Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Наскоро поръчах два продукта на Ревокс за проба, които може би ще ме накарат да си променя отрицателното мнение за Ревюел. Поръчах това:
https://douglas.bg/revox-b77-just-peptides-10-multi-cocktail-serum-56961 – този серум го ползвам само около очите, тъй като кожата ми там е по-суха. Изключително доволна съм, след него е като напомпана.
https://douglas.bg/revox-b77-just-aha-acids-30-peeling-solution-56952 – от този пилинг съм във възторг. След него кожата ми е изчистена и изключително гладка, направо е "светнала".

С мазна, нечувствителна кожа съм.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 11:44 от milenaka

# 661
  • Deutschland
Някой с мнение за Lirene и кремовете им? Мисля, че е полска козметика. Подариха ми един наскоро и тъй като Ревиталифта ми е на приключване, се чудя дали да не почна този или да заложа на някой дрогериен друг.

# 662
Sweat Smile
Аз за този говоря:
https://aptekamedea.bg/media/catalog/product/cache/1/image/9df78 … qsodl1y9rqneb.jpg
Грим искам да се изтарикатя и да премахвам директно с гел (без на очите), а не първо с дегримьор и после с гел. Просто ми е досадно и искам с едно действие. Иначе от продукти за сваляне на грим съм използвала и съм доволна от миц. вода на Нивея (черната), миц. вода на Гарние (розовата капачка), двуфазния дегримьор на Биотен.
Объркала съм. Поръчала съм с маслина и лавандула , а кожата ми е смесена и този който препоръчваш е далеч по добре  Sweat Smile Stuck Out Tongue Winking Eye   Следващия път ще го купя.

# 663
Някой с мнение за Lirene и кремовете им? Мисля, че е полска козметика. Подариха ми един наскоро и тъй като Ревиталифта ми е на приключване, се чудя дали да не почна този или да заложа на някой дрогериен друг.
На  Lirene аз съм използвала само мицеларната вода - хубава е, но не е нещо много различно то на Nivea например.

# 664
  • София
Лирен имаха един прекрасен крем за чувствителна кожа с 30-ти фактор, който за огромна моя печал спряха. От него бях ползвала поне три опаковки, той беше моето спасение в края на зимата. Опитай и после ще кажеш как е. Като цяло, ми е симпатична полската козметика. В момента пак от време на време мажа едно полско кремче с овес - светва ми кожата от него, факт Simple Smile

# 665
Здравейте, препоръчайте ми бюджетни дневен и нощен крем , хидратиращи за кожа 25-30 г. Simple Smile

# 666
За нощен ползвам на Зоя с лайка и невен - 7лв.
За дневен зеления за Жая през зимата, защото е по-мазен - 5лв. Лятото минавам на Балеа уреа за суха кожа.

# 667
  • Някъде по Дунава
Здравейте, препоръчайте ми бюджетни дневен и нощен крем , хидратиращи за кожа 25-30 г. Simple Smile
Биофреш с йогурт, с маслина. Ето този комплект от два крема  на Нукс взех лятото намален. Не съвсем бюджетен, но на промоция си струва https://apteka.puls.bg/bg/kremove/nuks-fresh-hidratirasht-krem-3 … 15-ml-promo-53632

# 668
Аз много харесвам дневния и нощния крем на Лореал Hydra expert 24h.

# 669
В друга тема писах,че вчера взех морнинг бустер на Ревюел.Като серум е с пипета и е хубав,една капка стига за цялото лице.Добре хидратира и напомпва кожата.Малко трябва да се почака преди грим обаче,тъкмо докато пия кафе и попи,след това се гримирах.

# 670
Бобчи, моля само да ми потвърдиш дали е този и от Лили ли е?

# 671
Същият.Около 6 лв от Лили,да.

# 672
Нещо подходящо за изправяне на бръчки по кожата на шията да ви е попадало?Знам, че е мисията невъзможна, но...все пак😁

# 673
Дами,ползвали ли сте тия пилинг маски?Много добре почистват,бързо съхнат,но като тръгна да отлепвам и много боли.Не съм с нисък праг,нито чувствителна,но боли.Иначе ефект има.

# 674
Аз бях много доволна от детокс серията на нивеа (дневен/нощен).

Общи условия

Активация на акаунт