Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Въпросът не е много прятен, но

Скрит текст:
как стои въпросът с погребенията? Има ли ограничение на хората? А ако са само отвън?

# 436
  • о`майна лунна нощ е
Вещица, до 15 човека е Sad
Но навън ... Познати казаха, че са били доста повече, стоели са на разстояние един от друг.

# 437
  • Пловдив
Благодаря!

# 438
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър психолог.

# 439
  • No Line On The Horizon
Моля, препоръчайте ми добър психолог.

Радост Милушева

# 440
Дайте моля контакти на съвестен и разбиращ техник за хладилник! Звъняхме на къде що обяви има в нета, едни не идвали по домовете, други не разбирали от електроника, а през това време целия ни багаж е на хладно на терасата.

# 441
  • о`майна лунна нощ е
Дайте моля контакти на съвестен и разбиращ техник за хладилник! Звъняхме на къде що обяви има в нета, едни не идвали по домовете, други не разбирали от електроника, а през това време целия ни багаж е на хладно на терасата.

Преди време питах и никой не ми отговори. Намерихме сами.
Ето това момче дойде вкъщи

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:28 от `ТуиГ

# 442
Знаете ли някъде да продават класически кристални чаши на бройка, а не в комплект?

# 443
Здравейте, момичета, може и да има тема за дерматолози в Пловдив, но пиша тук защото не знам какво точно търся и аз. Позната ми препоръча дерматолог на име Роси, каза, че нямала сайт, страница и изобщо къде да намеря данни и отзиви за нея в интернет. Центърът  й се казвал „Център за лечение на акне“ или нещо подобно. 
Знаете ли за такъв и можете ли да ме насочите, освен това ако имате лични отзиви или пък дали изобщо това е козметик или дерматолог, чудя се! Странно ми и, че няма информация за нея или поне аз не намирам. Аз имам сериозен проблем с лицето и съм пробвала какво ли не, козметики, антибиотици, дерматолози, ендокринолози и в Пловдив, и в София и все още не мога да овладея проблема.
Много ще съм ви благодарна, ако успеете да ме ориентирате, оценявам и лични отзиви, ако имате такива!

# 444
  • пловдив
Здравей,мога да препоръчам доц.Янкова от Медидерма.
Преди време още преди да има частен кабинет,моя близка ме насочи към нея и ми помогна.
Може да направите само консултация ,струва ми се че напоследък доста увеличи цените ,спрямо преди,но пък си разбира от работата.
Разбира се всичко е субективно ,аз останах доволна ,но това бе преди няколко години.

# 445
  • Пловдив
Къде в Пловдив има лаборатории Бодимед?

А препоръка за друга евентуално “читава“ за изследване на хормони?

# 446
  • Пловдив
Къде в Пловдив има лаборатории Бодимед?

А препоръка за друга евентуално “читава“ за изследване на хормони?
само там за хормони, да...
https://bodimed.com/bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Скрит текст:
Бул. „6-ти Септември“ № 104, Вх.А Ет.2 (на ъгъла с ул.Васил Априлов).
работно време:
понеделник – петък: 7.30 – 16.00
тел.: 0884 609 144
e-mail.: laboratory.plovdiv@bodimed.com
Тук можете да заплатите Вашите изследвания с карта (ПОС терминал).
 ул. „Захари Стоянов“ № 94 А
работно време:
понеделник – петък: 7.30 – 16.00
събота: 8.00 – 12.00
тел.: 032 64 62 05; 0882 530 927
Тук можете да заплатите Вашите изследвания с карта (ПОС терминал).
ул. „Самара“ № 2
работно време:
понеделник – петък: 7.30 – 15.30
тел.: 0888 615 324
бул. „Македония“ № 53
работно време:
понеделник – петък: 7.30 – 15.30
тел: 0882 250 812
 МЦ „Св. Св. Козма и Дамян“, жк. „Тракия“, бул. „Освобождение“ № 79
работно време:
понеделник – петък: 8.00 – 15.30
тел.: 0882 716 261

# 447
Здравейте!
Издирвам дървено куфарче за рисуване с моливи, пастели, флумастер, бои за един млад художник. Не е нужно да е професионален или прекалено детски (тип тези пластмасовите куфарчета).
Някой срещал ли е такива комплекти из магазините в Пловдив?

# 448
  • Пловдив
Здравейте!
Издирвам дървено куфарче за рисуване с моливи, пастели, флумастер, бои за един млад художник. Не е нужно да е професионален или прекалено детски (тип тези пластмасовите куфарчета).

Миналата седмица имаше в Лидъл - дървен куфар, който става на статив, вътре има моливи и подобни.
Предполагам, че все ще се намери в някой магазин, ако цената те устройва.

# 449
  • Пловдив
Здравейте!
За онлайн покупка, препоръчвам https://stativi.bg

Общи условия

Активация на акаунт