Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Колата не беше тази на Борис.

# 271
Колата не беше тази на Борис.

Като един "разбирач" да кажа, че на Борис колата е синя. Simple Smile

# 272
Това беше първото което проверих. Имам и номерата на двете коли. Колата на Борис е друга. Тази е от Драго и най-вероятно ще е с фалшиви номера както беше и мотора на Боксьора в нощта на убийството на Лина.

# 273
Борис, ако правило помня стреля по Боксьора още в първи епизод.
Аз смятам, че е издал брат си в пристъп на ярост и пиян. А нали имаха среща с купувачи сигурно, не е ли възможно тях някой да ги е издал и затова да дойде полицията и попаднаха на Денис? Разсъждавам си, ако съм гледала внимателно Thinking Grinning
Ива е една мазохистка. Хем го намрази Денис, че я унизи хем тича при него и си въобразява, че му го връща като му говори за Лора и Борис. Ефектът е обратен, според мен и най-много да я гръмне като не му е нужна вече. Опасни са игрите с огъня и лошите момчета. Къде се мери с него недоумявам просто.

# 274
О да,колата на Борис е синьо Пежо,а това беше сиво Рено май. То щеше да е голям смях да иде с личната си кола. 😁
Калин уж беше на високото,гледаше ги с бинокъла,изведнъж се телепортира в колата. 😂 Такива са от ГДБОП!
Борис трябваше да признае и за изследванията на Лора. Така и така беше започнал да си признава греховете.
Май ще опитат да забъркат Симката в подправяне на документи. 😣 Дано не се върже.

# 275
Симо може така покрай подправянето на документите да му дадат достъп до компютър където да открие нещо друго. Започна да се внедрява при врага. Сигурен съм, че има план. Не е за пари там.

# 276
Симо може така покрай подправянето на документите да му дадат достъп до компютър където да открие нещо друго. Започна да се внедрява при врага. Сигурен съм, че има план. Не е за пари там.

Много е умен. Дете-мечта.

# 277
  • Другата България
Същото мисля и аз.

# 278
Това беше първото което проверих. Имам и номерата на двете коли. Колата на Борис е друга. Тази е от Драго и най-вероятно ще е с фалшиви номера както беше и мотора на Боксьора в нощта на убийството на Лина.

Така по може ... но пък е странно, че Калин се мушна в колата уж да се прикрие от стрелбата и изведнъж подкара същата тази кола да преследва престъпниците Worried

# 279
Е то беше странно и как Борис се "мушна" в колата със стоката и как беше сигурен, че ключа ще е там и ще може да тръгне веднага, но е филм все пак, а пък и Борис е голям късметлия в измъкването. Засега.

# 280
Тъй като често се пита за епизодите - от стори на Йоанна се вижда, че в момента снимат 61- 65 епизод.

# 281
  • Пловдив
А Калин отиде на работа с окапаната риза...? Забелязахте ли? Нали Ива му даде да се преоблече и той взе друга дреха и и каза, че ще го направи в колата...
Simple Smile

# 282
А Калин отиде на работа с окапаната риза...? Забелязахте ли? Нали Ива му даде да се преоблече и той взе друга дреха и и каза, че ще го направи в колата...
Simple Smile

Аз го видях после със синята, а по-после беше с окапаната, ама чиста.
Снощният епизод май беше 34 или 36.

# 283
  • Пловдив
Снощи, де...кой му я изпра не се разбра Wink Ама няма да е Ива, че беше заета с Дражко Laughing

# 284
Довечера ще е 35 епизод. Значи имаме поне още 30, а може би и малко повече защото едва ли ще свърши по никое време съвсем в началото на декември. Достатъчно време за да се заплита и разплита историята.
Тези хора едва ли си нямат пералня и сушилня за да се чудим на такива подробности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт