Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 946
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Ясно ми е как говорят  тийнките, но Виктория не може да ме накара да ѝ повярвам и това е. Лигава и фалшива е, приятелката ѝ ми е по- достоверна.

Ооо, приятелката на Вики много ме кефи- много е забавна.

# 511
Цял ден не ви четох, защото чак сега гледах снощната серия.
Пропуснала съм нещо май. Когато Симо каза на Борис, че Вики ще заминава с Боксьра, Борис хукна нанякъде, като преди това се обади по телефона на някой да отива в бара. И сега всъщност дадоха как Калин отива в бара, все едно за здравей и здрасти. Това ли беше продължението?
Най ми харесва Майчето на мен. Simple Smile Да освещават първо колата, откъде го измисли....Laughing

# 512
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Драго знае,че Велин не му е баща и затова го дърпа надолу,да затъне в тъмни сделки и няма да се изненадам ако в даден момент не го натопи умишлено.
Майка си няма да я въвлече,защото му е майка и има респект/любов към нея,но Велин...дори не се държи с него като със син към баща,по скоро делово.Аз ли само си въобразявам или наистина е така?

На мен идеята Лора и Драго да са заедно много ми харесва...но аз обичам такива невъзможни любови,минали през всичко и оцеляли въпреки всичко и всички.😍Обаче си мисля,че Драго няма да завърши с хепи енд и на смъртното си легло ще си простят с брата.
Лора и Борис са толкова стерилни и нищо любовно не виждам в отношенията им.

# 513
  • Другата България
Цял ден не ви четох, защото чак сега гледах снощната серия.
Пропуснала съм нещо май. Когато Симо каза на Борис, че Вики ще заминава с Боксьра, Борис хукна нанякъде, като преди това се обади по телефона на някой да отива в бара. И сега всъщност дадоха как Калин отива в бара, все едно за здравей и здрасти. Това ли беше продължението?
Най ми харесва Майчето на мен. Simple Smile Да освещават първо колата, откъде го измисли....Laughing
Да, Борис всъщност се обади на Калин.

# 514
Така осуетиха заминаването или поне го отложиха. Трябваше да тръгнат в 7 сутринта, а те го викнаха в 13 или 14 при тях.

# 515
Адоралова, и аз съм на това мнение за Драго и Велин, има някаква драма с бащинството, друг мъж около Снежа и т.н.

На мен щеше да ми хареса идеята за Лора и Драго /двамата стоят страхотно заедно/, ако тя не се беше омъжила за Борис. Лъгала го е веднъж в миналото, оплескала е нещата между тях двамата като братя, но били са щури, млади - ок. Сега са възрастни хора, женени, искат да имат дете и в следващия момент - бе, я по-добре да опитам пак с другия брат.
Вярно, смятала е Драго за мъртъв и е погребала чувствата си към него, но все пак това, че е застанала между двама братя винаги ще тежи с който и да бъде.
Може би щеше да е по-удачно след смъртта на Драго, Лора да беше само семейна приятелка. Нямаше да има любовна интрига, но пък сега нито с Борис, нито с Драго се получават нещата.

# 516
  • Пловдив
Не мисля, че Драго може да знае, че не е син на Велин.

# 517
  • Другата България
Не мисля, че Драго може да знае, че не е син на Велин.
И аз мисля така.

# 518
Аз спрях да се надявам на връзка между Лора и Денис, след като той показа в какво се е превърнал. Иначе чисто визуално ми стоят по-добре. Мислех, че той ще е несправедливо обвинен, изстрадал и се завръща от мъртвите... Тя го среща и чувствата се завръщат(и без това отношенията в брака ѝ са стерилни) и... заживели щастливо 😁Но такъв човек изпълнен със жлъч, убива хладнокръвно, няма съвест... не го препоръчвам на никоя.

# 519
Придвижва се разследването с приемлива скорост. Драго много подценява Борис и има защо, но този път не знае, че Борис вече не е сам.
Лора щом и на глас си призна, че ревнува значи Драго много лесно успя да й размъти мозъка.

# 520
Имам чувството,че Драго го е яд и откача,че близките му обичат Борис и му е фикс идея едва ли не да ги настрои против него.Много криво му стана за Вики,ама дали щото я обича(той дори не я познава истински).
Аз съм човек,който много мрази нечестните неща и въпреки че знам,че това е сериал,много се ядосвам,че Лора все още има чувства към Драго,а това не е той,това е някакъв хладнокръвен убиец, безскрупулен и безчувствен.Все се надявам,че тя само ще флиртува с него и навреме ще се усети.
А пък Ива,ако натопи Лора....

# 521
Драго познава добре Борис и стремежът му да бъде харесан и одобрен от майка си и  жена си. Всъщност той го работи на тази струна.  Мисля, че Борис изтрезня по отношение на тях двете след като ги чу как си говорят за Драго.
Радо май усети, че Денис може и да жертва боксьора.
Поведението на Велин и Снежа се чудя как коментирам. Толкова ясни предпочитания имат към едното си дете показват, че нямам думи...И това интимничане е толкова долно по отношение на второто семейство на Велин.
Момчето с каската на промото за утре май е Симо...милият и той така се оплете.

# 522
  • София
Баш на Симката е фигурата с каската. Калин ще откачи.

# 523
Ива е безскрупулна, завистлива и зла. Всичко би направила на Лора, ако сметне, че това ѝ разчиства път към някого или нещо.
Драго е толкова сляпо озлобен към Борис, че - да, иска всички да намразят Борис.
Снежа е лоша жена и затова синовете ѝ са такива.
Мая е добричка и свястна. Мисля, че въпреки, че са я направили леко смахната, когато разбере какво се случва, ще изпълни заканата си "аз няма да живея живота на Снежа"!
Номерът със Симо с каската е нарочно погоден "в чест" на Ива и Калин (най-вече).

# 524
Това са кадрите от репортажа от септември. 👌Малко има още май? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт