Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 076
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
В “Свети Георги” в с.Златолист енергията наистина се усеща много силно. Уникално място е. Ние бяхме през юни. На втория етаж е стаичката, в която е живяла Преподобна Стойна и има тетрадки, в които се пишат желания и молитви. Имаше и много кукли бебета, предполагам са ги оставяли жени, които се молят за рожби. И на мен ми бяха казали за въпросната люлка, че който се люлее на нея, скоро след това забременява. И въпреки всичко мястото е много хубаво. Наскоро чух за друго място - село Крибул, там има някаква местност с камък (скала), някаква баба леела куршум и разни подобни. Мой познат е бил на въпросния камък и сподели, че има нещо мистично/магично в цялото място и енергията там. Също се оставят бебешки дрехи

# 136
За вярата: споменавала съм мисля, че не съм вярваща. Но се възхищавам и малко завиждам на хората, които истински вярват. Хубаво нещо е! Учила съм култура на древните народи, което затвърди атеизма ми. Не зная как ще има свещено място според християнската религия и на същото място ще има баба, баеща и лееща куршум, което се отрича от Християнството. Постът ми не цели да засегне никого, просто споделям. И пак казвам, че завиждам на истински вярващите хора.
Вярвам в енергията/добра и лоша/ и че има нещо, по-силно от нас, но не го определям точно като Господ. Например при А, миналата година терминът ми беше 16 септември. Сега като изчислявах онлайн терминът си пише: Предполагаема дата на зачеване: 16 септември. И някакви такива съвпадения ме карат да се замисля. Иска ми се да вярвам в прераждането и все си мисля, че нашето неродено дете /същото/ се връща при нас сега. Малко откачено звучи, но наистина си го мисля. Това може би означава, че вярвам в Будизма?!? 🍒

# 137
Това място с камъка (скалата) не е свещено.  Просто се говори, че има някаква енергия, която "лекува" и там много болни са оздравяли и се посещава наистина от много хора. И чух, че ходят двойки, които искат дете. Има инфо в интернет за мястото и за самата баба. Пак казвам, само съм чувала, не съм била лично. А моят познат, доколкото разбрах е посетил мястото (камъка) от  чисто любопитство. Не е бил при въпросната баба да му прави каквото и да било, и просто сподели, че му е направило силно впечатление енергията на мястото.

# 138
Аз не се определям като вярваща, ако под вярваща се има предвид религиозна. Но вярвам във вечния път на душата и нейното прераждане , вярвам че се учим и сами творим кармата си- добра или лоша. Висшата енергия, наречена от някой Бог, от други Алах или различните му проявления като Кришна, Буда и други си я има, независимо от имената, които й даваме и от това дали вярваме в нея или не, но не тя “наказва”, а точно самите ние и натрупаните ни добри или лоши дела в продължение на многото ни животи. Но сме още далеч от времето, когато няма да има религии, а истина. 😊 Винаги е имтересна темата и изслушвам хората с интерес и говоря също с интерес. 😊

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:28 от Luckily

# 139
Ох, изпитах нужда да се включа, аз пък съм големият циник. Не вярвам, че сме нещо повече от прашинка в космоса... раждаме се, умираме и през това време вършим някакви неща, с които, според ценностната си система, изградена я от религия, я от нещо друго, се опитваме да се чувстваме пълноценни и удовлетворени.
Бях писала и на друго място, че хората просто търсим смисъла на съществуването си, а дали има... хубаво е да вярваш, ама и аз като Чери, се възхищавам на вярващите (в каквато и да е висша сила), това си е някаква упора... пък аз знам ли да ли я имам.
Тикълс честито сърчице
Чери, браво на героя, издържа премеждието!
Пълнолуниеее 🤞🤞
Марго 🤞
Ели, кучо ще се оправи, грип ли е?
Raulista двете сме в 1 час с теб 😛

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 09:37 от Лиилоо

# 140

За мен религията се изчерпва в по-горния цитат. Да, Чери, сигурно е хубаво да вярваш, че нещата зависят от някой друг и, ако си "добър" по нечии там правила ще бъдеш възнаграден и аз съм си го мислила. Но вярвам, че всичко си зависи само от нас.

# 141
  • София/Севлиево
Лило,някакви червейчета в очетата са...Ама ще ги преборим,няма да им се дадем.
За вярата-аз вярвам в Бог,и в същото време и в някои неща,които Библията отрича.Лично съм се убедила колко е голяма силата на молитвата и това ми е помагало неведнъж.

# 142
Ууу, Телазия... поне се лекува и не е особено опасно. Аз за това моето диване го обезпаразитявам и с пипетка, и с хапче, за външно обезпаразитяване. Че моята е и алергична към сякакви насекоми. А понякога тези препарати не действат достатъчно!
Кристи, съгласна с теб.

# 143
И аз да се включа по темата с религията. Нито съм вярваща нито атеистка.  Вярвам в себеси и че ако много силно желая и работя за нещо, няма как са не стане. Явно и за това съм работохоличка Joy Обръщам се към Господ с молитви в много крайни случаи на отчаяние и безсилие, което е рядко. Знам, че е грешно, но такава съм аз. За щастие мама е силно вярваща и винаги се моли за мен Simple Smile
Лилоо, наистина ли Hug Стаменов явно е по multitasking-a Joy
Ели, стискам палци за кучо, все пак и те са ни дечица Heart

# 144
Не мога да кажа, че съм от най-вярващите, но когато си отчаян до голяма степен, то молитвите дават понякога искрица Надежда при мен. Поне пред себе си знам, че съм опитала.

Писала съм желание в Руска църква, ходила съм до Св. Мина и тн.  Църквата в Златолист също съм ходила преди 3 години , но по друг проблем.

Някой ден мисля и това местенце да посетя, дори и за разходка: https://www.m.nadezhda.bg/katche-na-nadejdata/modul/patepis-na-n … -selo-lilyach-81/

# 145
Здравейте момичета,
На утрешния ден преди 10 години - пункция, на 23- ти трансфер. След 9 месеца се роди Тя.
Цялата ни банда,които имахме опити през октомври, станахме мами.
Вие сте наред! Да съм ви на кадем.

# 146
Включвам се относно въпроса с църквата и люлката.
Да преподобна Стойна е в с. Златолист.
С ММ ходихме....първия път защото той беше много зле здравословно. Сложих снимка на тавана в стаята на преподобна Стойна. Полюлахме се(тогава без да знаем). Случайно или не ММ се възстанови.
Втория път бяхме ей така на разходка. Казват, че трябва да се отиде поне 3 пъти. Аз вярвам, че има нещо там.Ние ще ходим и трети път, като този път ще си пожелаем освен здраве и детенце.

# 147
Отчет от прегледа днес .
15-ти ден само 1 фоликул от ляво 17мм , лигавица 9.5мм . Малко се отчаях ,  изписа ми някакъв нов прогрестерон , имало шанс  ,който не бил много голям . Другия месец е по вероятно да станат нещата , увеличи дозата на кломифена по 2 т. на ден.

# 148
dreamer, защо да няма голям шанс?
На мен пък добре ми се струва, но не знам подробности де.
Кое го притеснява доктора?

# 149
Да се включа в темата за религията.
Аз се определям за вярваща. Случвали са ми се доста неща които са ми покази този път. Случаи в които само вярата в Господ са ми помогнали. Дава ми сила, утеха, надежда и вътрешен мир.
Всеки има право да вярва или не в нещо и да бъде щастлив Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт