Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Deutschland
Белекс е много добър за белези. Има го в аптеките в България и добре, че си взех. Мъжът ми беше с шевове над веждата, почти не личат вече.

# 121
За заличаване на белезите - ексфолиране с продукт със салицилова киселина след леко завяхване и слънцезащита, за да не потъмняват. Вит. С - какъвто си харесаш, също е с добър ефект. Достатъчно ефикасен крем за локално приложение не съм срещала, а съм пробвала доста от всякакъв клас. Може да ми се смеете, но бебешкия Бочко със смрадлика слагам върху пъпките до завяхване. По-ефикасен метод не съм установила.
Но, на мен ми се случва веднъж-два пъти годишно да се боря с такъв проблем, при това единични. На възраст съм вече Sweat Smile
Аз пък слагам крем Здраве класическия. И пъпката завяхва за няма и 2 дни. Аз бях с много проблемна кожа. Откакто родих се оправих. Но още ми излизат по 1 или 2 покрай цикъл. И винаги крем здраве. А леката формула пък си ползвам за всекидневен крем.
Много харесвам Биотен-крем за лице, крем за около очи, ексфолианти.

# 122
Относно заличаването на белези ,преди 3 седмици ми премахнаха оперативно бенка на лицето. Доктора каза да се мажа само със слънцезащите крем и сега ползвам Биодерма 50 фактор. Чертата започва да се залечава. Но са минали само 3 седмици Но всичко зависело и от самата кожа как ще се възстанови.

# 123
  • София
Аз пък никога не съм имала такива пъпки и това беше някакъв кошмар. Че и петната над 6 месеца стояха.
Aivito92 Нощен крем на Фармона с кехлибар, за избелване. Определено виждам ефект. И няколко пъти се сетих и серум с вит ц да сложа, та предполагам и той е повлиял.

# 124
Здравейте,точно с пъпки се обзаведох и аз след миене с мостра на Емма Харди, на нейния cleansing balm с моринга и сега се чудя с какво да ги махам.Имам Nip and Fab със салицилова киселина,дали ще помогне?Също и мазане с крем Здраве?Споделете някакъв измиващ гел,който мога да си купя от UK и да не е на Гарниер,освен ако е натуралния??Благодаря

# 125
Аз пък никога не съм имала такива пъпки и това беше някакъв кошмар. Че и петната над 6 месеца стояха.
Aivito92 Нощен крем на Фармона с кехлибар, за избелване. Определено виждам ефект. И няколко пъти се сетих и серум с вит ц да сложа, та предполагам и той е повлиял.

Благодаря ти, ~Лорелай~
 за мен също беше “кошмар” не съм имала никога пъпки. Видях се в чудо от февруари се мажа с какво ли не. Ходих при няколко дерматолога и вече съм се отчаяла. Има подобрение, но има какво още да се желае.

# 126
Не съм го ползвала.Аз също имам косопад и се засилва есен ,и пролет.В момента мажа скалпа с масло от репей.Даже и пърхота ми намаля от него.А за шампоан в момента използвам Саяс  и нямам търпение да свърши вече.😁
Здравей би ли споделила марката на маслото ?

# 127
Фрау, пресен ли беше белега на мъжът ти? Аз имам един за спомен от сто години...

# 128
Здравейте препоръчайте ми добър протеинов/кератинов шампоан

# 129
  • Deutschland
Фрау, пресен ли беше белега на мъжът ти? Аз имам един за спомен от сто години...

Да! За стари белези също е препоръчван, но се иска повече време.

# 130
  • Между хотелите
Привет. Бихте ли ми препоръчали добра термозащита за косата? При моята коса проблемът е, че трябва задължително да в изсуша с дифузер, или малко маша за добие някакъв вид, защото косъма ми е много тънък. Гледах почти цяло лято да не използвам топлинна обработка, но сега в това време няма как.
Та, издирвам добър продукт, който предпазва, а ако кажете и какъв тип маска и/или шампоани, и всякаква грижа, ще съм ви много благодарна.

# 131
Някой използва ли козметика на Lùmene? Доволни ли сте?

# 132
Някой използва ли козметика на Lùmene? Доволни ли сте?
Ползвала съм CC крем (6 в 1). Доволна съм, но мисля, че не влиза в графата за "евтини" продукт.
Препоръчвали са ми и техен хидратищ, но не съм пробвала (мисля, че бяха около 20 лв.)

Питане - отзиви за продуктите на баба Агафия? Супер бюджетни са и чета хубави отзиви на сайта makeup. Някой нещо да сподели?

# 133
За заличаване на белезите - ексфолиране с продукт със салицилова киселина след леко завяхване и слънцезащита, за да не потъмняват. Вит. С - какъвто си харесаш, също е с добър ефект. Достатъчно ефикасен крем за локално приложение не съм срещала, а съм пробвала доста от всякакъв клас. Може да ми се смеете, но бебешкия Бочко със смрадлика слагам върху пъпките до завяхване. По-ефикасен метод не съм установила.
Но, на мен ми се случва веднъж-два пъти годишно да се боря с такъв проблем, при това единични. На възраст съм вече Sweat Smile

Аз наскоро открих, че судо крем може да се ползва и за пъпки и съм страшноо доволна

# 134
Крем Бочко, Судо и други подобни бебешки са на принципа на действие на крем Здраве и Медико Идеал, обикновено съдържат цинков оксид, та оттам и действието им върху пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт