Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, от къде в Пловдив има голям избор на куфари за пътуване? По интернет ми е трудно да поръчам, защото не мога да се ориентирам с размера на куфара.

# 316
Здравейте, от къде в Пловдив има голям избор на куфари за пътуване? По интернет ми е трудно да поръчам, защото не мога да се ориентирам с размера на куфара.
Сещам се за Естил на главната (точно до него пак имаше магазин за куфари по-малък) и в МОЛ-а, на пешеходния мост има 1-2 магазина...
Иначе онлайн е още по-лесно - пише си р-ра, ако ти е за ръчен багаж даже на повечето пише за коя авиолиния стават или си сравняваш директно цифрите...

# 317
В Метро също има избор и здрави куфари на прилични цени( а и пускат хубави промоции, от време на време).

# 318
  • Пловдив
Някой да е виждал в реален магазин несесер за пътуване със закачалка?

# 319
  • Пловдив
В Халите също има магазин за куфари.

# 320
  • Пловдив
И в Джъмбо има куфари.

# 321
  • Пловдив
Куфари има и в китайския магазин на третия етаж на Форума.

# 322
  • Пловдив
Къде мога да намеря термо клин за дъщеря ми, която е на 13г? Навсякъде са само тънки за спорт, а тя ходи само с клинове и искам нещо по-дебело за зимата.

# 323
  • Пловдив
Декатлон

Някой има ли впечатления от др Хазбун, педиатърката ми го препоръча за бебето /първи преглед при ортопед/, че го срещнах в черния списък през 2012.,
Евентуално може и мнение за друг ортопед за да пресея информацията и да реша къде да го закарам.

# 324
Деси, Арнаудов за дете ти препоръчвам.

# 325
  • Пловдив

Ако това е вярно май няма да може да се вредим при него. Идея на частно колко е прегледът?

# 326
  • Пловдив
По времето, когато дъщеря ми беше бебе, д-р Хазбун беше почти единствен добър специалист. Не знам в момента как, но смятам, че не са се променили нещата.

# 327
Декатлон

Някой има ли впечатления от др Хазбун, педиатърката ми го препоръча за бебето /първи преглед при ортопед/, че го срещнах в черния списък през 2012.,
Евентуално може и мнение за друг ортопед за да пресея информацията и да реша къде да го закарам.
Д-р Димов, МЦ Димед

# 328
  • Пловдив
Декатлон

Д-р Молчовски, МЦ Хипократ

# 329
Д-р Молчовски за възрастен е чудесен избор, но не мисля че ще бъде подходящ избор за преглед на шестмесечно бебе. Янакиев също е вариант, на аз лично водих и двете деца при д-р Арнаудов. Жалко, че е пълен графика му до края на годината.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 06:22 от Camille Clo ♥

Общи условия

Активация на акаунт