Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря много, ще ги преслушам. Wink

# 361
Джъмбо и Хиполенд работят ли?

# 362
Някой с актуална информация за наличността на Азитромицин по аптеките?Дали не се е появил някъде?

# 363
  • Пловдив
Знаете ли дали магазин Пепко е отворен след новите ограниччения?Акривно им тече реклама и се зачудих. Искаше ми се малко коледна украса да накупя.

# 364
Когато Пепко не е в МОЛ би трябвало да работи без ограничение. Този до Кауфланд на Брезовско ми казаха, че работил сутринта.

# 365
Извън моловете си работеха и пролетта.

# 366
Джъмбо, Хиполенд и Пепко на Лидл на бул. България работят.

# 367
Искам да купя тава за печене за подарък, да е качествена.
Къде да гледам?

# 368
Поръчай онлайн от Хром Силистра.

# 369
  • Euskal Herria
В бившия магазин Молдавия има специализиран магазин - и за професионално, и за домашно ползване има стоки. Доволна съм от всичко, което сме взели от там.

# 370
Много благодаря!
Миналата седмица посетихме този магазин за мебелен обков, но не св сетих да погледна и за тавички.
Имаме пак ходене до там за аксесоари за нова кухня и ще разгледам.

# 371
Къде продават ратанови кошници, панерчета, т.н на нормални цени ? Има ли някой, който да "плете" по поръчка?

# 372
  • Пловдив
Къде продават ратанови кошници, панерчета, т.н на нормални цени ? Има ли някой, който да "плете" по поръчка?
Почти всеки ден засичам един кошничар на Пешеходния мост,  плете кошници от страната на Новотела. После минава по Главната с произведенията си,  около 15-16ч. Сигурно би се навил и за поръчки.

# 373
В началото на моста ли застава?

# 374
  • Пловдив
В началото, от страната на Новотела, после минава по Пешеходния мост и към Главната.

Общи условия

Активация на акаунт