Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 705
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Честно казано, не знам и аз защо ги пазя. Май заради това, че досега ги съхранявах по шкафове и кутии и беше по-лесно за менажиране и подреждане. 😀 Или, че ако реша да се отърва от някой (досега не се е случвало), новия притежател може да държи на кутия. Ако подарявам на някой близък, на него обикновено не му дреме за кутията. Много малко кутии са красиви сами по себе си и си заслужават да стоят заедно с парфюма. Но днес сериозно се замислих, че ако ги  нямаше кутиите, щях да събера още повече...

Bright, кое от двете Либрета? 😋 Дано ти хареса Флорентал, все пак.

# 226
  • Бургас
Кехлибарената красота Либре Интенз, другия не го искам.Smile И на тези двата поръчах та да видим сигурна съм ,че ще са три греди-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Bracken-Woman-41454.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Jul-et-Mad-Paris/Terrasse-a- … ermain-16250.html А, да и още още една мостра на Montale Oudmazing, него и така не го познавам или не помня да го.

# 227
  • Sofia
Чувала съм, че парфюмите трябва да стоят прави, защото ако са легнали тръбичката на пулверизатора е над течността и влиза въздух,  съответно парфюма се разваля.

# 228
Чувала съм, че парфюмите трябва да стоят прави, защото ако са легнали тръбичката на пулверизатора е над течността и влиза въздух,  съответно парфюма се разваля.
Точно така е, има логика. И аз се опитвам винаги прави да ги държа, но понякога е трудно.

# 229
  • Пловдив
И моите са винаги прави и в кутии. Само тези, които ползвам в момента са извън кутията си.

Момичета, имате ли проблем с пръскалото на парфюмите на Мансера? Имам Musky Garden и като гледам резбата на капачката и на пръскалото, са в една посока. Т.е като развивам капачката, се развива и то и остава вътре в капачката. Ама че го обясних Simple Smile

# 230
Да има, писали сме. Веднъж щях да изпусна цялата бутилка на земята така.

# 231
  • София
Това означава, че всеки парфюм, носен в дамска чанта е потенциално застрашен.

# 232
  • виртуално
Понеже темата е и за размисли, да си ги разкажа:
Защо наричаме един аромат ретро, дали не е защото всъщност реално сме помирисвали това соц ретро...
Визирам Оцелота на Дали, който купих заради бутилката, и с който от един месец ми се свиди да се разделя, точно защото е толкова красив флакона.
За мен това е ароматът на мама и на всички жени от онова време...
Догато преди седмица дъщеря ми на 20г не го съзря и пробва.
От тогава ежедневно ме обгазява с него, твърди че това е супер модерен и различен от обичайно носените сладости, че се чувства елегантна дори и по скъсани дънки, че всичките и приятелки за я питали за парфюма.
Явно това, което за мен е ретро, за тях е ново непознато и модерно.

# 233
Понеже темата е и за размисли, да си ги разкажа:
Защо наричаме един аромат ретро, дали не е защото всъщност реално сме помирисвали това соц ретро...
Визирам Оцелота на Дали, който купих заради бутилката, и с който от един месец ми се свиди да се разделя, точно защото е толкова красив флакона.
За мен това е ароматът на мама и на всички жени от онова време...
Догато преди седмица дъщеря ми на 20г не го съзря и пробва.
От тогава ежедневно ме обгазява с него, твърди че това е супер модерен и различен от обичайно носените сладости, че се чувства елегантна дори и по скъсани дънки, че всичките и приятелки за я питали за парфюма.
Явно това, което за мен е ретро, за тях е ново непознато и модерно.

Аз моята майка я свързвам с https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Diorissimo-224.html-който на времето е купувала от Корекомите.Запечатал ми се е в съзнанието именно ,като аромата на "мама" По едно време и аз си го бях взела 😁😂И ми харесваше. .После си спомням,че имаше Кобако 😁😂😂.Като се сетя как съм се "къпала" с него 😁😂😂😂.Не можеше да се стой до мен 😂😂😂😂😂😂 И Chopard Cashmir 😁

# 234
Не пазя кутии, скриват ми красотата на парфюмите. Винаги ги държа изправени, дори и в чекмеджетата на скрина. В дамската чанта нямам навика да нося големи опаковки, понеже често сменям чантите. Понякога може някоя мостра. Препоръчайте хубав мъжки парфюм. Нещо тежко, секси и такова с “Уау” ефект.
 Dior и Tom Ford няма с какво да ни изненадат понеже имаме тези, които смятаме за такива 🥰
Densi видях ревюто на Montblanc - право в десятката е 😍

# 235
За мен тежък аромат за мъж е King на Dolce and Gabana.

# 236
Не пазя кутии, скриват ми красотата на парфюмите. Винаги ги държа изправени, дори и в чекмеджетата на скрина. В дамската чанта нямам навика да нося големи опаковки, понеже често сменям чантите. Понякога може някоя мостра. Препоръчайте хубав мъжки парфюм. Нещо тежко, секси и такова с “Уау” ефект.
 Dior и Tom Ford няма с какво да ни изненадат понеже имаме тези, които смятаме за такива 🥰
Densi видях ревюто на Montblanc - право в десятката е 😍
Благодаря ти!
Тежко, секси и понякога уау за мен са Мансерите.
Precious Oud Mancera е изключителен парфюм и то унисекс. Червения Табак също за мъж обаче, аз не бих го носила.
Парфюмите на Нишане. Аз съм влюбена в Oajan PMD има наистина много предожения. Трябва бюджет да дадеш за по-точно определяне.

# 237
Densi - ориентировъчно 200-250 лв. Благодаря! Искам да е хубава изненада. ☺

# 238
Мансерите влизат, Oajan не. Нишане зависи къде ги намериш.

# 239
Препоръчайте хубав мъжки парфюм. Нещо тежко, секси и такова с “Уау” ефект.
https://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Davidoff-Amber-Blend-42133.html

Общи условия

Активация на акаунт