Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 082
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Честита пронцеса ,Борн, пожелавам ти да расте бързо и съвсем скоро да се съберете!

Dreamer, и аз този месец си взех от гелчето и почнах с О тестовете, мисля като хвана О, тогава да го слагам. Че си е бая солена цената му. Успех на вас и на всички останали разбира се Heart

# 166
ReBorn, честита да ви е малката принцеса, бързо да наддава и да си я вземате вкъщи! Нека трудният път остане в миналото и сега вече да събирате само хубави спомени Heartpulse

# 167
Борнчеееее, честита да е твоята борбена и дългочакана принцеса ! Heart Да расте здрава, щастлива и да има най-прекрасното детство !!!

Момичета, разбрахте ли, че Надежда са открили клиника в мол Парадайс ?! Аз съм в ступор Grinning Някак си...болница в мола ?! Щяло да има всякакви специалисти, вкл АГ и репро. Виждам го, отивам и "една порция вешалица, моля да ми я донесете отстреща в болницата, може да се забавя, че съм на фоликуметрия" . После към ейч ем и уайкики за упокояващ шопинг. Grinning

# 168
  • София/Севлиево
Момичета,кажете къде в София е най-добре да си направя PSR тест.Днес малко ме изненада докторът като ми каза,че ще почнем стимулацията обаче 72 часа преди трансфера трябва да имам тест.На въпроса ми ако е положителен какво правим ми отговори ,че няма да има пункция.И аз изпаднах в шок-как ще ме стимулират и ще ме зарежат тъй.Така че реших още утре да си пусна такъв и понеже съм сигурна,че ще е отрицателен,просто да се изолирам максимално,докато не мине пункцията.Пък като трябва после ще го повторя,ама да ми е спокойно.
Ей ,Локо,разби ме с това инфо.Ще са си пряка конкуренция с Афродита Simple Smile

# 169
Ели, харесай си нещо в omed.

# 170
Ели, сестра ми си прави вече два пъти в Геника на Плиска - по-скъпи са, но тя беше много доволна от организацията и мерките.

# 171
  • София
Елислава, поликлиника България, супер лесно и удобно. Има една кабинка отвън, запазваш си час и една жена идва да ти вземе проба Grinning аз правих бърз тест днес, че и на мен ми искат.

# 172
Борнче, честита принцеса! Да радва много мама и тати, да расте здрава, щастлива и много палава Hug Надявам се да мине леко възстановяването ти.
Лилоо много съм зле Joy хем ти завидях за Цветков, пък че и забравих хаха Аз си пожелавам докато ни дойдат часовете вече да сме бременни и да не ни трябват Blush
Ели единствено ти препоръчвам да е в някоя от големите лаборатории. Също така провери предварително дали в съответния филиал правят ПСР, защото има клонове в които не правят, за да избегнат натрупване на хора.
Локо, пак се хиля с теб Joy Странно е, но да ти кажа Парадайса на мен като локация ми е супер удобен, така че си е предимство. А и ако те пратят да чакаш дълги часове, хоп отиваш на шопинг Smile
И накрая да ви се похваля, днес пуснах контрола на щитовидните хормони, познайте кой е с ТСХ 1.1 SunglassesSunglassesSunglasses Най-накрая една добра новина! Много съм доволна Blush

# 173
Борнче , честита да е малката госпожица! Нека бъде все така борбена и да продължи да й се чува гласът ! Надявам се скоро да си е вкъщи при вас.
Аз знам от другата тема за раждането на госпожицата, но те чаках да го обявиш в тази, за да ти честитя официално.
Ели , при нас в клиниката са го организирали много удобно. Идват си лаборанти от Рамус и правят на място PCR тестове(важат 3 дни по принцип ). От началото на стимулацията до трансфера имам направени 1 бърз и 3 PCR теста ,  като последният даже беше на половин цена,т.е. 50лв вместо 100лв Wink
Днес се чух с доктора каза , че сперматозоидите са били много зле и най-вероятно тяхна е вината за провала. Изненадана съм , че не обвиниха възрастта  и яйцеклетките и  ми, за които док каза , че били с добро качество.
Както и очаквах , ще правим днк тест за фрагментации. Изписа нова добавка на ММ - Ортомол фертил плюс и продължава с Оксибиото и каза, че трябва да намали драстично цигарите. Сега съм в чуденка дали да я вземем или да взема по отделно всяка от съставките. Отделно мисля и най-накрая да забъркам бърканицата на Кацаров.
Изненадващо док се съгласи и преди следващата стимулация да не съм 2 месеца на противозачатъчни. Искам за себе си да видя ще има ли разлика в броя на яйцеклетките. Утре отивам да попълвам новите документи и с малко повече късмет още следващия месец може да имаме нова заповед.

# 174
Да Локо, знам - то е само клиника не е болница - кабинети и клинична лаборатория. Вече си записах час там, че съм любопитна да разгледам.
Ели на много места правят. Може би виж кое ще ти е близко също.

# 175
Борн, честита принцеса и всичката сила все в нея да е! Да е здрава, успешна, много щастлива и обичана, в скоро време у дома! ❤️ Възстановявай се бързо, че скоро разходки ви чакат! Момичета, точно гледах флашмоба на Надежда в Парадайз. Та се чудя как са събрали двата ми разхода в тоя живот под един покрив. Значи слагам една палатка там и всичко е точно Simple Smile)) Много скъпи прегледи и чакане ще е, мъчна работа 😀 😀 😀

# 176
Ели, аз преди време като бях контактна ходих в Рамус. За съжаление това е политиката на повечето репро клиники, затова докато тече симулацията гледай да не се виждаш с много хора.  Много се вълнувам за теб и стискам палци!
Локо, излезе ми смешна реклама за новата клиника в Инстаграм. Ще са диагностични кабинети. Не е лошо, но ще е много примамливо да се похарчат пари и в мола преди/след преглед.
Иренче, ще стискам палци всичко да е наред следващия път. Бърканицата е хубава, но ако има проблеми с кръвната захар трябва да се внимава. Иначе ММ пробва отделно, пробва комбинирано и ефектът при него беше един и същ.

# 177
Благодаря за мнението, Джеси ! Писах и в темата за добавките , да видим, Дениз какво ще отговори.
Отделно на мен ми закъснява 5-ти ден, знам , че е нормално. Док каза , че ако не ми дойде до 10 дни , ще ми изпише нещо за предизвикване на цикъл.
Отделно продължавам да поддържам температура 37,2-37, 3 .  На четвърти антибиотик съм , а кръвните са ми идеални и не говорят за възпаление . Дали се дължи на закъсняващия цикъл?

# 178
Като мерех БТ след О имах дни и с 37.5, така че мисля че всичко си е наред, но следи за всеки случай. Надявам се като дойде заветния момент и двамата да сте в добра форма, пълни с витамини и с хормони в точните нива...както се вика...да се наредят звездите!

# 179
Борн, честито! Нека е здраво, щастливо и да има приказен живот мъничето! Бързо да наваксва и да се гушкате вкъщи! Представям си колко ти е тежко така! Кураж - мъничко остана вече! 💛
Радвам се, че писа! Даваш пример и надежда на всички тук!

Общи условия

Активация на акаунт