Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Нещо подходящо за изправяне на бръчки по кожата на шията да ви е попадало?Знам, че е мисията невъзможна, но...все пак😁
Хубаво е да потърсиш нещо, което има в състава си хилауронова киселина. Тя запълва бръчките, не напълно , разбира се  Wink  , но все пак ще намалеят.

# 676
Много ви моля, момичета, дайте ми препоръка за добра бюджетна спирала. Извинявам се, че преповтарям питането.

За да не съм съвсем пас давам поредния си положителен отзив за колагеновия серум на Биотен, любимец в темата преди година- две. Понеже съм фенка на марката, взех и рекламирания в момента дневен крем хиалуроник голд. Макар само с едно нанасяне до момента ми допада, но ако някой проявява интерес ще кажа след време как се държи.

Благодаря ви предварително!

# 677
Кристялин total temptation на мейбълин е моя любима спирала.С дебела четка е,не знам какво предпочиташ ти.

# 678
lash sensational на Maybelline, 5в1 на Oriflame, Euphoric на Avon...

# 679
Аз съм доволна от Lash plumping на Golden rose

# 680
И panoramic на golden rose е много добра💗

# 681
  • Deutschland
И на Катрис Glam doll лилавата

# 682
  • Стара Загора
Здравейте, момичета. Бихте ли ме препоръчали скраб за тяло, ако може със стягащ ефект, по-голяма опаковка? Ползвах един с кафе, много ми хареса, но опаковката е толкова малка, че... Sad

# 683
  • Сливен
Препоръчвам тази

# 684
Много ви моля, момичета, дайте ми препоръка за добра бюджетна спирала. Извинявам се, че преповтарям питането.

Essence lash princess - зелена с ефект изкуствени мигли

# 685
Тази и аз я имам,прави обем,но дължина минимална,поне при мен

# 686
От тази съм доволна също, другите ми фаворити са вече споменати - Катрис и Мейбълин, сега се сетих и за червената на Лореал за обем мисля беше.

# 687
Благодаря ви много, момичета. Някой от изброените вече съм ползвала назад във времето, ще избера една от останалите предложения и ще дам отзив! Flowers Hibiscus

# 688
Всички ли препоръчани спирали са за обем и дължина? Вземала съм на марките спирали, но не точно тези.

# 689
Коя от тези спирали не се размазва, но се премахва лесно в края на деня? 😂 чудя се коя да пробвам в момента
Доволна съм от Maybelline's Lash Sensational, но искам да пробвам нова 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт