Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
И другите им масла са добри.
Имам морингата и един еликсир за нормална и суха кожа, доволна съм.
Аз като шматка голяма хич и не огледах за други . Преди това се бях засилила да вземам от какви бяха там другите в ДМ.  После видях това и него.
Моринга за какво се ползва

# 196
Всички масла на flora съм виждала в Елитис сама. В нашия dm има само еликсира за мазна кожа и за суха. Аз не съм с мазна кожа, обаче ползвах именно нега. Много ми хареса, леко подхранващо масло.
Друго любимо масло за лице ми е това на Alberde с дива роза. Напомпва ми сякаш кожата, успокоява я и обожава аромата му.

# 197
Тук Елитис нямаме .
  Но това олио с дива роза ще го пробвам .

# 198
И на мен ми хареса маслото от моринга. Взех си и от жожоба, но още не съм го отворила.
Отказах се да взема от авокадо, защото беше смес с друго масло. От нар също се отказах, защото съм ползвала на друга марка и не ми понесе добре.

# 199
Маслото от невен - действа . От вчера до днес определено има целебен ефект за пръстите ми .

# 200
Здравейте, знаете ли някоя маска за крака от този тип, който кара кожата да се бели?

# 201
Здравейте, знаете ли някоя маска за крака от този тип, който кара кожата да се бели?
Пробвах на Виктория бюти пролетта, течността в чорап, и имаше добър ефект.

# 202
Скрит текст:
За косопад си правя на мен и ММ маска с тривитаминол + рециново, какосово, авокадово масло или каквото имам под ръка, мажа скалпа, слагам шапка за 1, 2 часа и ефекта е уау. Но си трябва постоянство.
Иначе използваме двете серии на Доори за косопад и шампоана на д-р Конопка за косопад.
За подпухнали очи съм изключително доволна от околоочния на д-р Конопка. Той е специално за подпухване с лайка.
Може ли снимка или линк към крема?

# 203

Иначе използваме двете серии на Доори за косопад и шампоана на д-р Конопка за косопад.[/spoiler]
За подпухнали очи съм изключително доволна от околоочния на д-р Конопка. Той е специално за подпухване с лайка.
[/quote]  https://drugstore.bg/%D0%B4%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF … D0%BC%D0%BB-26492

# 204
Скрит текст:
За косопад си правя на мен и ММ маска с тривитаминол + рециново, какосово, авокадово масло или каквото имам под ръка, мажа скалпа, слагам шапка за 1, 2 часа и ефекта е уау. Но си трябва постоянство.
Иначе използваме двете серии на Доори за косопад и шампоана на д-р Конопка за косопад.
] Този горния също го използвам, но вечер. А този жълтия с лайка си е специално за подпухване и го слагам сутрин.

# 205
Пробвах на Виктория бюти пролетта, течността в чорап, и имаше добър ефект.

Подкрепям!  Аз видях страхотен ефект и със сигурност ще си ги купя отново.

# 206
Имам питане относно тези маски за крака. Колко често ги ползвате през месец ,три или по-често? Благодаря!

# 207
Имам питане относно тези маски за крака. Колко често ги ползвате през месец ,три или по-често? Благодаря!
На мен ми бе сефте и цели 6м нямах нужда от друга поддръжка, но моите крака като цяло са без проблеми.Но ме
подсещате да взема пак , за да станат гладички.

# 208
Аз също не съм ползвала до сега изчетох много положителни отзиви и реших да пробвам .Лятото от чехли и сандали петите ми бяха ужасни Положението се подобри ,но все пак има нужда от подържаща грижа

# 209
На Виктория маската и аз я харесах,сега взех една корейска от Лили,не съм я пробвала още.Мисля,че веднъж месечно се ползват,не по-често.На Лили ексфолиращия крем за крака е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт