Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 752
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • виртуално
Legend , Aqua Legere , Intense и 2бр от класическата
Липсва ми само Aqua, но тя не ми харесва толкова
Ониксът не е ли само стар аромат в колекционерска бутилка?

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:15 от Рапунцел.

# 136
  • София
По-нагоре в темата става дума за Шалимар Колон, моля някой на лични да ми подскаже откъде мога да го намеря. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 137

Вдигам само два пръста от ръката аз 😂 Чудех се и за Оникс, но май само бутилката е колекционерска, а сокът като първообраза.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:32 от tuali

# 138
WaltherP99, искам да поръчвам Atelier Cologne от сайта, защото виждам, че имат и 10мл-трови опаковки, което е супер за  разучаване на аромати.
Иначе в Пловдив няма къде да ги тествам. А ако тръгна на парфюмна обиколка из София, със сигурност ще ми трябва поне една седмица, понеже съм набелязала страшно много неща за тест.
Държа по принцип много на трайност и присъственост Simple Smile

Нямаш ли някъде някой склад/магазин , където да продават различни ниш и дизайнерски марки ? В София има доста . Ако държиш на трайност , парфюма ти да излъчва , и да имаш добър сиаж Atelier Cologne не е твоята марка. Gold Leather е може би най-траен , и до някъде Cafе Tuberosa и  Tobacco Nuit , но не очаквай чудеса .

Аааа! Много финансово неизгодно е да ти чета постовете. Joy
Поръчах комплект семпъли на Akro, силно любопитна ми стана марката, докато се запознавах с нея.
Ако 4160 tuesdays приемаха плащане с български карти и там щях да се отчета, но за радост на половинката, не се получи Simple Smile
А сега ми вкара муха в главата с Chocolate man и това хич не е добре. Yum

Това е по-добрия вариант.
Плати си с PayPal , не съм имал проблем с плащания там , не знам какво да ти кажа Rolling Eyes

# 139
По-нагоре в темата става дума за Шалимар Колон, моля някой на лични да ми подскаже откъде мога да го намеря. Благодаря! Flowers Hibiscus
От тук.

# 140
SOTD: Santal de Kandy. Усещам голяма прилика със Слонът на Кензо (който обаче е по-сладък). Доста е студено при мен днес и парфюмът ме сгрява.

# 141
Чак ме е срам да си призная, че първоначално не схванах идеята на Bois dore на Van Cleef&Arpels. Купих го преди може би година, набързо му издадох присъдата, че не става и реших да го прехвърля на мъжа ми, без да му казвам, че се води унисекс. Разчитах на черното шише, щом е черно, значи е за мъже, нали така? Да, но той не се разпилява като мен в аромати и последователно си пръска един и същ, докато не види дъно и изобщо не му беше до моя подарък. Периодически отварях шкафа, гледах го, чудих му се и взех друго генерално решение- ще разменям. Размених го и забравих. Онзи ден нещо ме подтикна да го тествам пак в бюти зоната. И о, изненада! От температурата ли, от сезона ли, от вятъра ли, така прекрасно се разстла, че чак не повярвах, че е същият парфюм. Малко след това бях на изследвания и докато ми вземаше кръв лаборантката така се прехласна по "пролетния "ми парфюм, че се запитах, аз ли нещо бъркам или тя, но щом казва "пролетен", защо пък не? Тука вече сериозно се пося едно семенце, че ще си го искам пак. Но нали съм в парфюмна диета си казах, ще устискам, пък и го няма в размените, в сайтовете също не се намира, пас съм. Днес обаче нова изненада. Пръскам пак в мола, нареждам се след това на касата в ПИБ и касиерката ми казва - "страхотен парфюм". Представете си ситуацията, аз с маска, плътна, от която нищо не усещам, касиерката зад стъкло и процеп за пари и документи долавя аромата и го оценява подобаващо. Ето тук вече взех окончателното решение, че го искам. Моля, ако някой чуе воплите ми, да надзърне в размените, ще го обичам много.

# 142
  • Русе
Днес си поносих VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT,за първи път в студено време.Изключителна трайност и проекция върху моята кожа при температури от 6 до 14 градуса през деня.Още от сутринта на кафето,почнаха да ме питат с какво съм и да ми правят комплименти и така през целия ден.Ще разгледам май май и другите аромати от тази серия Yum

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 22:31 от Iso Iv 673284

# 143
Обожавам този парфюм.

# 144
WaltherP99 може ли да споделиш малко повече за Gold Leather  и Tobacco Nuit, не съм ги тествала, а обмислям поръчка от сайта, и се чудя кои да са трите комплимент пробички и тези ги има сред възможните.

Както смело преди малко обявих че Clémentine California е хубав цитрус, но нищо особенно, даже малко ретро, сега видях на сайта на марката, че точно този аромат е в основата на коледната им кампания и много се зачудих - или те смятат че е страхотен или е толкова смотан, че само с яхване на коледната вълна ще могат да го промотират и продадат, хм.

# 145
  • Русе
Обожавам този парфюм.
Закупих го след като прочетох ревюто в сайта ти и не съжалявам изобщо Simple Smile

# 146
Обожавам този парфюм.
Закупих го след като прочетох ревюто в сайта ти и не съжалявам изобщо Simple Smile
Благодаря ти, това е страхотно.

Преди дни си купих Tubéreuses Castane Lancome и нося основно него. Бях болна и с запушен нос и оттам нарушено обоняние, което е наистина голям кошмар за парфюман, но като ми се повъзстанови се чувствам добре с него. Много топъл парфюм, много златно есенен.
Очертавам се като голям фен на тази колекция на Ланком. Имам 5 парфюма и ги харесвам силно. Ще си купя и още. Хвърлила съм око на Магнолията.

# 147
  • София
Момичета, капачката на черния кристал от 50мл пасва ли на този от 90мл?

# 148
  • Sofia
Пасва.

# 149
Кажете няколко думи за черният кристал, като трайност как е? И EDT или EDP?

Общи условия

Активация на акаунт