Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 912
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Не беше нарочно. Майката реши да изненада Драго, обади му се и каза, че иска да се видят, но тя ще организира всичко в ресторанта, в който е празнувала рожден ден, ще плати и сметката. Пожела да покани и Велин.

Борис се обади на Лора и я покани на вечеря. Мисля, че дори каза - на нашето място.

# 631
Да де, невероятното е, че мястото е "тяхното" на половината семейство,която пък покани другата половина.

# 632
Видях, че бяхте обсъждали Елена Петрова за ролята на Лора.
Искам да кажа, че още ме побиват тръпки от дуото Петрова и Врачански в Стъклен дом. И по-точно от нейното шепнене. Врачански ми е много голям любимец. Green Heart

# 633
Оу, ти ги гледай във "Вила "Роза"" пък тогава ще си говорим... 😁

# 634
А, гледала съм. Само от любопитство и заради Врачански.  Grinning

# 635
Ау, да. Този филм не можах да го изгледам докрай. Simple Smile

От профила на Владо Михайлов:
"Отдавна се бях наканил да напиша това и ето - сядам...
Не се случва всеки ден да ти се случи такова приключение като сериала Братя и е много важно с кого ще го споделиш. А като се налага и да си партнираш с някого толкова дълго и на толкова нива, това се оказва най-важното, кой е човекът до теб.
Искам да изкажа едно огромно 'Благодаря'! на един човек, на когото винаги съм се възхищавал за таланта, отдадеността и професионализма, а сега разбрах, че той е и много повече от един голям професионалист...
Kalin Vrachanski е човекът, който беше до мен през цялото време, винаги готов да помогне за всичко, от което имам нужда; който се нагърби с по-трудната роля; без когото моят персонаж не би бил това, което е; човекът, който отстъпи назад, за да ми даде прожектора и то без да се афишира, без думи; истинският по-голям брат, който винаги ще те пази.
Калински, благодаря ти за всичко, братле!"

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 20:16 от Билян@

# 636
  • София
Чудни са!  Heart Eyes
Елена Петрова не я помня много в Стъклен дом, но има някакъв чар, който би паснал повече на такъв тип роля и някак би обяснил хлътването на двамата братя. Лора е по-безлична, въпреки че вече свикнах с нея и ми е симпатична. Другия филм не съм го гледала.

# 637
Имаше химия ( според мен ) между Елена П. И Калин В. В Стъклен дом. Докато тук няма с тази актриса. Щеше да е по-интересно за мен, ако тя имаше химия с двамата братя, за да е истинска драмата.

# 638
  • Пловдив
На промото коя отвличат...? Вики ли ще е ?

# 639
На нея прилича, пък и няма коя друга да е.
Макар че и Симо "беше" с каската, ама не беше... Ами утре ще разберем.

# 640
  • София
И аз си помислих за Вики, но защо?

# 641
  • Пловдив
Нали управителя и боксьора искат да разберат каква е на Денис и що я пази толкоз.

# 642
Ненапразно смениха управителя - оттам ще изскочи нещо интересно, да знаете.
Няма и да се учудя ако Драго "посегне" на сестра си.

# 643
На промото достатъчно добре се вижда, че отвлечената най-много прилича на Вики.
Скрит текст:

# 644
  • София
Тоест искате да кажете, че Денис не знае за отвличането ли?

Общи условия

Активация на акаунт