Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 751
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Merci, Karen Simple Smile

Ами не е същият като едно време, аз имам старата версия на ЕДП, която държи по 12ч. От няколко месеца обикалям новата и се пръскам, но за 4-5ч го няма тотално. Аз съм твърдо за ЕДП, ЕДТ е осезаемо по- остро, другото има кремавост, която аз харесвам.

# 151
  • Варна
Окастрили са и този парфюм. За мен в EDT, кокоса е по- осезаем

# 152
Днес си поносих VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT,за първи път в студено време.Изключителна трайност и проекция върху моята кожа при температури от 6 до 14 градуса през деня.Още от сутринта на кафето,почнаха да ме питат с какво съм и да ми правят комплименти и така през целия ден.Ще разгледам май май и другите аромати от тази серия Yum

Как ме подсети! Напръсках се и аз, никакъв студ не го сразява май 😀

# 153
Денси , моля те пиши за тая Тубероза ! От доста време я обикалям, Pivoine Printemps,  както и Магнолията...

SOTD J'adore Infinisime вече втори ден. Съвсем различен от първообраза.
А благодарение на съфорумка пробвах Ikat Jasmin и с паралелен тест установих , че на моята кожа е същия като Coach Dreams. Много ги харесвам , но си спестих  едни пари , а мислех да го поръчвам на сляпо.

# 154
  • Чукарландия
На Atelier Cologne имам и познавам единствено Encens Jinhae. Много хубав аромат на черешов цвят, розата е приглушена и почти не я долавям. Пролетен парфюм ми е, но за по-студените пролетни дни, в топлото души. С добра трайност и излъчване. Не стои близо до кожата. Различен е, забелязва се, но не фрапира.

SODT: Днес съм Принцеса с  Princess By Kilian. ❤️
А Принцът хвана гората... 🤣

# 155
Днес си поносих VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT,за първи път в студено време.Изключителна трайност и проекция върху моята кожа при температури от 6 до 14 градуса през деня.Още от сутринта на кафето,почнаха да ме питат с какво съм и да ми правят комплименти и така през целия ден.Ще разгледам май май и другите аромати от тази серия Yum

Как ме подсети! Напръсках се и аз, никакъв студ не го сразява май 😀

Утре ще се изкипря и аз с него, но въобще не ми е унисекс, при мен е осезаемо женски. Задължително искам да го подуша при мъж Grinning

# 156
  • Deutschland
Видях, че се сравняват  Atelier Cologne и Jo Malone. Личното ми мнение, познавайки и имайки почти всичко интесно от двата бранда, е малко  по -различно. Има много трайни и от двата, естествено и такива с по- малка . Цитрусите на Atelier Cologne наистина са нетрайни, но с останалите лично аз нямам никакъв проблем. Особено с  Café Tuberose, а и с другите от снимката.

Днес ще отворя този разкош.

# 157
  • España
Здравейте, Парфюмни !
-с тази прелест хем попадам в контекста 😉, хем и
Скрит текст:
днес е рожденият ми ден и това беше сутрешната ми изненада подарък ! Много ме зарадва! Отдавна го исках този парфюм !

# 158
  • Sofia
dyvaromi, честит рожден ден! Още много парфюмни изненади да имаш Hug

# 159
BirthdayBalloon
....днес е рожденият ми ден .....
Честит рожден ден,здраве,усмивки и още много такива изненади Flowers Bouquet

SOTD: Honour Woman Amouage , а на китките L'Interdit  Intense....... Bowtie

# 160
  • Deutschland
dyvaromi🥳🌹🌹🌹🌹🌹
Бъди здрава!
Прекрасна изненада😍 Много обичан и от мен.

# 161
Честита да си!🌹🌹🌹❤
Обожаван, разкошен, есенен парфюм.

# 162
Намери се аромат, който леко ме извади от парфюмната апатия. Преди час го тествах, не спирам да си душа китката и все повече ме радва. https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Empressa-27037.html

# 163
  • Смолян
Здравейте, парфюмни  феи!
От известно време ви чета, не намерих дали сте обсъждали нещо за YSL Libre, тъй като съм на полусъединител да го забия, но прочетох някъде, че имал прилика с CH Cood girl. Може ли някоя от вас, която го е ползвала да ми каже така ли е?

# 164
  • Бургас
Либре сме го обсъждали доста преди време, може да пуснеш търсачката.Не си приличат въобще с CH Cood girl.Днес разнасям Kilian Good Girl gone bad как пък може изобщо да не е мой този парфюм.Ама грам не ми харесва, имам чувството, че е събрал всичко, което НЕ харесвам в парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт