Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И тия срещи м/у братчетата и качване в колата...за един ден колко пъти бяха? Laughing  Все едно нямат друга работа...тъпо беше.
Все си мисля, че и Вики ще се усети и ще съдейства на Симо...
А..и как компа на Боксьора нямаше парола? Rolling Eyes

# 211
Е, поне аз не го гледам само за да следя какво ще се случи, особено когато много от нещата вече са ясни и не е въпрос дали, а кога ще се случат. Повече ми е интересна реакцията на героите на случващото се и играта на актьорите. Действието дотук набра бързо скорост и ако сега когато всички много се оплетоха върви със същата скорост ще стане страшно. Нормално е да забавят и да се даде възможност да се намерят решения, а те се намират доста по-трудно отколкото да се забъркаш в кашата.

# 212
Хайдее нагазва в дълбокото Борис. Поне, е така като го хванат на местопрестъплението (от промото) да се изясни веднъж завинаги.
Добре, че и историята с хапчетата ще се разплете, че тъкмо си помислих докога ще ни показват как си крие хаповете.
Тази Ива вече от мадам си мина към най-обикновена никаквица Simple Smile
Глупостите на Вики са ми крайно досадни вече.
Майката си отдъхна, болна е и вече спокойно може актрисата(силно казано) да си мрънка под носа. И ужасно грозен цвята на коса и прическа.

# 213
Утре ще е интересно.
Днешния епизод и на мен ми беше леко скучен,особено Снежа. И болка не може да изиграе... ужас. 😆
Симо защо продължава да затъва,за да оправя кашите на Вики Човеек?!!
А Борис не позна ли мотора? Нали го видя на записите.
Калин като се разфуча за лъжите физиономията на Ива беше безценна! 😁
За Лора ми е жал на мен. Борис я лъже,Драго се появи и й мъти мозъка,Снежа я обижда и мачка,с изключение на днешната серия,Ива също я лъже и прави схеми зад гърба й. Кофти.

# 214
А, забравих, че и болна не може да изиграе - да лежиш и да пъшкаш. 😁
Май го позна мотора затова се въртеше там и се опита да подпитва Радо. Но май не позна Вика с каската.

# 215
Не я позна със сигурност, иначе все щеше да реагира.

# 216
  • Велико Търново
И ужасно грозен цвята на коса и прическа.
Бе прическа при човек, която се е гърчил от болка, едва ли може да се търси.

И аз се учудих, че не реагира на Вики, но вероятно пак съм мигнала и не съм разбрала, че всъщност не я е видял. Иначе със сигурност е познал "волния ездач", да.

# 217
Е, отдавна съм забелязала прическата сега се сетих да го спомена.
Ако се е сетил, че е Боксьора би трябвало да навърже 2 +2, знае кое му е гаджето.

# 218
Да,тя беше нахлупила “бруталната” каска и не я позна. Обаче мотора би трябвало да е. На клипа се видя,че е подобен. Знае,че Драго го е натопил и е бил негов човек,така че трябва просто да събере 2 и 2,за да се сети.
Хаха Амбър,сега те прочетох,ама май на Борето математиката му куца. 😂😂😂

# 219
  • София
Аз пък мигнах накрая и не разбрах с кого говори Калин, че Донков го е притискал 😱

И да, физиономията на Ива беше безценна 😂

# 220
Аз пък мигнах накрая и не разбрах с кого говори Калин, че Донков го е притискал 😱
С онзи, съдебния медик, когото срещнаха на улицата и Борис побърза да си тръгнат, щото той и там почна да обяснява "Пак ли ме притискате" и Калин щеше веднага да разбере. Не че не разбра като се обади.

# 221
На Борето всичко му куца и затова е стигнал дотам, а и още по-далеч ще стигне доколкото се разбира. Да лъжеш съпругата си и уж най-добрия си приятел. За молоумни ли ги взима всички?

# 222
  • София
А, забравих, че и болна не може да изиграе - да лежиш и да пъшкаш. 😁
Май го позна мотора затова се въртеше там и се опита да подпитва Радо. Но май не позна Вика с каската.
Не я позна Виктория, но съм сигурна, че съвсем скоро ще я срещне и като И  види каската ще се сети, ще  я "напъне" и ще стигне до боксьора!
Мен пък за първи път не ме подразни Снежа! Смятам, че в болницата (особено сцената с Лора) си беше ок актрисата!
Колкото до прическата И- с къдравите коси изобщо не е толкова лесно! Нейната коса е доста къдрава, няма много "полезни ходове" с ножицата, а и тези коси са доста сухи и неподатливи на манипулации!

# 223
А Ива само по лични сексуални причини ли отиде пак при Драго? Подразнена от семплия си мъж?
В предходна серия беше казала на Лора, че агенцията е зле финансово, но има 2-3 ангажимента, които задържа.

# 224
И да за препоръки за други фирми да обслужва. Но Денис я отряза.
И после дойдоха личните нужди.

Общи условия

Активация на акаунт