Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 659
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Препоръчайте хубав мъжки парфюм. Нещо тежко, секси и такова с “Уау” ефект.
https://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Davidoff-Amber-Blend-42133.html
О да, цялата линия и са на много добри цени.
Ориенталската линия на Герлен също Сантал, Роял, Уда, Муска, Кожите.
Ексклузивната линия на Мюглер може да се намери по сайтове на невероятни цени.

# 241
Oajan къде може да се намери във физически магазин?
Благодаря, че така бързо се отзовахте. King имаме и е много носен 🤗
Друг клас искам нещо, но ето че вече имам няколко ориентира. 🌺

# 242
  • на майната си
Ами Oajan е супер красиво нещо, но за съжаление кончетата от арабската колекция не се прелагат в 75мл шишенца. Аз ще предложа Пардон и Бараонда на Насомато, Там Дао на Диптик също е вариант. Това ми идва на прима виста за нишово в този ценови диапазон, ако търсиш дизайнер - Том Форд, Шанел и Диор имат много солидни неща.
Парфюм за деня - Oud Satin Mood EDP by MFK, ами божествено красив звяр, 12 часа и все още проджектва с 4 спрея на кожа...

# 243
В нотино магазина го пробвах аз.

# 244
Дами, бихте ли ми помогнали да разбера откъде ми одва задушливата тютюнева нотка в Narciso pure musk? Като, че не ми беше така набивна, а сега имам чувството, че се намирам в тютюнева фабрика!

# 245
Няма грам тютюн за мен в този парфюм. Не е посочен и не знам откъде идва това усещане при вас.

# 246
Няма грам тютюн за мен в този парфюм. Не е посочен и не знам откъде идва това усещане при вас.
И аз не мога да си го обясня, но така го усещам. Май и той отива в размените...

# 247
  • Пловдив
Здравейте.Искам да попитам има ли зависимост в трайността и силата на  EDT  и  EDP ? Или всичко е въпрос на възприятия ?

# 248
Към предложенията за уау аромат за мъже бих добавила Perfect tobacco на Дюпон. Долавям прилики с Тобако ванил на Том Форд без задължително да са еднакви. Много секс има в него, проектира на метри и ме кара да вървя след мъжа ми като кученце 🤣 На моята кожа избива твърде много тютюн за момента, но в студовете ще си крада по мъничко😍

# 249
  • Бургас
Искам да попитам има ли зависимост в трайността и силата на  EDT  и  EDP ?
за трайността зависи - има безкрайно трайни едТ. По-скоро плътността на аромата е различна. ЕдТ често са по-кристални и остри, едП - по-плътни и подсладени?! В някой случаи дори попадат като различни ароматни групи.

# 250
Здравейте.Искам да попитам има ли зависимост в трайността и силата на  EDT  и  EDP ? Или всичко е въпрос на възприятия ?
Зависи от марката и конкретния аромат. Имам ЕДТ с много по-голяма трайност от ЕДП на друга марка. Както и такива, където ЕДТ мирише като съвсем различен аромат от ЕДП.
На теория ЕДП трябва да е по - траен и наситен, но на практика не винаги е така...

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:17 от tuali

# 251
  • Пловдив
Розовото Нарцисо, квадратното шише, става ли за сляпа покупка? Не си спомням дали него душкаш в Бюти З или другото по-тъмно...

# 252
На Нарцисо нищо на сляпо. Имат си специфика и характерна за марката вибрация, която върху всеки дава различно развитие, не винаги в положителна посока.

# 253
  • Бургас
Розовото Нарцисо, квадратното шише, става ли за сляпа покупка? Не си спомням дали него душкаш в Бюти З или другото по-тъмно...
Абсурд, аз не го понасям и флоралната версия също.

# 254
На Нарцисо нищо на сляпо. Имат си специфика и характерна за марката вибрация, която върху всеки дава различно развитие, не винаги в положителна посока.
Често в много потна посока за мен.

Общи условия

Активация на акаунт