Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Колегата на Калин, (не му помня името, а и сега се зачудих споменавано ли е изобщо), го пита каква е тази риза и той му отговори нещо от сорта, абе не питай сега, не е важно. Според мен само я е позачистил и се е виждало все пак петно.

# 286
Ива ще я изпере със Савекс и ще е като нова Simple Smile
Не съм забелязал да правят явно продуктово позициониране, но то кое по-напред да дебне човек.

ПП: Не си личи да има петно, вероятно друго е имал предвид колегата.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:51 от Анонимен

# 287
От промото - кой гледаше Денис на камерата в бара?

# 288
Какво да коментирам, Борко е трагедия. Нито може да се бие, а посяга да го прави. Нито знае къде не трябва да се държат компромати в незащитен вид. Нищо не прави като хората, а се предполага, че като следовател би трябвало да има поне минимална представа от тези неща. Дано този филм е някаква пародия за полицаите (даже не искам да споменавам името на службата, защото те дори не са обикновени следователи) иначе ще е отчайващо на кого ще чакаме да ни помага в беда.

# 289
  • София
От промото - кой гледаше Денис на камерата в бара?
Не беше ли Борис?
Май все пак познахте - и маминка е имала друга любов.

# 290
Затова Драго е по-любимият син... защото не е син на Велин.
Велин пък е внимателен с него, защото си въобразява, че Драго го уважава много. Не знае все още, че всичко е предварително премислено и с определена цел.

# 291
  • Другата България
Ама сме по-полицаи от тях, а!
Абе усетих аз още снощи, че има нещо, като ви питах.
МамаН затуй си тачи Драго. Има логика.
Още не съм гледала, чета ви.

# 292
  • София
Какво да коментирам, Борко е трагедия. Нито може да се бие, а посяга да го прави. Нито знае къде не трябва да се държат компромати в незащитен вид. Нищо не прави като хората, а се предполага, че като следовател би трябвало да има поне минимална представа от тези неща. Дано този филм е някаква пародия за полицаите (даже не искам да споменавам името на службата, защото те дори не са обикновени следователи) иначе ще е отчайващо на кого ще чакаме да ни помага в беда.
Другият полицай каза, че може да възстанови изтритите файлове - този беше от тях.
И да, издигат се предимно лоялни и послушни, а не умни и можещи - факт.

# 293
Лорчето с топ от НМ Simple Smile

# 294
Не съм чула дали файловете са били изтрити, защитени и т.н., но мен не ме подразни тази сцена, защото Борето е висш полицай, но Калин отиде при колега хакер. Ако специалистите от ГДБОП не могат да хакнат един лаптоп, какво правим? 😁

А и колкото по-бързо Калин научи какви ги забатачи Борето, толкова по-добре, защото той сам не може да се оправи.

# 295
Изпуснала съм - кога е станало ясно, че майката е имала любовник? 🤔
За снощния епизод говоря. Не за срещата на родителите в миналия.
П. П. Ако Драго е от друг баща, не е ли по - логично Велин да не го харесва? 🤔
А не обратното. 😜

# 296
  • Другата България
И аз очаквах да го е казала директно, ама то само хипотези.
Въпреки, че е ясно от недомлъвките ѝ, че е имало друг мъж.
Сега, дали братята са от различни бащи още не е сигурно, това са предположения.

Според мен Борис ще си признае за Лина пред Калин, той няма избор всъщност.
Дали Калин ще му повярва, е друга бира.
Но, друго си мисля.
Борис ще си признае за Лина, но не и за Драго/Денис, и затова, че му е брат и го изнудва да му помага.
Но нали Калин спомена, че са заловили от сърбите, онези с наркотика?
И нали единия поиска Борис да си свали очилата, за да му види очите? На срещата?
Та, според мен този ще го познае в един момент, и Борката съвсем ще се оплете.
Правилният ход му е да си каже на Калин всичко, на Лора също.
Ама, а де!

# 297
Не е станало ясно. Напундри се Снежа на Велин като я попита в ресторанта "виждала ли си го от тогава" за някой, който явно не трябва да се споменава името му и тя се фръцна, и си тръгна чак.
После като снаха ѝ се оправда, че е обичала и двамата (Драго и Борис), се подсмихна загадъчно и каза, че не е първата жена, дето е обичала двама и я разбира или ѝ вярва, или нещо в този смисъл, което подсказа, че и тя го е преживявала...

А защо реших, че Драго е от друг - защото е по-любимия. Велин е лошият мъж. А Велин му се мазни, щото има пари и щото му вика тате, въпреки че не му е баща (примерно), че ги спряга за семейство, събира ги... Знам ли! Така си го интерпретирам. Нищо конкретно не е казано до момента. Може пък Борис да е затова недолюбван от мама и тате, защото е чуждия син. Изобщо,... тепърва ще разберем.

# 298
А може само майката да знае, че единият син е от друг мъж.

# 299
Според мен е наясно и Велин, каквато и да е историята.
В първите епизоди, когато ходиха на помен на Драго, Снежа попита Велин защо и той идва и той ѝ отговори, че му е бил син и на него, което може да се интерпретира, че всъщност не му е биологичен син, но го е приемал за такъв.

В анонса заложиха разликата между братята, сега правят явни намеци за друг мъж, със сигурност има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт