зная, че качеството няма да е като на професионална козметичка. Дали някой си е вземал или да е позвал такава машинка ?
 Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт