Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 737
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
^^ Коледният ми подарък, надявам се Hug

# 181
  • на последния етаж
Неземно красив е Алюр ЕДП
А за ЕДТ какво мислиш? Имам ЕДП и се чудя на ЕДТ. Simple Smile

# 182
  • Бургас
Аз не харесвам ЕДТ, той върху мен е по -цитрусов и по- цветен, по- разводнен ми стои.Ако толкова държиш на едт може да си го купиш за пролетта примерно ако си решиш, но те съветвам да го тестваш добре.Първите 15- 20мин. са ми много различни и едт ми е с по- мъжко звучене.ЕДП е по- мек, плътен и с по- силно изразена ванилия, за предстоящите студени месеци определено съм за него, а и не само.Аз нямам проблем и си нося ЕДП и лятото в по- прохладните нощи, разбира се с умерено спрейване.И не на последно място е супер икономичен и този флакон ми стига за години напред.Днес ми е мега студено и ще се напръскам с моята любов Dior Poison Girl edp.Animal Smile Cat

# 183
А за ЕДТ какво мислиш? Имам ЕДП и се чудя на ЕДТ. Simple Smile
Разликата е, че ЕДТ е много по-цветен аромат, а ЕД е ванилов. За зимата ЕДП е по-подходящ, но за другите сезони ЕДТ е страшно красив парфюм. Двата са доста различни, както всички Шанели.

# 184
Неземно красив е Алюр ЕДП
Наистина красив, колкото повече го нося, толкова повече ми харесва.

# 185
  • Чукарландия
Има нещо във всеки един Шанел, с което ги разпознавам, още като подуша, знам, че е шанелски парфюм. Това "нещо" и аз не знам как да го нарека, не е точно обособена нотка, дали е запазена комбинация от няколко такива на марката, но точно това "нещо" не ми харесва в Шанелите. Не е моята бира. А какво ли е? Само гадая...

# 186
  • Пловдив
Може ли накратко какви мислите да CHLOÉ FLEUR ?
Познавам чистото Клое и Номад.

# 187
Alien EDP ми е като комбинация между Alien Fusion и Ейвънския Far Away. Вероятно е жасмина. А туберозата е по бонбонеста. Но моя мноого мрази Far Away, и мисля скоро може да видите моя Alien в размените

ето и доказателство, че не съм луднала Grinning

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 12:25 от Lazuli

# 188
Аз много харесвам Alien -един от любимците ми е Simple SmileПреди доста го ползвах. Мислех  да мина на парфюмна диета,но като ви чета няма как 😁. Искам да си взема парфюм на JPG ,чудя се между JPG classic -intense , La belle или Scandal 😂.  Харесвам сладникави аромати,но не прекалено.Не съм ги ползвала(само съм тествала класик версията по спомен преди време) .Все съм ги подминавала тези парфюми.Нямам възможност за нов тест във физически магазин за съжаление.Стават ли за на сляпо някой от тях? Харесала съм и HermesTwilly Poivree 😁 мисля с него да поръчам и някой на JPG Simple Smile Благодаря предварително.❤

# 189
  • Sofia
bulgari_bs, според моя вкус, La belle е най-невинен избор за покупка на сляпо. Скандалът за мен е доста сладък, меден. В по-топлото време трудно го носих.

# 190
bulgari_bs, според моя вкус, La belle е най-невинен избор за покупка на сляпо. Скандалът за мен е доста сладък, меден. В по-топлото време трудно го носих.
Благодаря ти! Не знам ,защо но някак той повече ми се набива 😁 в очите. Никога не съм имала парфюм на тази марка в интерес на  истината.Неудобно ми е да ходя и да тествам парфюми в Бюти зона ,а реално да поръчвам основно онлайн Simple Smile Макар,че и от тях си пазаря,но по-често е онлайн Simple Smile В Ук докато живях, си тествах на воля 😂.Голям кеф ми беше Simple Smile Ноо и достаа купувах 😁.Тук малко си свивам бюджета.Но JPG -никога не съм имала 😁.Може би е пропуск.

# 191
Аз много харесвам Alien -един от любимците ми е Simple SmileПреди доста го ползвах. Мислех  да мина на парфюмна диета,но като ви чета няма как 😁. Искам да си взема парфюм на JPG ,чудя се между JPG classic -intense , La belle или Scandal 😂.  Харесвам сладникави аромати,но не прекалено.Не съм ги ползвала(само съм тествала класик версията по спомен преди време) .Все съм ги подминавала тези парфюми.Нямам възможност за нов тест във физически магазин за съжаление.Стават ли за на сляпо някой от тях? Харесала съм и HermesTwilly Poivree 😁 мисля с него да поръчам и някой на JPG Simple Smile Благодаря предварително.❤
Бих те посъветвала от тези да си вземеш Ла Бел. Той е много хубав парфюм, без да е прекалено сладък. Скандал особено Нощният е супер секси парче, но е зъбовад от сладост и често просто идва в повече. Не може да се носи всеки ден, а Ла Бел е безпроблем в това отношение и става и за вечер с повече напръскване.
Класиците не вземай никога без проба, те са трудни парфюми и аз например не ги харесвам, носят ми ретро настроение и са прекалено тежно белоцветно - неролени.

# 192
Бих те посъветвала от тези да си вземеш Ла Бел. Той е много хубав парфюм, без да е прекалено сладък. Скандал особено Нощният е супер секси парче, но е зъбовад от сладост и често просто идва в повече. Не може да се носи всеки ден, а Ла Бел е безпроблем в това отношение и става и за вечер с повече напръскване.
Класиците не вземай никога без проба, те са трудни парфюми и аз например не ги харесвам, носят ми ретро настроение и са прекалено тежно белоцветно - неролени.

Благодаря ти Денси❤ .А как е като трайност? При всеки различно сигурно ,но все пак се надавам да не е 1-3ч 😁.  Ще ви се похваля скоро май 😁.

# 193
Есенните ми са Bois Dore и Mancera Precious oud.
Трябва да подновя и Noir  на Tom Ford.

# 194
  • Sofia
Траен е, при мен издържа поне 5-6 часа. Харесвам го, случва ми се да си сложа и преди лягане. Не е задушлив, тежък. Момчетата и мъжът ми също много го харесват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт