Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Ох... наистина на Симето ще нахлупят каската...

Само един ресторант ли има в тоя град, се чудя Rolling Eyes
Оппааа! Борис удари Лора ли? (мигнах понеже)

# 571
Не я удари нарочно.

# 572
  • Велико Търново
Да, предполагам. Наистина изпуснах само един миг. Само че тя толкова обвинително го гледаше...

# 573
И аз не видях какво точно стана хем гледам вниманително - удари я без да иска, когато удари другия я или я удари в пристъп на умопомрачение, тя наистина много осъдително го гледаше.

# 574
Тя се изненада от болката. Укорът беше, че не се владее.
Аз също мисля, че.Борис е от Велин. А относно бащинството на Велин  едва ли е допускал, че е отглеждал чуждо дете.

# 575
Удари я без за иска. Гледаше го укорително, защото той не успя да сдържи гнева и ревността си и си го изкара на човека.

# 576
  • София
Хареса ми как Ива му запуши устата / на Денис/ 😂

# 577
Лора малко преигра с гледането втрещена. Смятам, че я бутна без да иска да не му пречи да млати онзи, а тя не може да повярва, че той изпада в такава ярост за непознати хора.
Напротив, много от проблемите ни днес, се коренят в детството. Всички таим неизлекувани рани, обиди, вини от миналото.

# 578
Ива, голямата хитруша, много подходящ момент избра да предлага второ дете. Тя глади, той гледа мач....

# 579
  • Велико Търново
Ех, добре поне, че не са чак толкова жестоки сценаристите да измислят да използват Симо като "двойник". Разбира се, не искам да обидя някого, че е жесток. По-скоро тук се изказват предположения, имайки предвид всичко, което би могло да бъде измислено и като знаем понякога какви изненади са ни поднасяли (не конкретно в този сериал, по принцип), наистина може да бъдат допускани и подобни варианти. Но определено спрямо Калин щеше да е унищожително.

# 580
Май всички очаквахме да е Симката 😁

В промото Вики ли натикаха в багажника?

# 581
Кой питаше Денис защо извика Ива, скучно му е на човека и проверява дали госпожата още  се явява веднага когато ѝ свирнат, дали още може да разчита на нея.. Всъщност за какво разчита, единият кекс ли? Не си вършат в момента мръсният бизнес, не му снася кой знае какво инфо за Лора, освен да го дразни с нея.. та не знам за какво му е.

# 582
  • София
А Драго самата галантност 😍, комплимент за парфюма й, който ПОМНИ - ако не беше мафиот...😉

# 583
Май всички очаквахме да е Симката 😁

В промото Вики ли натикаха в багажника?

И на мен така ми се стори?! Може би боксьора, ще ги изнудва с Вики?

# 584
Напротив, много от проблемите ни днес, се коренят в детството. Всички таим неизлекувани рани, обиди, вини от миналото.
Ок, рабирам че му търсите оправдание, а такова винаги съществува. Сигурно и скриването на резултатите от Лора е резултат от това детство, а тя нека се надява всеки месец с треперещо сърце какво ще покаже теста и защо така след като и двамата са здрави. И за всичко останало свързано с това колко е щастлив днес. Или пък сега спирането на лекарството му е виновно. Съжалявам, но грам не мога да му съчувствам както беше в началото без всичките подробности. Има достатъчно методи в психотерапията и не само, с които да се преодолеят всички стари травми и да се продължи напред. Стига да го поискаш. Да се изживяваш като жертва и да си търсиш оправдания е поведение на лузър и това е което е в момента Борис. Добре е поне, че Калин е до него.

Общи условия

Активация на акаунт