Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 081
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Дрийм на мен също ми изглежда добре, защо да не е този месец?

# 151
Дриймче, на теб дозата по 1 хапче на ден ли ти беше ? Според мен просто е била ниска и затова не са станали повече фоликули, ако това е което те кара да отписваш месеца. Тук Лиилоо би била по-полезна. Но с този един фоликул 17,5мм до 2-3 дена според мен ще си имаш нормална хубава овулация и шансовете са си абсолютно реални Heart
За вярата по-скоро ще се въздържа да коментирам като почитател на рационалното мислене и точните науки Grinning

# 152
Dreamer,  не виждам проблем и аз, ще си с късна овулация, може би към 20 + ден. Вероятно АГ-то е очаквало повече доминантни фоликули, но не смятам, че един сам по себе си е зле. А лигавицата е перфектна, до деня на овулацията ще е към 10-10.5, а за загнездване на ембиончето , това е супер дебелина. Мисля, че всичко върви добре. Всичко друго при теб и ТМ е супер, така чеее, смело напред, щракайте яко.
Roulista, При Цветков съм ааааз, няма да сме заедно на магарето при Стаменов Grinning

# 153
Изпуснах цялата тема - връщам се да чета.

На 13.10 в 9.00 се роди мъничкото ми вълшебство, тежащо едва 1750 грама.
Много от вас знаят колко съм я чакала, колко се бях изнервила и как всичко ми се струваше невъзможно и толкова далечно. Тя е вече факт.
Диша самостоятелно, започнала е да наддава и така силно плаче, когато е гладна, че вдига отделението във въздуха 😆.
Прогнозите са, че до месец ще мога да си я взема, ако се държи така прилично, както досега. Добро бебе е, радват й се, че е адаптивна и не създава проблеми (като ме изписаха й наредих така, и колкото повече слушка, толкова по-скоро ще ме гушка ❤️).

Секциото ми премина с пълна упойка по средата, 'щото Борн я отпусна и се пораздвижи на масата. Приспаха ме...Абе хубаво си поспах.
Благодарна съм и ще благославям доктор Дяволов, докато съм жива. Невероятен лекар.

Пожелавам на всички ви радостта, която изпитвам аз, но да си ходите от родилното с бебе в ръце, че от всичко останало, това ми е най-болезнено.
Стискам ви палци. 🙏🙏🙏

# 154
Браво, борн, честито да е жива и здрава и скоро да си е при теб! Heartpulse

# 155
  • София/Севлиево
Борнче,честита принцеса!Нека бързо расте и скоро да си е у дома,където да радва мама и татко и да очарова всички ❤️❤️❤️

# 156
БООООРН колко го чаках това писание от теб! 2 седмици почти. Айде, честито щастие! Знаех си, че момичето ще е велико и силно, и адаптивно, абееееееееее голяма работа ще е! Бъдете здрави. Целивки!

# 157
Меги толкова си радвам!!! Да расте малката красавица здрава и много щастлива! Тя излезе борбена като мама ! Пожелавам и най-прекрасното детство ! ❤ 
Ами ние ще си щракаме  запасила съм се и с вълшебното гелче , но се чудя дали да не взема и един тестове за ОВУ , за да знам кога да слагам гелчето. АГ каза че колкото повече има фоликули толкова по-голям е шанса .

# 158
Борн честито мила ❤️ Жива и здрава да е принцеската, да наддава добре и много скоро да се гушкате и радвате вкъщи! Честита сбъднат мечта 🥰 и бързо възстановяване! 😘

# 159
Честито и от мен! Не съм запозната с историята в дълбочина, но се радвам много!! Дано скоро сте заедно и да предстоят най-прекрасните моменти!!

# 160
  • София
Борнче,честита принцеска! Много да е здравичка и да се радвате една на друга ❤❤❤❤❤ ММ се е родил 1700, по нииищо не личи и е борбен,и адаптивен на макс,няма да кажеш,че са го отписвали даже. Ще видиш,че девойката ще бъде желязна 😁

# 161
Борн, аз следя другата тема и видях новината, ама официално честито и от мен. Дано се прибере скоро сладурката. Flowers Hibiscus

За вярата и аз не съм вярваща, но и атеист не съм - тази много широка категория хора се наричаме агностици. Много е широка защото включва всичко от вярвам в нещо ама не знам (и не ме интересува много) какво е, до не вярвам, ама допускам, че би могло да има нещо.

# 162
Борн, честито! Здрава, слънчева и щастлива малка принцеска! ❤❤❤

# 163
Борнче, много се радвам че всичко е наред вече. Звучиш много по-добре и се надявам скоро малката принцеса да е с теб вкъщи и да си се радвате както си трябва. Само щастие занапред и честита първа седмица на бебка! Flowers Four Leaf Clover

# 164
Борнче, честита сбъдната мечта! Пожелавам ви бързо да наддаде и да се прибира, за да се гушкате и вашата приказка да е невероятно щастлива! Разплаках се от вълнение! Прегръщам те! ТИ СИ ГЕРОЙ! Никога не го забравяй! Heart

Общи условия

Активация на акаунт