Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 731
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Ла Бел е прекрасен и за мен със завидна трайност.
Дано ти хареса Simple Smile
Аз съм влюбена в Боа Д'аманд...ще дебна...

# 196
La Belle при мен е силен и даже задушлив в по-топло време и вътре особено. За зима е приказка. Носих го онзи ден вкъщи и чак ми стана лошо от сладост по едно време. Трайност има огромна.

# 197
La Belle е захаросана секси круша която мисля би потхождала на чувствена огън жена (като каквато аз не се определям)
Има завидна трайност, не си спомням колко точно часа но определено не е 2-3 часа

# 198
Бих те посъветвала от тези да си вземеш Ла Бел. Той е много хубав парфюм, без да е прекалено сладък. Скандал особено Нощният е супер секси парче, но е зъбовад от сладост и често просто идва в повече. Не може да се носи всеки ден, а Ла Бел е безпроблем в това отношение и става и за вечер с повече напръскване.
Класиците не вземай никога без проба, те са трудни парфюми и аз например не ги харесвам, носят ми ретро настроение и са прекалено тежно белоцветно - неролени.

Благодаря ти Денси❤ .А как е като трайност? При всеки различно сигурно ,но все пак се надавам да не е 1-3ч 😁.  Ще ви се похваля скоро май 😁.
Много е траен.

# 199
  • Бургас
La Belle при мен е силен и даже задушлив в по-топло време и вътре особено. За зима е приказка. Носих го онзи ден вкъщи и чак ми стана лошо от сладост по едно време. Трайност има огромна.
Подкрепям, на мен ми досажда дори Ла Бел, може скоро да се разделим с него, трайност не 2- 3 часа, а 12- 13 часа при мен.Права е Денс за Класик, аз лично пиша за стария  едт/едп за мен са много сапунени и ретро, но си имат определено своите почитатели.Аз съм или за Класик Интенз, който няма грам общо с първият стар Класик и е супер секси или за Нощният Скандал.Какво да кажа за него, просто секс!

# 200
Моите придобивки днес
Roberto Cavalli Nero Assoluto
Kenzo World Power
S.T. Dupont Noble Wood
Mancera Gold Intensivite Aoud
Alien Thierry Mugler

Thinking

Кой мислите подхожда за официална вечеря?

# 201
Мансерата и Дюпон.

# 202
  • Чукарландия
И от мен глас за Мансера и Дюпон. 😉

# 203
Hug тогава ще избера един от двата, благодаря

# 204
La Belle е захаросана секси круша която мисля би потхождала на чувствена огън жена (като каквато аз не се определям)
Има завидна трайност, не си спомням колко точно часа но определено не е 2-3 часа

Хах и аз не се определям за такава Simple Smile Благодаря на всички. Първо ще  пробвам La belle -после Scandal by night 😁.Ще фалирам.. Спирам да ви чета ❤❤❤

# 205
  • София

Хах и аз не се определям за такава Simple Smile Благодаря на всички. Първо ще  пробвам La belle -после Scandal by night 😁.Ще фалирам.. Спирам да ви чета ❤❤❤
+1
Много им се чудя и на двата и май и аз сега клоня повече към Ла бел.Thinking

# 206
Моите придобивки днес
Roberto Cavalli Nero Assoluto
Kenzo World Power
S.T. Dupont Noble Wood
Mancera Gold Intensivite Aoud
Alien Thierry Mugler

Thinking

Кой мислите подхожда за официална вечеря?
За протокола, напръсках от всички без Alien, по ръцете, свивките на лактите и раменете, след което си взех един душ без да хабя усилия никакво леко търкане и пазане на парфюмите. Опитах се да ги махна Grinning Моята натурална лууфа + сапун и ароматизиран душ гел след това. Още преди да вляза под душа Нерото беше изчезнало, а единствения който уцеля и се усеща ясно след нея беше Мансерата, има и лек остатък от Noble Wood

# 207

Хах и аз не се определям за такава Simple Smile Благодаря на всички. Първо ще  пробвам La belle -после Scandal by night 😁.Ще фалирам.. Спирам да ви чета ❤❤❤
+1
Много им се чудя и на двата и май и аз сега клоня повече към Ла бел.Thinking

Kopche-  Еми да си честитим ли
новите придобивки😂😂😂?   Аз съм много лабилна от към харчене на пари за парфюми,напоследък... Не купувам прекалено скъпи нишови амаа все пак 😁.Уж нямаше да купувам и пак надничам тук и се изкушавам... 😂

# 208
Пробвах мостричка от този:
https://parfum.bg/image/cache/catalog/images/parfum/2020/05.20/0 … 70737-700x700.jpg

Приятен е за есента, но ми е супер нетраен. Само след час-два нищичко не усещам.

# 209
  • София
Kopche-  Еми да си честитим ли
новите придобивки😂😂😂?   Аз съм много лабилна от към харчене на пари за парфюми,напоследък... Не купувам прекалено скъпи нишови амаа все пак 😁.Уж нямаше да купувам и пак надничам тук и се изкушавам... 😂
Последно в Сефорa в неделя тествах на китката Ла бел. Ами... сега не ми излиза това шишенце от ума! Laughing
Нощният Скандал ми навява спомен на Black Opium *(не много траен при мен Sad), с който се сдобих преди два дни и още опознавам. Докато остатъчният аромат при Ла бел ми носеше най-много радост и не спирах да душа! Heart Eyes

Днес разнасям L'Ombre des Merveilles. Откривам, че е чудна подложка за Black Opium-a! Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 16:36 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт