Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 609
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
Момичета и момчета, търся нещо, което да ме изкара от парфюмната ми апатия. Напоследък не ми се случват много приятни неща и искам  да си направя терапия като поръчам нещо, което изобщо не познавам (не че повечето ми поръчки не са насляпо Simple Smile ). Колебая се между следните 3:
Dolce Amalfi
Atelier Cologne Santal carmin
Comme des Garcons Floriental

За последния чета супер разнородни мнения - прекрасен, изключителен, но и аромат на автомобилни гуми, което супер много ме озадачи.

Поръчах току що Café Tuberosa от офиц.сайт - 10мл, за да го опозная, но искам и някой от горните да имам Simple Smile
Без да се замисля, имайки и трите, бих избрала Santal Carmin. Всъщност Comme des Garcons Floriental е хубав парфюм, но ми дойде много мъжки (като на densi ) и го върнах обратно.

# 421
cielo, сподели моля за Муска на Атар колекшън. Утре го чакам напълно насляпо и се притеснявам, защото мненията са от много различни.

# 422
  • Deutschland
densi, Musc Impérial ли имаш предвид?

# 423
# 424
  • Deutschland
Още седи в целофанче 😃 Поръчах го импулсивно и въодушевена от  Hayati. После попаднах на не особено положителни отзиви и сякаш загубих интерес( обикновено не се влияя, но мускус...) Ти ще ме изпревариш с твоята оценка.

# 425
Как имаш парфюми, които не отваряш дълго, как издържаш на любопитството?

# 426
  • Пловдив
Cielo, a Santal Carmin има ли общо с Бакара Руж? Навсякъде чета за тази прилика, което обаче много ме стресира, защото Бакара Руж е един от моите кошмари Simple Smile Оценям високия клас на парфюма и майсторството, но за мен е непоносим. За жалост аз съм от тези, при които се разкриват в цялата си прелест бинтовете и йода и на всичко отгоре няма отмирисване, преследва ме с дни.
За него ми напомня и Sensual Instinct Montale. Онзи ден се срещнах с една прекрасна наша съфорумка и й благодаря, че ме запозна с него, иначе от многото суперлативи бях на косъм да го купя.

# 427
  • Deutschland
densi, наистина не успявам. Всяка седмица получавам по 2, а понякога и повече.Трябва да ми дойде музата 😅
Има и много, на които не им давам втори шанс:  фъс...и  отсичам " не ставаш ". 😊Не е правилно, но това е. Ето, сега току- що ми донесоха два. Гледам и се чудя днес ли да тествам. Ухая прекрасно на Étoile d'une Nuit Ами, нямам желание.

Santal Carmin и Baccarat Rouge: категорично Не ! Нищо общо.

# 428
Ммм и двата са по-хубави от Étoile d'une Nuit.
Амуажа обаче е за късна пролет и лято, сега се развива ужасно, а Nuit et Confidences Annick Goutal е една от любимите ми ванилии, супер подходящ за идващата зима.

# 429
  • Чукарландия
Нека вълнението започне СЕГА!
Поръчах го... ❤️
Бел, откъде го поръча? Направо се вълнувам заедно с теб Simple Smile

От parfumdreams.de 😉

Cielo, давай насам парфюмите, да видиш колко бързо ще ги отворя... 🤣

# 430
  • Deutschland
Ммм и двата са по-хубави от Étoile d'une Nuit.
Амуажа обаче е за късна пролет и лято, сега се развива ужасно, а Nuit et Confidences Annick Goutal е една от любимите ми ванилии, супер подходящ за идващата зима.
Сигурно си права. 😀 Да си призная, че ме страх да тествам BRACKEN 😅
BBeLLa, чувствай се поканена. Ти ще отваряш, а аз ще наблюдавам 😅

# 431
Той си е страшен. Но като е топло се развива супер интересно и е хубав. Този парфюм няма никакъв аналог в парфюмите, които съм пробвала, всичко му е различно. Не може да опише никак.

# 432
Здравейте! Не съм писала отдавна, но след споменаването на бракен амуаж не се стърпях. Уникален!  Първия ден ми беше странен (той си е), но после се влюбих необратимо. Жалко, че не се харесва от околните. И сега стои добре, даже излъчва повече отколкото в топло време. Факт е, че всеки ден посягам към него  и ако се напръскам с друго,  го считам за компромис!
Сиело,  ако не ти хареса мога да приютя още една стотичка 😀

# 433
  • Deutschland
densi, звучи интересно. Моето мнение за  Amouage  се припокрива напълно с твоето. Беше споменала, че Мимозата е доста семпъл и не си заслужава парите. Напълно съм съгласна! Опитах да го нося, но толкова скучен, никакво развитие...
Очаквам новите Amouage с нетърпение. 😍

# 434
Много е зле Мимозата.

Общи условия

Активация на акаунт