Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Имате ли идея къде в Пловдив има магазин с най-голямо разнообразие от матраци в наличност, които могат да се пробват на място?

# 121
  • Пловдив
За мивките: зависи какво търсите.
Моята е иноксова на ТЕКА и беше малко над 100лв преди година.

За матраците и аз се интересувам. И въпрос:
Работи ли още складът на НАНИ на Коматевско шосе и има ли мострена зала?

# 122
  • Точно където трябва
До Вис виталис има/ше голям магазин за матраци. Там съм пробвала. Забравих как се казваше.

# 123
  • Пловдив
До Вис Виталис е центъра за матраци на Дизма.
Също онзи ден разглеждахме в Матро. Имат много добри оферти и голям избор на различни марки.
https://mattro.net/
Намират се срещу Митницата, малко преди нея.

# 124
Благодаря ви!

# 125
  • о`майна лунна нощ е
Шоурумът на Дизма на бул. "6-ти септември" до Вис Виталис е голям и има много изложени модели. Няколко матрака сме поръчвали чрез тях и са коректни като търговец. Взимали сме на пружинен наТЕД, латексов на Екон и мемори топер на една фирма от Стара Загора или Хасково /не помня/. Оставят те да се търкаляш по матраците, колкото ти е необходимо като време и винаги има нещо на промоция.

# 126
  • ПЛОВДИВ
За мивките: зависи какво търсите.
Моята е иноксова на ТЕКА и беше малко над 100лв преди година.

Бенджи, ако имаш предвид склада на Геномакс се премести в панаира. Входа му е от към булевард България към Рогош последния портал на панаира. Пада се малко срещу блока на Язов. На портала, ще те насочат къде е склада.

# 127
Да работи. В края на лятото купихме от тях матраци, има шоурум с голяма част от моделите на Нани. Ние предпочетохме да направим поръчка и ни изработиха по наш размер.

# 128
  • Бг
Момичета, дали някоя от Вас може да ме насочи къде, в реален магазин продават пирографи.
Благодаря и хубав ден.

# 129
  • Пловдив
Момичета, дали някоя от Вас може да ме насочи къде, в реален магазин продават пирографи.
Благодаря и хубав ден.
Привет! Моят е от Лидл, но не е от постоянния им асортимент, а от седмичните предложения.

# 130
Благодаря и хубав ден.
https://praktiker.bg/bg/Uredi-za-gravirane/PIROGRAF-S%C3%A0S-STO … H-BM-245/p/115459 - гледам, че има наличност и Пловдив
Виждала съм и в някой от магазините за арт материали, но преди поне година и сега не ми идва на ум къде точно беше...

# 131
  • Пловдив
Къде мога да намеря такъв плат-брада?

Скрит текст:

# 132
  • Пловдив
От къде мога да купя памперси за възрастни, само че не с лепки ами гащи. Ето като тези https://www.emag.bg/peleni-tip-gashti-seni-active-large-30-br-59 … earch-Action=view

# 133
  • plovdiv
В аптеката на кино Фейсис в Тракия има на тази марка,но дали има гащи -не знам.

# 134
Гащи съм купувала от Найденови.
Марка не съм запомнила.

Общи условия

Активация на акаунт