Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 744
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Абсолютно не съм съгласна, направо не мога да си представя кой би ги сравнил... Коренно различно звучене имат двата парфюма, в никакъв случай не можеш да замениш единия с другия в дадена социална ситуация.
Good Girl e вечерен, секси, топъл, притегателен, стои близо до кожата. Дори във Фрагрантика да видиш категориите, ще се ориентираш. Warm spicy, sweet, balsamic... какао, тонка, бадем. Напомня по-скоро Black XS на Paco Rabanne.

Libre е много елегантен, но студен, много женствен аромат. White floral, aromatic... Жасмини и лавандули, има леееко затоплене, ама толкова леко, че се чудиш дали не си въобразяваш. По усещане много наподобява L'Interdit и евентуално Мон Герлен.

# 166
......Днес разнасям Kilian Good Girl gone bad как пък може изобщо да не е мой този парфюм.Ама грам не ми харесва, имам чувството, че е събрал всичко, което НЕ харесвам в парфюм......
Хахахаха, забелязала съм,че с теб се двата противоположни полюса почти за всеки аромат.Всичко мое любимо за теб е ужас и обратното.Май само Карат на Картие ни е обща любов Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes
И понеже ми наближава именния ден си чакам за самоподарък Elie Saab Le Parfum in White една голяма бутилчица,  да му се подарвам -единствения от бранда,който харесвам наистина и ми се носи Yellow Heart

# 167
  • Бургас
Хихи, е стават два и Le Parfum in White харесвам, чак за покупка не, но е елегантен.Върху мен много силно се усеща мандарина.

# 168
  • Чукарландия
Днес си поносих VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT,за първи път в студено време.Изключителна трайност и проекция върху моята кожа при температури от 6 до 14 градуса през деня.Още от сутринта на кафето,почнаха да ме питат с какво съм и да ми правят комплименти и така през целия ден.Ще разгледам май май и другите аромати от тази серия Yum

Как ме подсети! Напръсках се и аз, никакъв студ не го сразява май 😀

Утре ще се изкипря и аз с него, но въобще не ми е унисекс, при мен е осезаемо женски. Задължително искам да го подуша при мъж Grinning

На мен определено ми мъжкарее. Взех го за ММ. Каза, че е правен точно за него. 😉
Аз доволна, той още по... 😁

# 169
Dyvaromi , честит празник! Прекрасна изненада ,дай боже все така..

Да се изкажа и аз за Libre и  GG ,нищо ама нищо общо ,опулих се като прочетох ,че някой ги сравнява..

SOTD ;май вече казах кой е и току що на китките Voce Viva  от мостричките , обаче има някаква нотка обща с LVEB , която ме кара да почна да го губя бързо..Дали е комбинацията ванилия- портокалов цвят ?

# 170
  • Смолян

Да се изкажа и аз за Libre и  GG ,нищо ама нищо общо ,опулих се като прочетох ,че някой ги сравнява..

Да сравнението е в сайта на Дъглъс, един от коментарите за този парфюм!

# 171
Намерих го. Ако за дамата Good Girl и Libre си приличат по уханието на свежо, наистина не знам какво бих могла да кажа...

# 172
Голяма ли е разликата между Alien EDP и Alien Fusion?

# 173
Densi, благодаря за новата тема!

Аз съм в тотална парфюмна апатия, нищо не ме впечатлява и обмислям дали да не изгърмя на сляпо някой от тези на ТТ:
* Lillipur
*Andromeda
*Cassiopea

Може ли по някоя думичка за тях? Наистина нямам никакво време да скокна до бутик, а вашите мнения винаги са били точни!

офф: Много съм ядосана на Буркани БГ! Поръчах преди почти 2 седмици шишенца за отливчици и като им се обадих вчера, още не били подготвили заявката. Чак на 23 щели да я изпратят, несериозно е.

SOTD (както и последно време като цяло) Elie Saab Le Parfum Royal Simple Smile

# 174
Първият насляпо никога.
Андромеда е моята любов и не мога да спра да я нося и хваля, но познавам хора не я харесват.
Касиопея е по- сладка и доста прилича на Ерба Пюра Соспиро.
Андромеда е най- хубавият парфюм от тези трите, но за идващия студен сезон най- подходяща е Касиопея. И на мен ми се носи понякога, че и Кирке даже, което е странно, защото на мен той ми прилича много на Ерба Пюра, а аз си я имам нея.

# 175
Имам Casiopea , само съм тествала Ерба Пура и наистина са доста близки, Касиопея е сладък-ароматен ,аз имам усещането осве за плодова сладост, тонка и повей на лавандула ,въпреки ,че няма в пирамидата му  ,но това усещане вероятно идва от комбинацията папрат- листа от касис и още нещо..

# 176
  • Пловдив
dyvaromi, Честит рожден ден! Страхотен подарък! Ще се радвам да разкажеш повече за  Dolce Amalfi, като го поносиш.

# 177
  • в Кошера
Carmin-a не съм го прежалила, но се утеших със сандаловия Бушрон. Yellow Heart

# 178
Да ни е честита рожденичката! Birthday

SOTD: Allure EDP

Bright Crystal ме вдъхнови да се сдобия с него, за което благодаря. Голяма изненада е за мен този парфюм. От една страна, не е в мой стил. От друга, много ми харесва. Не мога да определя на какво точно мирише, но е нещо свежо и сочно. Сладост не усещам в него. Стилен е, но същевременно и някак игрив. Има сякаш лека ретро нотка, но в добрия смисъл, като нещо носталгично, повей от отминали по-добри времена.

# 179
  • Бургас
Неземно красив е Алюр ЕДП, радвам се, че съм те подтикнала поне към проба,Бел.Чак отидох да си го помириша от бутилчето:green_heart:.Обожавам го, преди да си го купя бях го напръскала стабилно върху палтото си, е докато не го купих/ след няколко дни/ мира нямах.Ей така отидох и изсипах 180 лв. за него без да се замислям, а аз това го правя много, много рядко.Той е от вечните парфюми, без аналог, чиито флакон бих подновявала един след друг.Мирише на Шанел, Шанел си е Шанел, мое мнение.Cupid

Общи условия

Активация на акаунт