Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 985
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Ясно, ама то така става много тъпо.
Значи той именно заради това с Лина направи онова със сделката на баща си /дефакто заради Денис, но ако оня шеф, дето го изнуди пропее, ще лъсне името на бащата в обществената поръчка и все едно Боби заради него го е направил, заради лична облага, а не заради Денис/.
После се набута в наркосделката, пак заради това с Лина. Сигурна съм, че сърбина ще го разпознае в един момент, онази сцена с очилата не беше случайна.
И какво като си е признал САМО за Лина?
Че то там именно нямаше нищо, за което да е виновен.
Но виж, после, и при двете гореописани ситуации, си е той самия участник. И виновник.
За тях е виновен повече, отколкото за Лина, и да го оневинят за нея, другото остава и Драго отново има коз, при това два, при това доста добри. Набута се сам Борис, ама така се набута, от страх.
А на Лора? Кога ще си каже? Риторично питам.

# 346
Възможно е да признае и на Лора. Сега когато обеща, че е спрял с антидепресантите, отказа съдействие на Драго, сби се с него, а Драго го заплаши, че ще покаже видеото на Лора си мисля, че Борис ще го изпревари за да смекчи по някакъв начин случилото се. Иначе обяснения след като тя го види ще са излишни. Това е което го съветвах да направи за да не тръгва по свирката на брат си и да не затъне повече. Ще видим докъде ще му стигне смелостта.

# 347
  • Велико Търново
Аз пак се връщам към предположението, че братята са от различни бащи. По-специално, че именно Драго не е син на Велин. Някой беше споменал "сини очи", не помня точно в какъв контекст беше и коя беше потребителката (за което се извинявам). И понеже мъжката част вкъщи гледа сериите накуп, през уикенда, в момента сме на момента, в който Драго и Снежа си говорят в колата. Е, и двамата са с много тъмни очи. Мисля че и на Велин не са сини. Доколкото ми е известно, вероятността, ако двамата родители са с кафеви очи, детето да е със сини, е много по-малка, отколкото и то да е с кафеви. Та, не е ли по-логично Борис да е "плод на грешна любов"?

# 348
  • Другата България
А аз мисля, че никой от сценаристите не е задълбавал чак толкова, за да се съобразява с такива подробности.

# 349
Определено.

# 350
И аз не смятам, че някой би се съобразил чак с цвета на очите.
По-скоро като типаж са търсили светъл и тъмен - добрият и лошият брат.

# 351
Снимките на единия екип са приключили:

# 352
  • Sofia
От двама с тъмни очи може детето да е със светли.Обратното не може.

# 353
  • Велико Търново
Да, да, знам че може. Просто вероятността е много по-малка.

# 354
От двама с тъмни очи може детето да е със светли.Обратното не може.

И обратното е възможно и се е случвало, но е дълго и сложно да се обясни как и защо. Все пак, за който се интересува:

https://genetics.thetech.org/how-blue-eyed-parents-can-have-brown-eyed-children

# 355
Не вярвам дори и да не са точно истински братя това да има съществено значение за сюжета. Предполагам искаха само да ни загатнат, че и Снежа си е имала свои грехове и тайни и Велин едва ли се е пропил ей така от щастлив семеен живот. Може и изобщо да не задълбаят повече в това. Има много други проблеми за решаване.

# 356
  • София
Гледах запис на Христина Джурова по Нова. Такова сладко дете е 😊!
Пожелавам й много ангажименти! Освен, че е много хубава, тя е талантлива и много свестна 🥰

# 357
И аз я гледах Христина в "Събуди се" по Нова. Много е чаровна и страшно съжалявам, че участието й в сериала приключи толкова бързо. Зрителите я харесват и очаквам скоро да я видим и в други продукции.

# 358
Гледах запис на Христина Джурова по Нова. Такова сладко дете е 😊!
Пожелавам й много ангажименти! Освен, че е много хубава, тя е талантлива и много свестна 🥰

Баща и военен,фамилията Джурова... Да не би да е рода на армейски генерал Добри Джуров?

# 359
И аз имам колега с фамилия Джуров, пък нищо общо с този род няма.

Общи условия

Активация на акаунт