Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Халати мъжки има много хубави в Домко, но и цените са им височки.
Екипи ако става дума за анцузи взех от един магазин в, който се намира в "комплкеса" в Кичука с Кауфланд, Лидл и т.н. 60лв. Татко го носи миналата година, тази година пак му взех, не са мръднали.

Препоръчаха ми оптика на ул Скайлер там преглеждал д р. Димитър Столинов имате ли впечатления от него? Другата ми опция е д р, Лесинска при, която ходя обикновено. Ще сменям и 2-та вида очила. Колебая се.

# 106
Дайте ми препоръки за добър фризьорски салон (или barber shop) с приемливи цени в района на Кършака или центъра. На мен не ми дреме особено къде ще ходя, тъй като си подстригвам само връхчетата, но приятелят ми много пъти е страдал от несполучливи резултати, а уж не иска нещо кой знае колко сложно Grin

за нещо ей такова става дума:
Скрит текст:

# 107
В Леда, на Джумаята си имат мъжко подстригване, лявата половина на салона.  Не мисля, че ще бъде проблем за тях да се справят, но конкретно име на бръснар не мога да кажа.

# 108
  • Пловдив
https://m.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0% … 4&__tn__=CH-R

Търсете Анна, сигурна съм, че ще останете доволни.

# 109
Аз с две ръце препоръчвам Gentlemen’s Barber shop Ivan Vasilev. В Капана е, има и фейсбук страница. Мъж ми вече е редовен клиент от година и половина. На всеки 2-3 седмици е там, защото е с дълга брада и изисква грижи, а и прическата му също, де. Подобна е на тази, която си показала.
Обаче ... незнам доколко е бюджетно мястото. Мога на лични да напиша цените за коса и брада.

# 110
  • под тепетата
Добро утро! Мъжът ми също е доволен от Иван и постригването там.
 Къде по центъра мога да намеря тензух? Оказа се, че трудно се намира. В Какадуто няма .

# 111
Покрай маските стана дефицитен. Миналата година последно купих тензух от едно магазинче в Капана, на улицата, която минава зад Халите, пада се срещу железарията. Продават хасе, чаршафи, възглавници в него.

ул. „Йоаким Груев“
https://maps.app.goo.gl/H1XEyCSipzMTQEgN6

Стари са снимките в стрийт вю, дано съм те ориентирала.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 05:53 от Camille Clo ♥

# 112
  • под тепетата
Благодаря, сетих се!Това са бабите с кучето 😁Трябва да си сложа лавандула та в бохчички.

# 113
Здравейте, бихте ли ме насочили къде да търся кухненски мивки в по-ниския ценови диапазон?

# 114
  • Пловдив
Явно този магазин всички го знаем като бабите с кучето Blush

Имате ли идея дали някъде биха ми копирали щампа от детска блуза, върху дамска?

# 115
  • о`майна лунна нощ е
Нещо ми се върти в главата, че скоро гледах магазина изпразнен. Дано греша.

# 116
  • Пловдив
Нещо ми се върти в главата, че скоро гледах магазина изпразнен. Дано греша.

Ако е този, за който се сещам, вероятно вече го няма.
На негово място трябва да има музикална школа.
Но не знам дали говорим за един и същи магазин.

# 117
Явно този магазин всички го знаем като бабите с кучето Blush

Имате ли идея дали някъде биха ми копирали щампа от детска блуза, върху дамска?

Може да питате гарга.бг, магазинът им е до градинката в кв. Съдийски на надлез Родопи.
Поръчах на детето персонализирана тениска, доволни останахме.

# 118
Последно преди месец купих вата от бабите с кучето.

# 119
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ме насочили къде да търся кухненски мивки в по-ниския ценови диапазон?
Кухненски мивки има в големите строителни хипермаркети - Алати, Практикер, Бриколаж.
Зависи и от какъв материал търсите. Нашата е на Fat и сме супер доволни, но беше към 200-250лв. Малко множко ми се струваше, като я купувах, но сега не искам да я заменя с нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт