Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Д-р Янакиев не е много добър вариант.
1.работи в спешното, а там в момента е рисково предвид ситуацията.
2.назначи лечебни гащи на моята дъщеря, когато беше на два месеца. Носи ги 7-8 месеца. При пореден преглед с ехограф на 9 месечна възраст отново каза, че трябва да продължим. Потърсихме второ и трето мнение и се оказа, че изобщо не е имала проблеми с крачетата и не е трябвало да носи тези гащи. Да не говорим през лятото колко неприятни неща се случиха като зверско подсичане, понеже те запарват, не можеше да сяда до 7-8 месеца и т.н
Идеята явно е била профилактика и предпазване, но да се отнемат толкова месеци от развитието на детето не смятам, че трябва да е по този начин.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:46 от lili_78

# 331
Че то тия гащи ги изписва на кило на всички девойки Simple Smile Нали трябва да има проследяване, та пак да идеш на прегледи..
Лично аз бих го пропуснала тоз преглед в момента..

# 332
  • Пловдив
Успях да запазя час при др Арнаудов за 23.12.

Заради ковида ли?  Аз имам особено мнение за него и не се влияя относно ваксини,  прегледи и излизания с детето спряма него.

# 333
Някой може ли да ме информира, магазина на Попов в Смирненски работи ли?

# 334
  • Пловдив
Заради ковида ли?  Аз имам особено мнение за него и не се влияя относно ваксини,  прегледи и излизания с детето спряма него.
Ако въпросът е към мен относно работата на д-р Янакиев - имам предвид, че като работи в Спешната травматология вероятността да има контакт със заразени е по-голяма.
То не че и за другите лекари не е рисково, де.

# 335
  • Пловдив
Лили, не към теб

Лично аз бих го пропуснала тоз преглед в момента..

# 336
Магазин Мечо пух дали работи,някой ходил ли е скоро?

# 337
Моите последни впечатления от Арнаудов не са мн добри.
Още от първия преглед ни заговори за гащи, обаче явно съм изглаждала много стресната-разминахме се с упражнения. След един месец пак преглед, слеф три месеца пак. След прохождането пък измисли някаква диагноза-ендокринолози, снимки и чудесии. Да не говорим, че търпение към бебето прояви само първия път. После беше едно уфкане и цъкане.
Ако сега трябваше да избирам пак, не бих отишла при него.

# 338
  • Пловдив
Някой може ли да ме информира, магазина на Попов в Смирненски работи ли?
Затворен е.

-----------------------
За Хазбун е коментирано много (преди години), че не е със специалност ортопедия.
Водила съм при него по-голямото дете и смея да кажа, че има подход и към детето, и към родителите.
Янакиев е всеизвестен ортопед, който говори прекалено малко и лично мен ме беше филмирал с голямото. С малкото го улучих в настроение и мина по-гладко.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 15:01 от miraluba

# 339
  • Пловдив
Някой да си е правил семейна фотосесия за Коледа? Да ми препоръчате някое студио😁

# 340
  • Пловдив
baume, ние ще правим при тази жена
https://m.facebook.com/Vania-Hristova-Photography-114768643731199/

# 341
  • Пловдив
Някой да си е правил семейна фотосесия за Коледа? Да ми препоръчате някое студио😁

https://www.facebook.com/tanyakoritarova/

# 342
  • пловдив
Аз съм доволна от д-р Хазбун.Двете деца съм водила -при първото ползвахме гащички ,при второто не беше нужно.
Според мен има подход към децата и е добър специалист.

# 343
Ама какъв специалист е, щом няма специалност ортопедия?

# 344
Как мога да стигна от колелото на бул.Дунав до МОЛ Марково? Има ли подходящ транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт