Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 726
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Kopche-  Еми да си честитим ли
новите придобивки😂😂😂?   Аз съм много лабилна от към харчене на пари за парфюми,напоследък... Не купувам прекалено скъпи нишови амаа все пак 😁.Уж нямаше да купувам и пак надничам тук и се изкушавам... 😂
Последно в Сефор в неделя тествах на китката Ла бел. Ами... сега не ми излиза това шишенце от ума! Laughing
Нощният Скандал ми навява спомен на Black Opium *(не много траен при мен Sad), с който се сдобих преди два дни и още опознавам. Докато остатъчният аромат при Ла бел ми носеше най-много радост и не спирах да душа! Heart Eyes

Хах говори ми , говори ми 😁.Едвам ме нави 😁.
Аз харесвам Black Opium-а.На моята кожа имаше голяма трайност. И тук  на нашият морски климат ,и в Лондон(ако е от значение климата и тн) .Изпърскала съм 2 бутилчици 😁 от него.

# 211
Скрит текст:
La Belle е захаросана секси круша която мисля би потхождала на чувствена огън жена (като каквато аз не се определям)
Има завидна трайност, не си спомням колко точно часа но определено не е 2-3 часа

Хах и аз не се определям за такава Simple Smile Благодаря на всички. Първо ще  пробвам La belle -после Scandal by night 😁.Ще фалирам.. Спирам да ви чета ❤❤❤
+1
Много им се чудя и на двата и май и аз сега клоня повече към Ла бел.Thinking
Ако не си пробвала La belle, пробвай го. Не съм сигурна, че ще ти хареса.
О, сега прочетох, че си го пробвала. Simple Smile

# 212
Здравейте, толкова отдавна не съм писала. Останах без парфюми, това съвсем сериозно. Част от тях раздадох, друга част изпръсках. Неочаквано за мен, си харесах страшно много Bronze goddess на Estee lauder. Прочетох едно мнение някъде, че не е траен, но аз го усещам цял ден. Наистина съм много впечатлена вече трети ден и ще го купя.

# 213
Има нещо във всеки един Шанел, с което ги разпознавам, още като подуша, знам, че е шанелски парфюм. Това "нещо" и аз не знам как да го нарека, не е точно обособена нотка, дали е запазена комбинация от няколко такива на марката, но точно това "нещо" не ми харесва в Шанелите. Не е моята бира. А какво ли е? Само гадая...
Да не би да е ретро нотката (така избрах да я наричам, иначе и аз като теб не мога точно да я определя)? На мен ми хареса в Алюр, нещо подобно усещам и в АРОМ. Мирише леко старомодно, но има класа.
А днес по едно време Алюр започна да ми мирише на сладкиш с лимонова кора.

Слабо познавм Far Away, но на мен ниак не ми прилича на Alien.

# 214
Аз харесвам la vie est belle, но на моята кожа е много сходен с flower fomb и определено предпочитанията ми са за втория.

# 215
Има нещо във всеки един Шанел, с което ги разпознавам, още като подуша, знам, че е шанелски парфюм. Това "нещо" и аз не знам как да го нарека, не е точно обособена нотка, дали е запазена комбинация от няколко такива на марката, но точно това "нещо" не ми харесва в Шанелите. Не е моята бира. А какво ли е? Само гадая...
Да не би да е ретро нотката (така избрах да я наричам, иначе и аз като теб не мога точно да я определя)? На мен ми хареса в Алюр, нещо подобно усещам и в АРОМ. Мирише леко старомодно, но има класа.

Слабо познавм Far Away, но на мен ниак не ми прилича на Alien.
Имам и двата и мога да им направя паралелен тест Wink
А може да зависи от коя година е. Според едно ревю от Фрагрантика, 2005, pre-2016, 2016 и сега 2019 всички имат лека разлика

# 216
Скрит текст:
La Belle е захаросана секси круша която мисля би потхождала на чувствена огън жена (като каквато аз не се определям)
Има завидна трайност, не си спомням колко точно часа но определено не е 2-3 часа

Хах и аз не се определям за такава Simple Smile Благодаря на всички. Първо ще  пробвам La belle -после Scandal by night 😁.Ще фалирам.. Спирам да ви чета ❤❤❤
+1
Много им се чудя и на двата и май и аз сега клоня повече към Ла бел.Thinking
Ако не си пробвала La belle, пробвай го. Не съм сигурна, че ще ти хареса.
О, сега прочетох, че си го пробвала. Simple Smile
Мдааа, задължително проба! Бях спокойна, мислех, че в много лесен за харесване и изобщо не допусках, че ще ме ужаси толкова много! Осъзнавам, че е хубав парфюм, с добра трайност и сияж, но има някаква нотка, която буквално ми докарва позиви. Нощният Скандал харесвам много, но чакам големия студ, за да го разнося по-активно. Върху мен е сходен с La Vie Est Belle EDP, само че тук са добавили голямо количество мед. Simple Smile

# 217
  • София
Както си обещах извадих минитата на Амуаж тези дни. В хладно време много подбре се държат и сложността им не ме тормозеше така силно. Лирик е наистина много хубава роза, а Фейт е впечатляващ и многолик подправков, тамянен ориенталец. Broken Heart

След като тамяна повлече крак , преминах на смоли:

SOTD

# 218
  • при морето
Оф,Courage,колко си лоша!Знаеш ли от кога си го мечтая този  Taklamakan,има такава изумителна пирамида и все любими и харесвани съставки....но все се саморазубеждавам,че е сигурно прекалено и накъртващо сладък...Smirk
На мен Amouage Fate не ми допадна,странно,пробвах да го нося и в затворено пространство,и край морския бряг,на хладния вятър и нищо.Прилича ми на Estee Lauder Yoth Dew,който много нося в хладно време.Не знам,не мога да си обясня защо не ме докосна тази Съдба.Имах големи очаквания от страхотните описания на Dez,а на мен никак не ми застана.Така е като имаш очаквания,знам.

# 219
  • Чукарландия

Да, определено излъчват класа и въобще не мога да кажа, че не са хубави! Шанел си е Шанел. Но не е моя бранд. Прокрадващата се ретро нотка може би е това, което на мен не ми се нрави. Единствените ми любимци от бранда (с условието, че не посягам към тях често) са Коко, Габриел Есенс и Коко Мадмоазел, като последния съм го носила преди много години. Сега искам Интенз версията, много ми е любопитен!
С две думи - не съм Шанелистка. 🤣

# 220
И аз не съм шанелистка. Mask Опитах се, не и не. Аз даже Coco не харесвам, само coco mademoiselle, с него мога да се поливам. А Coco  mademoiselle intense ми е твърде ванилов, сладни ми и той не ми харесва. Broken Heart

# 221
Аз засега не познавам нищо на Шанел освен и Алюр и, да си призная, в началото подходих с леко недоверие към него. Той пък взе, че ми хареса. Днес пак съм с него, за първи ден го водя на работа.

# 222
Много съм доволна, че успях да въведа известен ред и си сглобих нова мобилна установка (на колелца) с лесен достъп, за да подредя нещата. Има 6 чекмеджета и сега отвън стоят само тези, които искам да изразходя в най-скоро време. Изхвърлих и няколко кутии- на такива, които ползвам често, които дребни ръчички са скъсали, или не са нищо особено като протекция, а заемат много място (тестер кутии или от мек картон).   Лошото е, че май ми трябва още едно такова 🤦🏻‍♀️

# 223
  • София
Да, и аз неотдавна си купих специален шкаф с чекмеджета - само за парфюмите. Но кутии на нищо не пазая. Много място заемат. Те в шкафа нали са си на тъмно и хладно - защо им пазиш кутиите?

# 224
  • Бургас
Много готино е станало, дай Либрето насам.Stuck Out Tongue Closed Eyes  Туали, заради теб си поръчах мостра на Commes des Garcons Floriental, много го хвалиш.Зная, че изобщо няма да е мой, но ми е интересен.Mask

Общи условия

Активация на акаунт