Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 603
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Ужасно са променили дизайна на фрагрантика - не мога да го възприема така. Sad

# 466
Само на мен ли ми харесва новия дизайн? Толкова време го чаках да го променят и при коментарите за парфюми. Преди бяха с ужасен ситен шрифт и трябваше да се зуумва и да си избождам очите, за да прочета каквото и да е. Сега може да се чете нормално. Е, има доста реклами и се скролва, докато не измислят адблок за телефона така ще е.

# 467
  • Франция
Посветих около два часа от следобеда си, за да изтрия цялата полезна информация, която съм допринесла във Фрагрантика - ревюта, тестове, харесвания-нехаресвания, всичко.
Почувствах се малко по-добре.

# 468
Аз понеже нямам ревюта и нямаше как да реагирам тръгнах да местя шишета и като погледах взех да свиквам. Като цяло ми е грозно. Тъкмо бях наредила две редици парфюми и ми изглеждаха много подредено и то какво стана Stuck Out Tongue Winking Eye половината ми налични шишета бяха в графа искам ги Bowtie

# 469
Не е добра новата визия във фрагрантика, но навремето като смениха тази на бгмама също не ми харесваше. Свиква се. Виждам, че са запазили опцията, ако някой твърди, че даден парфюм  ухае като някой друг, да може да слагаш минуси в знак на несъгласие. Това много ме дразни, как ли пък точно Педро или Зилке ще ми кажат аз какво усещам.

# 470
За мен тази визия беше драстично изостанала в 2008 някъде. Всичката полезна информация сбутана в една тясна колонка посредата, а с увеличаването на резолюцията на устройствата, тези буквички изглеждат все по-миниатюрни. На телефон беше още по-ужасно. Време си беше да се обнови. Догодина ще смените лаптопа с резолюция 10к и съвсем нищо няма да виждате Grinning

# 471
Здравейте, дами и господа. Твърдо съм решена въпреки короната да имам коледно настроение. Търся парфюм, ухаещ на Коледа.. С канела, мед, джинджифил, портокалови корички...Имах някога Purplelips sensual, той донякъде отговаряше на коледното ми търсене, но сега не го откривам никъде..
Посъветвайте ме с какво да го заменя.

# 472
Boss Private Accord - портокалов шоколад
Al Contrario Tiziana Terenzi - празничен ванилен шоколадов сладкиш и чаша топъл ром
Bapteme du Feu Serge Lutens - барут от фойерверки, сушени захаросани портокали, канела и подправки с шепите

# 473
Получих Белия Ароматикс на Клиник. Прилича на Сенора на Ажмал

# 474
Дами, бихте ли ми препоръчали аромат, който наподобява Voce viva Valentino и е по-бюджетен? Много ми допада и адски траен върху мен.
Благодарение на мила съфорумка имам мостричка.
Също благодарение на нея пробвах така желания Zebra pour elle на Rasasi, много ми харесва, но и да се изкъпя с него, не го излъчвам...

# 475
Здравейте, дами и господа. Твърдо съм решена въпреки короната да имам коледно настроение. Търся парфюм, ухаещ на Коледа.. С канела, мед, джинджифил, портокалови корички...Имах някога Purplelips sensual, той донякъде отговаряше на коледното ми търсене, но сега не го откривам никъде..
Посъветвайте ме с какво да го заменя.
С това, примерно, съобразявайки го с ценовия клас на досегашния ти коледен парфюм
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Meharees-4462.html

Ако ти се дават вече много пари
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Lira-11801.html
Boss Private Accord има общо с Коледа и с тези парфюми, но е с трайност... 2-3 часа максимум при мен, а като чета, не само при мен.

# 476
Посветих около два часа от следобеда си, за да изтрия цялата полезна информация, която съм допринесла във Фрагрантика - ревюта, тестове, харесвания-нехаресвания, всичко.
Извинявай, но заради новата визия ли? Естествено че е твое право, но ми стана интересно.

# 477
На дрехи издържа повече Акорд-а,  на  кожа да, 2 - 3 часа, преди съвсем да се покрие

# 478
  • София
Тъжно. Sad
Новата визия е потрес, днес денят е напрегнат, та отворих, видях, настръхна ми косата и затворих, нямам капацитет да ровя повече за деня, видях само, че някои от парфюмите ми са мигрирали от I have в I want списъка по неясни причини, манджа с грозде, всичко огромно и претрупано... И аз клоня към триене на вотове, дразни ме как се визуализира всичко накуп, едно под друго - рафтчета, харесвания, нехаресвания, много е хаотично. С мнения не съм допринесла, имам епохалните 3 броя. Grinning
Miyako, много благодаря за отзивите за Талисманите на Mendittorosa - много ми беше интересно и полезно да прочета. Le Mat ще взема задължително в един момент, от другите 2 се поотказах и ще избера мостри на техни парфюми извън тази колекция, които са ми интересни, когато се наканя да поръчам. Нямам идея как мирише безсмъртниче точно, нито в парфюм, нито наяве, но изпитвам неудържимо влечение да поръчам поне мостра от един парфюм, за който постоянно ми попадат добри отзиви: Immortelle Manos Gerakinis - не знам доколко е реалистично пресъздадена нотата в него обаче.

# 479
Tuali, Азалия, благодаря. 💐💐
Босса при мен за съжаление не разкрива никакъв портокал, само убийствена сладост. Ще потърся за проба, тези които ми предложихте.

Общи условия

Активация на акаунт