Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Как мога да стигна от колелото на бул.Дунав до МОЛ Марково? Има ли подходящ транспорт?

МОЛ Марково тепе
от колелото на бул. Дунав мисля, че няма директен автобус. С 1 до площада и от там пеша през парка.
с 9 се слиза на спирката след тунела и пак пеша.
иначе вариант е 16, но трябва да отидеш на някоя спирка на бул. България т.е. на следващото колело в дясно и на първата спирка чакаш автобуса.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 09:16 от dundi73

# 346
1-ви вариант - С 15 до Четвъртък пазара и от там прехвърляне на 6 или 116.
2-ри вариант - С 15 до сладкарница "Неделя" и от там пеш по бул. Руски.
Разбира се и другите варианти, споменати преди мен.

# 347
Благодаря ви много, момичета! :*

# 348
Препоръчайте ми добре зареден зоо магазин. Търся къщичка и тунел за морско свинче. Благодаря!

# 349
Къде мога да направя рентген на бял дроб без направление и без да ме гледат като прокажена?

# 350
  • Пловдив
Къде мога да направя рентген на бял дроб без направление и без да ме гледат като прокажена?
Във всички ДКЦ. Чак пък да те гледат като прокажена... По цял ден снимат хора със симптоми на грип. Мой познат си прави снимка в ДКЦ на военна болница. Ни не знам къде има работещ рентген през почивните дни извън болниците.

# 351
  • Пловдив
В почивните дни само в болниците. Но всичко е през Ковид кабинет, имайте предвид.

# 352
Събота и неделя - в спешното на Пълмед, срещу 20лв ще Ви направят рентген на бял дроб.

# 353
  • Пловдив
Пак там в спешното преглед, кръв и снимка 104лв.

# 354
  • Пловдив
Пак там в спешното преглед, кръв и снимка 104лв.
Май навсякъде цените са си сериозни. В Иван Рилски преглед, скенер и кръвни по спомен е 150 лева.

# 355
Как мога да стигна от колелото на бул.Дунав до МОЛ Марково? Има ли подходящ транспорт?
Дано не е прекалено късно, директно до МОЛ Марково тепе отива автобус 16. Трябва да се вземе от спирката на бул.Цар Борис Трети Обединител, до пешеходния светофар на ул. Братя Обрейкови, в посока кв. Гагарин, или от спирката на бул. Дунав до едноименната спортна зала, посока последна спирка на линията. След това автобуса продължава по бул. България посока бул. Руски.

Ще допълня, че в ДКЦ 2 преди месец, снимка на бял дроб беше 30 лева, плащаш на регистратурата, снимат те, но резултатите се бавеха. След около два часа даваха най-рано диска и разпечатката със заключението на рентгенолога.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 23:52 от Camille Clo ♥

# 356
Препоръчайте моля добра и бърза фирма за превод и легализация в Кършияка или Центъра.

# 357
  • No Line On The Horizon
Аз ползвам услугите на Алфавита. Офисът им се намира на ул. Цар Калоян № 21А, което се пада срещу Художествената гимназия, над млечния магазин.

# 358
  • Пловдив
Алфавита са много добра фирма фирма, както и Скрипта в близост до Новотела (входът на кооперацията, който е точно до магазин Лили).

# 359
  • Пловдив
Нов Век 2, в блока до водна палата,
То зависи и за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт