Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 949
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Попита го дали може да подправя документ за покупко-продажба на имот.
Благодаря.Т.е.не са давали повече по темата,но от това трябва да ни стане ясно,че са го вкарали в играта?
Или че може би имат намерение да го ползват,ако се наложи?

# 496
Изобщо не е ясно още дали е в играта. Той уж каза, че е незаконно, но после се съгласи. Дали вече го е направил не се изясни. Сега, ако разберат кой е баща му нещата могат много да се усложнят и подправения документ да му е най-малкия проблем. Хем вижда колко е опасно там и продължава да си играе с огъня. Заради Вики го разбирам, но за останалото е ненужен риск. Борис и Калин ще се справят щом са заедно.

# 497
Вики много ме дразни като каже Уора! 😂
Симо обаче ме изненада с подозрението за любовник на майка му. Кога и как се сети? Освен в бара като я видя да плаче.

# 498
Не е в бара;
Децата са интуитивни и както ние ги познаваме щом видим лицата им -така и те нас,нищо,че си мислим ,че са малки;

# 499
Децата забелязват много неща, които родителите се опитват да прикрият от тях. Не мисля, че нещо конкретно го подсети...... просто усеща, че има нещо. Точно както децата на Снежа са усещали, че тя не е паднала на земята, защото подът е хлъзгав. Както и евентуално бъдещо дете на Лора и Борис би усещало, че те не се обичат.

Вярно , че казва Уора Хахахаха от правеж ли е или не може да казва Л

# 500
Да,като й разправяше Драго за голямата си любов и й каза,че е бил влюбен в Лора,тя пита:”Уораа?Уора-Уора???” 😂😂😂

# 501
Ясно ми е как говорят  тийнките, но Виктория не може да ме накара да ѝ повярвам и това е. Лигава и фалшива е, приятелката ѝ ми е по-достоверна.
Казвам ви, Симката почвам да го мисля да не му се случи нещо.
Деляна (Снежа) била страстната тръпка на Васил Михайлов. Провалил си е брака, а тя кариерата (то с този талант, голяма кариера е било).Били са големи скандали. Той се върнал при жена си, но тя се покрила за години. Та така, има опит и в реала с проблемни връзки, не само в сериала Simple Smile

# 502
  • София
Леле, какви сте “гадни” 😉! Лора се беше нахъсала да се кара ( по телефона щеше да е по-лесно - да се изкрещи и да затвори), но  като го видя, й омекнаха коленете... 😂

# 503
Лора ни е ясна отдавна. Още много мъничко й остава някой да я побутне и е готова. За съжаление това ще е Борис с това, че крие от нея все повече неща и няма как да не започнат да стигат до нея едно по едно. Сигурен съм, че Драго има и компрометиращи снимки/видео от хотелската стая с Лина и Борис в леглото както Боксьора винаги е правил.

# 504
  • Другата България
Е, те това и го дадоха.
Когато Лина пусна Боксьора в стаята се нагласи върху спящия Борис за снимка.
За мен също Лора е готова, вече го писах.
Не ѝ е нужно да я бута никой, тя си се набута сама достатъчно, е, и със задочната помощ на Борето.

# 505
Знам, че го дадоха и се очакваше да ги направят, но тези снимки още не са се появили в ход. Засега са само тези уличаващи Борис като евентуален убиец на Лина за да го използват, но когато това отпадне и докажат истинския убиец може да се появят и другите. Те са за Лора.

# 506
  • София
Няма да е Той този, който ще й отвори очите.
Интересно как ще й пробута снимките - дали чрез Ива?

# 507
Драго вече го каза на Лора, че няма да е той, който ще й отваря очите. Но пък е явно, че очите ще й бъдат отворени и то преди Борис да може да обясни какво точно се е случило. Има още много епизоди и няма как да не минат и през това.

# 508
  • España
Аз си мисля, че всъщност основната крими-нишка е разкриването на предателя, заради койте Драго е попаднал в затвора...От там очаквам да изскочи гранде-изненадата и да рефлектира върху основните герои .

# 509
  • Другата България
Аз си мисля, че всъщност основната крими-нишка е разкриването на предателя, заради койте Драго е попаднал в затвора...От там очаквам да изскочи гранде-изненадата и да рефлектира върху основните герои .
Да, да, същото си го мислех и аз.

Общи условия

Активация на акаунт