Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 607
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland
Не само, че е зле, но и едни 300 евро и искат.🙄 Но не е луд тоя дето...

# 436
Не само, че е зле, но и едни 300 евро и искат.🙄 Но не е луд тоя дето...

Аз съм от лудите!😁
Имам я и нея!

# 437
  • Deutschland
Силви, аз се отървах от него. Дори шишето, което много ми харесваше, не ме спря.

# 438
  • София
И аз се присъединявам към търсенето на мнения за Santal Carmin.

# 439
Има го в магазина на Нотино пробвайте го там, ако имате възможност.

# 440
Аз очаквам отзив от масовата покупка на Белия Ароматикс Simple Smile

# 441
Бихте ли разказали за Сета по-подробно, заинтригувахте ме, а няма къде да я пробвам?Опитах да изтрия поста, но не става.Върнах напред в темата .....и аз искам Seta.Тя ще е следващата ми покупка “на сляпо” 😊

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:43 от macadamia

# 442
  • Deutschland
И аз се присъединявам към търсенето на мнения за Santal Carmin.
Carmin Santal е прекрасен точно за този сезон: есен- зима. Топъл, дървесен, уютен аромат: шафран, меко сандалово дърво и ванилия. Разбира се това е доста субективно, така че обезателно тест при положение, че някои го сравняват с Baccarat 🙄

# 443
Скрит текст:
Здравейте момичета и момчета! Поздравления за чудесната темичка и доброто настроение в нея. Досега само четях и да знаете не влияете добре на съдържанието в моя джоб.

Идвам обаче с молба за съвет. Искам да купя парфюм на Том Форд за подарък на млад мъж (ранни трийсет), красавец, добре сложен, много модерен, с престижна професия, всеки ден ходи в голям офис, среща се с много хора. Брат ми е това, ако някой се чуди, да не си помислите, че ще изненадвам някоя потенциална тръпка.

За съжаление нямам възможност да ходя и да тествам. При нас в големите магазини незнайно защо не предоставят вече мостри. Т.е. знам защо - заради Ковид, но не виждам много смисъл в това.

Парите нямат значение и ми трябва за Коледа. За всички други от семейството съм измислила, само за него се запънах.
Моля, помагайте и благодаря предварително!
Само да кажеш какво харесва нотки, парфюмии какво има евентуално на Том Форд? А щом парите нямат значение защо Том Форд? А не например Фередерик Мал, Роджа, Ксерджоф, Мемо?

Денси, там е работата, че не знам, затова описах какъв тип е. Виждаме се рядко, живеем в различни държави, ще се събираме за Коледа, ако не затворят света дотогава.

Не знам защо съм си наумила на Том Форд точно, реших, че е по като за млад мъж. Ще погледна и другите, които си изброила, но проблемът ми е, че каквото взема ще трябва да е на сляпо. Трябва да е някакъв лесен аромат, който се харесва на повече хора и не е твърде специфичен и сложен.

# 444
  • Бургас
Цитат
.......и не е твърде специфичен и сложен.
специфични и сложни са гореизброените включително Том Форд

# 445
Цитат
.......и не е твърде специфичен и сложен.
специфични и сложни са гореизброените включително Том Форд
Обожавам Grey Vetiver EdP Tom Ford и не мисля, че е труден. Пасва перфектно в бизнес среда.

# 446
Да, Ноар също.

# 447
Здравейте, момичета и момчета! Чета ви отдавна и сега искам съвет от вас. Моля, препоръчайте ми зимен и ефирен парфюм. Досега ползвах Girls can do  anything, This is her, Mon Guerlain, Angel muse. Много харесвам ориенталско-цветните парфюми.
Благодаря Ви предварително!

# 448
Здравейте, момичета и момчета! Чета ви отдавна и сега искам съвет от вас. Моля, препоръчайте ми зимен и ефирен парфюм. Досега ползвах Girls can do  anything, This is her, Mon Guerlain, Angel muse. Много харесвам ориенталско-цветните парфюми.

Black Opium Nuit Blanche - тъкмо е на супер промоция в Дъглас

# 449

Black Opium Nuit Blanche - тъкмо е на супер промоция в Дъглас

Благодаря! Записвам за проба Blush

Общи условия

Активация на акаунт