Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 036
  • 764
  •   1
Отговори
# 75

Доста странно 😁

# 76
  • София
След БХ ходих за второ мнение. И точно така при непознатия лекар както ми бяха потънали гемиите,като ме напуши един почти истеричен смях - на стола,с крака във въздуха и маска на лицето. Като пълно психо....

# 77
Аз за това на моя от началото му говоря на ти. Чувствам че сме си достатъчно близки Joy

# 78
Да, вярно е, по-голяма близост едва ли може да съществува Smile а и в последно време вадя епилатора по-често заради доктора, и по-рядко за престъпления Laughing

# 79
Това с маската и разтворените крака и аз го усетих...ма пък как се и изчервявам, направо все едно маската ми почервенява Grinning Еле пък и при симпатичния доктор...
Хм !
Аз да се похваля, че току що ми се обадиха за часа ми в Надежда при др. Стаменов от 13:30. Ако някой желае лично снимка и автограф с мен - там в мястото 😂

# 80
+ 1 за Стаменов бейби Joy все едно ми се обадиха че съм спечелила от лотарията хаха

# 81
Накрая ще си измисля и аз един преглед и ще си направим една среща Wink
Всъщност видях, че и тази година ще има томбола за безплатни процедури, а и ще видим какво ще предстои да се случва тогава с моята особа.

# 82
Mandaria томболата я има и на 5ти, така че ще те чакаме.Hug
Сега ще се включат и другите момичета с часове, но като гледам всички се върти около обяд. Аз съм от 12:45.

# 83
Момичета да ви попитам, някоя имала ли е проблем с пустото вит.Д?  Значи приемам на Better you зеленият спрей Вит Д 3000. Преди изследването го спрях само за 1 седмица и от миналият месец 03.09.2020 - 33,83ng,  е паднал на 31,73ng (граници 30-100)?? Не разбирам защо е паднал след като спрея не съм го спирала освен за 7 дни преди изследването?
 Поне се нарадвах на Б12 😂 760.0 pmol (133-675pmol/l). Сега ще трябва да го поддържам.
 А желязото ми е паднало от 14,40 (изследвано на 16.09.2020) на 9.40 (6.60—32.30).
 Предполагам че доста бели ми прави метформина и си се въртя в омагьосан кръг. 🤐
Витамин Д темата и на мен ми е "слабост" - за първи път пуснах онзи ден, преди това обаче поне 3 месеца си пиех всеки или през ден една таблетка от 2000 и си викам абе няма да е зле - беше 26.91, като "липса" е под 10, "недостатъчност" и достатъчност е 30-100. От днес на своя глава вдигам на 2 таблетки по 2000 и взех и течен някакъв също, май ще ги докарам до 5000 всеки ден, за моите стойности дано да е достатъчно. Представям си ако не бях взимала добавки какво щеше да е...
Ще споделиш ли какви дози на Б12 пиеш/си пила и от какви стойности си стигнала до сегашните, за колко време и т.н.? Моето е 379 (граници 145-569) и трябва да го вдигам (нали?) Започнах метилирания Б12 по 1000 на ден (реално имах седмица прием и преди изследването, не съм го спирала) но се чудя дали да вдигам...

unicornshine - аз съм с Хашимото

# 84
Разпределена съм при ЦВЕТКООООВ ❤❤❤ него искааах 😍😍 вярно си е като да спечелиш от тотото, специално за вас, момичета, със Стаменов! Честито!!!
Чери, бързо възстановяване на малкото юначе ❤

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 19:16 от Лиилоо

# 85
Честито Лилооо! Малко ти завидях хехе но благородно HugHeart
От колко часа си?

# 86
Само на мен ли не са звъннали? 😒😒 А по телефона ми казаха, че ще имам час със сигурност и съм изпратила документите... Дано не са ме забравили

# 87
  • София
Kari88, аз със спрея на Garden of life го вдигам много бързо Б12. Но Д-то ми е проблем, само лятото беше на горна граница, сега беше паднал на 27, а приемам по 2000/3000 на ден. Нали знаеш за К2 заедно с прием на Д. А желязото ми е още по-голям проблем, почти не мърда

# 88
Честито на момичетата с часовете! Да споделите като дойде деня, ние ще стискаме палци. Аз мисля другата година да се запиша за тази консултация, но дано не ми се наложи.

# 89
Честито момичета дано много успех да доведат часовете ви! 🤗❤️🙏
Kari88 и аз съм със спрея на garden of life, всеки ден 2 впръскания. Приемам го повече от 2 месеца така. На 03.09 ми е бил 460 pmol  (133—675), сега 760 и пише че е висок. 😂😂🥳 Тамън си е.
Според мен трябва да го вдигнеш до горна граница.
Обаче Д е ужасен просто. Сега поръчах на хербамедика 5000 + К2. И ако пак не мръдне не знам вече. Имам останали капки на Webber и ще добавя по някоя, ако няма ефект.
За желязото ще опитам патешки, пилешки дробчета (не съм много фен ама не става все Сорбифер да взимам 😂)

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:51 от Believe*

Общи условия

Активация на акаунт