Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 905
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Може би...

# 646
По-скоро Боксьорът ще използва Вики, за да заплашва и изнудва Драго. Не вярвам Драго дори да си помисли да посегне на сестра си.
Гледам, че коментирате коя българска актриса би била по- подходяща за ролята на Лора и се замислих, че не се сещам за нито една, която да има излъчване на жена, в която да са влюбени двама мъже, красива жена с излъчване и поведение, което да те грабва.
Единствено Йоана Буковска , но тя може би малко на пасва на годините на Лора.
Ако не бях гледала Диана Димитрова в 8-9 сезона на Откраднат живот, щях да си помисля за нея, но не.

# 647
  • София
Диана Димитрова я харесвам и бих повярвала на този образ, изигран от нея, но не биха я вкарали в друг сериал по същата тв според мен.

# 648
  • Пловдив
Аууу, не! Абсурд!

# 649
Ако съм мъж и да ми платят, няма да се влюбя в Буковска! С очи и излъчване на змия е, толкова студена ми изглежда.
Има нови, млади актриси, не толкова популярни, ама и не са жени на актьори, на режисьори...

Рая Пеева може би - тя е темпераментна и хубава

# 650
  • Mediterraneo
Буковска обаче щеше да е идеална за майка на Драго и Боби! В Откраднат живот беше брилянтна като жена на сходна възраст( добре, малко по- млада).

# 651
Даяна Ханджиева също би стояла добре, така като се замисля.

# 652
Даяна Ханджиева също би стояла добре, така като се замисля.
Тя май е доста висока , с широки рамене.

# 653
  • Mediterraneo
О, друга умряла скумрия! Още по- неподходяща е за тази роля.

# 654
О, Буковска!
Би била страхотна за ролята на Ива.

Въпреки, че актрисата, която са избрали за ролята се справя супер за момента.
Моите открития в сериала, освен Врачански, който ми е стар любимец, са Владо Михайлов, Стойо Мирков и Искра Донова.
Докато другите са ми малко предвидими, образа на Стойо, както и играта му, са ми много интересни. Там също очаквам изненади.

Щях да забравя, мацката, която играе Лина също много ми хареса.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:58 от Меmento

# 655
Не смятам, че Боксьора самостоятелно има пръст в отвличането на Вики.
И без това полицията го дебне, той каза, че иска да се покрие, но Денис не му даде. За какво му е да си навлича и нови ядове?
А и Вики беше натикана в луксозна кола, каквато той няма, т.е. ще трябва да бъде замесен и другия /забравих му името/, но не смятам, че са толкова смели, че да предприемат такова нещо зад гърба на Денис. Затова според мен отвличането е със знанието на Денис.
Пък сънят с черното куче и йоркито... макар да не смятам, че Виктория наистина ще бъде сериозно наранена.

И в началото на сериала коментирахме избора на актриса - все още съм на мнение, че Ирина Митева идеално щеше да се впише в образа на Лора - нежна, грациозна, чаровна.

И аз Буковска сложих в образа на Ива, но както тогава някой каза - всички останали герои щяха да бъдат на заден план.

# 656
За ролята на Лора подходяща би била някоя актриса, която е чаровна, невинна, като дете, което все има нужда от закрила, но в същото време да е секси. Радина Боршош може би?
Или някоя невротична откачалка като Рая Пеева, която докарва мъжете до лудост Joy .

# 657
Тази Ирина Митева ми прилича на Зара от ББ и някак си като говори, все едно има нещо в устата, което иска да излезе, пък тя гледа да не го допусне.
Гореща, дива жена трябва за тая роля, а не скумрия!

# 658
А.. гореща и дива.
Аз си представям точно една меланхолична, объркана и много красива дама.

# 659
  • Другата България
Аз бих заложила на Теодора Духовникова.

И аз мисля, че Вики е отвлечена.

Общи условия

Активация на акаунт