Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
В търсене съм на бюджетен околоочен крем. Моля за помощ!
Пробвах на revuele с арганово масло, по препоръка от тази тема. Ужасно ми щипе.
По принцип кожата около очите явно ми е доста чувствителна..
Търся да е леко и хидратиращо. Нямам тъмни кръгове, подпухнали очи и т.н.
По-скоро като превенция за бъдещи бръчици Simple Smile

# 316
Ей това кремче би трябвало да ти свърши работа. Бюджетно е, около 3-4лв., леко, хидратиращо, добре попива, не мазнее, много е приятно.

Като цяло бих го подновила, но имам едно чекмедже с околоочни, които чакат да бъдат изразходени. Grinning

# 317
  • Някъде по Дунава
Аз харесвам околоочния на Биофреш с йогурт. Всъщност цялата серия е хубава.
https://biofresh.bg/grija-za-lice/grija-za-okoloochniq-kontur/pr … okoloochen-kontur

# 318
Околоочния на Биотен от златната им серия.

# 319
Предложения за добра основа за спирала?

# 320
Предложения за добра основа за спирала?
eveline sos lash booster

# 321
Бустъра предложен от Glossycherry,  и този серум-основа пак на Евелин. И двата продукта са страхотни и правят милите чудесни. Всяка спирала върху тях стои повече от добре. Давам превес на серума-основа в бялата опаковка, просто е чудесен.

Бял е на цвят и оцветява миглите в бяло, но до минутка бялото изчезва. Аз не чакам, а направо нанасям спиралата, бялото веднага се покрива, няма никакъв проблем.

# 322
Благодаря! Аз използвам този с арган и е доста икономичен - вече година го слагам. Ще пробвам сега белият.

# 323
Аз пък търся бюджетна спирала.
Най-харесвам тези с дебелите масивни четки.
Такава ползвам в момента на Фаберлик, но вече е много измъчена милата.
А ако ми кажете дали мога от някъде онлайн да намеря продуктите им ще е още по-добре.

# 324
Буустъра на Евелин ми помогна не само като основа, а и възстанови миглите ми, бяха оскубани жестоко след едни косъм по косъм дивотии. Аз го слагах и нощем за известно време, много съм доволна, наистина.
Šunšhine, от бюджетните харесвам на Есенс I ♥ extreme.

# 325
  • Пловдив
Околоочния на Биотен от златната им серия.

Този крем е страхотен наистина, но не съм сигурна дали отговаря на критерия да е лек.

# 326
Аз пък искам да пробвам спирала с много тънка четка, защото с другите ми е трудно да я нанасям, чудя как ще е с такава. Синята Essence I love extreme ми харесва, но с нея си бъркам в очите.

# 327
Ето тази е с тънка четка:
https://www.dodis.bg/catrice-spirala-za-migli-glam-doll-false-lashes.html , но пък е много ама много естесвена като ефект и бързо я разкарах, защото обичам обемни и драматични мигли.
Трайна и не се размазва (при сухо време).

# 328
Може да си ги комбинираш, първо тази с дебелата четка за обем, после с тънката да стигнеш до по-трудните места и да ги издължиш.

# 329
Някой има ли това против черни точки? Пише, че намалява дори най-упоритите.

GARNIER SKIN NATURALS PURE ACTIVE INTENSIVE Измиващ гел за лице против черни точки, 200 мл.

Формула, обогатена с екстракт от боровинки, салицилова киселина и активен растителен въглен. Oтстранява излишния себум и замърсяванията, видимо намалява черните точки, дори и най-упоритите.

Общи условия

Активация на акаунт