Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 995
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Само си фантазирам - Ако Борис се е застраховал пред новия шеф и се е хванал на “двойна игра”?...😉

Денис видя ли Лора в колата?

# 256
Денис видя ли Лора в колата?
Да

# 257
И аз веднага се сетих за онова предположение с различните бащи.
То тръгна от един анонс, в който пишеше, че е любопитно защо Борис и Драго не си приличат по външност, та със сигурност има нещо там.

# 258
  • sf
А какво ако са от различни бащи?

# 259
Кой ли пък ще е другия баща?!
А какво ако са от различни бащи?
Ами примерно, Снежа кръшкала, че и дете родила от другия, Велин се пропил и я тормозел. Момчетата го намразили, обожествяват майка си - мъченицата, пък то имало защо да я поспупва мъжа ѝ... Ще рухнат представите на всички за всичко в този живот.

# 260
В промото Борис казва, че е успял да измъкне хората на Драго и да ги спаси.
Дали няма да го използва като коз, за да спре с манипулирането му с клипа и Лина?

# 261
  • Пловдив
М да ... и аз мисля, че за Снежа ще изскочи и нещо по-тъмно. Не е само Велин виновен май.
Акцията от смешна по-смешна...и снайпер и една камара полиция и кво....? Нищо! Поне дрогата да бяха хванали.
Калин дали разпозна Борис?
А той всъщност за чий беше на тая среща...?

# 262
М да ... и аз мисля, че за Снежа ще изскочи и нещо по-тъмно. Не е само Велин виновен май.
Акцията от смешна по-смешна...и снайпер и една камара полиция и кво....? Нищо! Поне дрогата да бяха хванали.
Калин дали разпозна Борис?
А той всъщност за чий беше на тая среща...?

Борето трябваше да ескортира наркотика
щот нали висш полицай и никой няма да го спре и да му прави проблеми

# 263
То в тоя пущинак беше пълно със спирачи... И Борко в отделна кола, кво, ако ги спрат? Слиза и: не ги пипайте тия разбойници, аз ги ескортирам да си продадат дрогата. 🤔

# 264
Аз нищо не схванах от тази акция. Някакви пет полицаи на кръст тръгнаха да стрелят пет бандити на кръст. Борис видя, е така, случайно зад някакъв храст паднало тяло и хоп всички се спасиха. Joy

# 265
Може пък да се сдушат двамата братя, накрая. Ама тази Ива нямам търпение да изгори, голяма интригантка е. А малкия на Калин ся ше почне да им фалшифицира документите и той как ще се нахендри мъжката. Ама после може да го ползват за доносник.

# 266
Имам чувството, че последната една седмица филмът започна да става боза....   Едни бавни сюжети, все по-оплетени и все никой никого не вижда... Някак си размиха стегнатото действие, което беше в началото.....

# 267
Аз нищо не схванах от тази акция. Някакви пет полицаи на кръст тръгнаха да стрелят пет бандити на кръст. Борис видя, е така, случайно зад някакъв храст паднало тяло и хоп всички се спасиха. Joy

Странно и как Калин изведнъж се качи в колата на Борис, та и тръгна да ги гони с нея ??!!
И по номерата няма ли да открие чия е ... щото Борката ей така си я заряза Simple Smile

# 268
Другия полицай погледна много странно към Калин,когато май слизаше от колата,дали го позна?А Калин 💯 ще познае колата на партньора си,поне би било логично.
Хареса ми майката,реакцията и на желанието на Велин да си комуникират нормално.Нямаше да бъде логично да си станат първи приятели,въпреки че,Драго целенасочено ги тика натам.Иска да разбие семейството на Велин,но дали с добри намерения,да събере мама и тати?
Познах,че и самият Борис не е сигурен какво се е случило в нощта когато са арестували Драго, защото е бил мн.пиян.Като цяло много несигурен в себе си и слаб човек се оказва.

# 269
А Борис виждал ли е боксьора иначе, преди акцията? С Вики?

Общи условия

Активация на акаунт