Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 619
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета. Извинявам се,че пак досаждам тук 😁, Но някоя може ли да сподели как е като трайност Mon Guerlain edt? Още като излезе парфюма Mon Guerlain Edp- го взех от Лутън. Пръснах се няколко пъти 😁, и после сестра ми ми го набара 😂. Та тогава ми хареса и беше доста траен при мен. Но не го взех пак 😁. Едт версията същата ли е ,като трайност? Защото в момента наистина се колебая ,между Mon Guerlain edp или edt ,La belle JPG, или Scandal by night. Благодаря ❤
Вече една бутилка ЕДТ унижтожих на втората съм, но аз съм силно пристрастна, та не знам колко ще съм обективна.
Пръскам точно три фъса сутрин и го усещам до късните часове на ноща. В косата и на следащият ден.
Не съм критерии за трайност защото такова нещо като "нетраен парфюм" за мен няма . Simple Smile

Благодаря ти за отговора ❤

# 406
  • Пловдив
Момичета и момчета, търся нещо, което да ме изкара от парфюмната ми апатия. Напоследък не ми се случват много приятни неща и искам  да си направя терапия като поръчам нещо, което изобщо не познавам (не че повечето ми поръчки не са насляпо Simple Smile ). Колебая се между следните 3:
Dolce Amalfi
Atelier Cologne Santal carmin
Comme des Garcons Floriental

За последния чета супер разнородни мнения - прекрасен, изключителен, но и аромат на автомобилни гуми, което супер много ме озадачи.

Поръчах току що Café Tuberosa от офиц.сайт - 10мл, за да го опозная, но искам и някой от горните да имам Simple Smile

# 407
Долче Амалфи категорично. Приказен е есента. Флориентал имам нося го понякога, но не ми е баш тамън. По-мъжки ми идва някак към момента, но на гуми не мирише. Втория нямам и не познавам достатъчно добре.

# 408
Едната ми китка е напръскана с Magnolia Rosae Lancome, другата с Kirke /TT/ и мимоходом помирисах Afrodite /TT/ .... ами сега-искам ги и трите...
Magnolia Rosae е прелестна, пудрена магнолия с добавена малко сладост и поръсена с пудра от рози-прелестен аромат-много, много, много ми харесва.....искам го на всяка цена-розово кадифе-толкова женствен и красив аромат след Нарцисо Флорал не бях срещала....
Kirke е толкова жизнерадостен с тази обсебваща праскова, а Afrodite е толкова елегантен люляков аромат....

# 409
  • София
Lili_78, още един глас за Dolce Amalfi и аз го искам, но уж съм на диета Smiling Imp
а и парфюмера

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 14:40 от chanel19

# 410
Ооо, ама някой поръча ли Maison Lancome от онзи немски сайт? Или ги има някъде в София за проба?

# 411
  • виртуално
серия любовно Chloe
един от най-любимите ми парфюми и се ужасявам от момента, в който ще свърши

# 412
Ооо, ама някой поръча ли Maison Lancome от онзи немски сайт? Или ги има някъде в София за проба?
Получих проба от мила съфорумка и направо ми отнесе главата този парфюм-невероятен, а от немския сайт излиза 197 лв без доставка/100 мл/ с 3 мострички , даже и някаква миниатюра ми добавиха-4 мл ла ви е бел , обаче пък  в момента няма стотачки , а само 30 мл-те излизат около 80 лв с доставка 14 лева

# 413
Аз деля парфюмите на chanel 5 и другите, не знам защо но ми много насърце 🙂

# 414
  • Пловдив
Нека вълнението започне СЕГА!
Поръчах го... ❤️
Бел, откъде го поръча? Направо се вълнувам заедно с теб Simple Smile

# 415
Девойки и мили господа, чуде се с какво да се наградя за наближаващия ми рожден ден.

Колебаех се за Red Tobacco, исках и Roses Berberanza, но естествено го няма... мислех си за Precious Aoud или Vanilla Leather..

Приемам разни идеи за нещо, което да разбие парфюмното ми безразличие, обхванало ме покрай ретроградния меркурии в скорпион и сатурновата ми дупка 😀😂🤣

# 416
Ред Табако си вземи. Искаш го, а и смятам, че чудно ще ти стои. Гореща, темпераментна, секси!❤

# 417
И нека вълнението със SETA да започне сега:grinning:

Защо ми трябваше...Simple Smile
Прекрасен!От ония парфюми които те карат да си завираш носа в китката.Много интересна ванилия,в началото малко ми заприлича на Поло Санто,но после....оле майко:smile:
Абе направо ме отвя!

# 418
Аз съм потресена колко безинтересен аромат се оказа Roses Berberanza.  🥱
Неприятното начало е най-интересното в него, после скука... кофа талк върху сладникава (дааа, най-накрая й намерих място на тая дума!), неопределена основа.

Виж, Том Форд си е друго нещо 😃🤦🏼‍♀️:
Скрит текст:

# 419
Аз съм потресена колко безинтересен аромат се оказа Roses Berberanza.  🥱
Неприятното начало е най-интересното в него, после скука... кофа талк върху сладникава (дааа, най-накрая й намерих място на тая дума!), неопределена основа.
Вчера опитах (защото не я изпих) кокосова вода. Ето това блудкаво нещо е точно това, което е представата ми за сладникаво. Има сладост, колкото да развали вкуса на обикновена вода, но наличието на тази сладост и суровият кокосов мирис, придават общ блудкав вкус на това, бутилирано и продавано срещу не малка сума, нещо. И отпивайки и усещайки вкуса, първата ми мисъл беше за обсъждането на "сладникави" парфюми тук.
Същото нещо би се получило, ако се разтвори в чаша обикновена вода една малка лъжичка обикновена захар...

Общи условия

Активация на акаунт