Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 628
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Врялата вода не мисля, че е вариант за парфюм. По-скоро разредител за масла като спирта. Горещината изпарява още повече етеричните масла, не ги разтваря.

За парфюмоте ми съм избрала шкаф тип библиотека, но с вратичка за затваряне (за да им осигуря тъмнина). Бях си наумила скрин, но реших, че не е добра идея да се лашкат напред-назад като дърпам чекмеджетата постоянно или да стоят легнали. Вече обмислям нещо като еднокрилно гардеробче с рафтове, че това се препълни.
Скрит текст:

# 331
Днес потърсих Oajan PDM в нотино изтеглени са парфюмите на марката. Само онлайн. Попитах защо, нямало интерес.
Делина също няма.

# 332
Аз се подплаших от поста на Karen, че ако са легнали, парфюмите се развалят по-бързо, защото влиза въздух в пулверизатора. При това моите са легнали отскоро, откак изхвърлих кутиите на голяма част от тях, за да освободя място. Спи ли се спокойно при тая мисъл?Sweat Smile Започна едно паническо пререждане, но си отдъхнах накрая, сега всички са прави в двата най-долни шкафа на гардероба и се успокоих. Ей тази мания не е като другите, да знаете. Хване ли, трудно пуска.

# 333
  • София
За парфюмите съм измислила следното - пред тоалетката ще имам плитък шкаф с огледални врати и като ги отворя ще са там наредени от горе до долу. Може да са и плъзгащи. Ще стане след няколко месеца обаче, сега не мога да покажа, защото идеята ми е в главата. Стаята още се шпаклова.
Два дни разнасям Air Di Gioia и ми е точно глътна свеж въздух. Чувствам се свежа като краставичка Blush Лятото го ползвах, но и сега в това време ми е комфортно с него.

# 334
Aз не го разбрах много това за легналите парфюми, нали така или иначе винаги има една част въздух в бутилката, а за да остане края на тръбичката във въздуха, би трябвало да е поне на 2/3 празен. Да не говорим колко парфюми има, които самия дизайн на бутилката е такъв, че само легнал може да стои. А и повечето нали са херметически затворени, как точно ще влезе въздух от лежането?

# 335

Тия дни ги пренареждах и открих колко много от наличните бутилчета ги забравям и не им идва ред за ползване. А искам да ги виждам и да се подсещам за тях... В Икеа преди години видях един шкаф, не много дълбок (15- 20 см) и прилично висок (ок. 80 см по спомени), но вече не го няма.
При вас как е?
Ползвам гардероба във Фрагрантика за тази цел.
Вадя 10-12 за месеца, но сутрин поглеждам Фрагрантика за всеки случай.

SOTD: Amouage Fate. ❤ Нещо се влюбих в него, добре че го имам. 😅

# 336
  • на майната си
Скрит текст:
Врялата вода не мисля, че е вариант за парфюм. По-скоро разредител за масла като спирта. Горещината изпарява още повече етеричните масла, не ги разтваря.

За парфюмоте ми съм избрала шкаф тип библиотека, но с вратичка за затваряне (за да им осигуря тъмнина). Бях си наумила скрин, но реших, че не е добра идея да се лашкат напред-назад като дърпам чекмеджетата постоянно или да стоят легнали. Вече обмислям нещо като еднокрилно гардеробче с рафтове, че това се препълни.
Скрит текст:
А не, аз не парфюмът, само пулверизатора ще го потопя, след като го извадя от шишето, ще пробвам пък да видим.

Денси, онзи ден бях с Oajan, сутринта беше 9 градуса и му беше супер, но като се затопли започна да тежи, при все че обонянието ми не е на ниво все още. Относно кончетата - говорят глупости, страшно много брандове започнаха да изчезват от Нотино, сигурно и към Том Форд, Диор, МФК няма интерес. В ЮК версията скоро бяха пуснали 30% дискаунт към бранда, нормална практика за тях, за съжаление нас не ни огря.
Чакам си аз ексклузивния пегас другата седмица, дано пристигне навреме...

# 337
  • София
Благодаря, mimoz! Flowers Hibiscus Заслужава си парфюмът. Пробвай при първа възможност.
Радика, и аз се мъча с бройките. Simple Smile Ама и на мен така ми вкарват мухи я Денси, я Раличка, я Дидиш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбирам те напълно. Hug

# 338
Денси, онзи ден бях с Oajan, сутринта беше 9 градуса и му беше супер, но като се затопли започна да тежи, при все че обонянието ми не е на ниво все още. Относно кончетата - говорят глупости, страшно много брандове започнаха да изчезват от Нотино, сигурно и към Том Форд, Диор, МФК няма интерес. В ЮК версията скоро бяха пуснали 30% дискаунт към бранда, нормална практика за тях, за съжаление нас не ни огря.
Чакам си аз ексклузивния пегас другата седмица, дано пристигне навреме...
Не, няма ги в магазина вече за проби, няма интерес там и явно да не се огряват от светлините и да не се развалят. Продават се само онлайн в сайта на Нотино. Кой пробвал, пробвал.

# 339
  • София
Може и леко с тънка игла да се бодне пулверизатора. При дълго неползване, стоене в топло помещение на парфюма, по пръскалото се отлагат ароматни масла, които са гъсти и запушват пулверизатора при засъхване. Като смола стават.
Ами пробвах, но ефектът е временен, ще пробвам да го оставя малко да поседи във вряла вода, да видим какво ще се получи. Иначе моите люти бомби пръскат перфектно.

Lewiss, махни металната част на пулверизатора, и бръкни с игла или кърфица в тръбичката, която се вижда тогава. Внимателно натисни, но не прекалено леко, ще усетиш как, иглата леко ще поддаде и ще усетиш как хлътва навътре. После слагаш металната част, пръсни един-два пъти. Така съм си оправяла няколко парфюма, включително такъв изпуснат на земята, където пулверизатора беше спрял да се връща нагоре, след като се натисне. Дано го обясних, що годе разбираемо.

# 340
И аз процедирам точно така.

# 341
  • на майната си
Скрит текст:
Може и леко с тънка игла да се бодне пулверизатора. При дълго неползване, стоене в топло помещение на парфюма, по пръскалото се отлагат ароматни масла, които са гъсти и запушват пулверизатора при засъхване. Като смола стават.
Ами пробвах, но ефектът е временен, ще пробвам да го оставя малко да поседи във вряла вода, да видим какво ще се получи. Иначе моите люти бомби пръскат перфектно.

Lewiss, махни металната част на пулверизатора, и бръкни с игла или кърфица в тръбичката, която се вижда тогава. Внимателно натисни, но не прекалено леко, ще усетиш как, иглата леко ще поддаде и ще усетиш как хлътва навътре. После слагаш металната част, пръсни един-два пъти. Така съм си оправяла няколко парфюма, включително такъв изпуснат на земята, където пулверизатора беше спрял да се връща нагоре, след като се натисне. Дано го обясних, що годе разбираемо.
Благодаря ти, обясни го прекрасно и ефектът беше страхотен, вече си пръска както винаги е правил. Явно съм търсил проблемът не там където в действителност е. Просто опаковката на самия парфюм не е ОК, а и аз го вадя грешно всеки път - накланям го наобратно и го вадя, а то реално трябва да се свали капачката и да се извади от кутията, държейки го за пулверизатора.

# 342
  • В сърцето на един мъж
Благодаря, mimoz! Flowers Hibiscus Заслужава си парфюмът. Пробвай при първа възможност.
Радика, и аз се мъча с бройките. Simple Smile Ама и на мен така ми вкарват мухи я Денси, я Раличка, я Дидиш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбирам те напълно. Hug

Честита придобивка!!! Страхотен парфюм ❤❤❤ страхотни снимки.

Днес след тренировката избрах тези красоти и сега се размазвам с аромата на сладолед, пия кафе на терасата, гледайки планината и дъжда......

Скоро не съм минавала през Съборна....докога ли ще издържа  🙄

# 343
  • Пловдив
Момичета...т.к в другата тема ми отговориха, че Аква ди джио есенца е спрян, минах да душна Профумо. Според вас приличат ли си или е само в моя нос грешката Thinking

# 344
Дами, дали ма някъде наличност на Zebra pour elle?

Общи условия

Активация на акаунт