Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 572
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Като хванеш котвичката, не успяваш ли да ги разместиш? С drag&drop, както преди?
Могат да се местят!

# 496
  • Пловдив
Моите не са по азбучен ред, а както са си били. Но пък като скролвам през мобилния телефон, закачам някой и без да искам го пренареждам, което не ми харесва.

# 497
Моите не са по азбучен ред, а както са си били. Но пък като скролвам през мобилния телефон, закачам някой и без да искам го пренареждам, което не ми харесва.
Аз това и при стария изглед редовно го правех на телефона.

# 498
Нямам профил във Фрагрантика, нямам гардеробче, но въпреки това и на мен не ми харесва новото оформление. Да, по-едрият шрифт е удобство, не отричам. Но си бях свикнала със стария изглед. Сега например виждам пирамидата, но не мога добре да се ориентирам кои точно нотки са определени като най-силно усещащи се, а това е ценна информация за мен.

# 499
Нямам профил във Фрагрантика, нямам гардеробче, но въпреки това и на мен не ми харесва новото оформление. Да, по-едрият шрифт е удобство, не отричам. Но си бях свикнала със стария изглед. Сега например виждам пирамидата, но не мога добре да се ориентирам кои точно нотки са определени като най-силно усещащи се, а това е ценна информация за мен.
Под всяка нотка има червена линия с различна дължина и яркост, ноктите в пирамидата са автоматично подредени спрямо вотовете от най-силна към най-слаба

# 500
Да, разбрах, че е така, но още ми е трудно да свикна. Лично за мен старият изглед беше по-добър.

# 501
Miyako, ами то на тебе все едно някой ти е разхвърлял три гардероба с дрехи в къщи Disappointed Relieved зор си видяла Heart
Тази сутрин вече са по 12 на редичка Mask Laughing значи ще има още изненади спрете да подреждате.

# 502
Моята подредба е останала същата.Вероятно защото бяха подредени по брандове, знам ли?!

# 503
  • виртуално
Моята подредба е останала същата.Вероятно защото бяха подредени по брандове, знам ли?!

И аз така , подредбата ми е запазена.
Сега с по-малките икони ми е по-добре. Въпреки че по 10 на ред ми беше най-удобно.
Единствено ме дразни, че I want не е на второ място. Докато стигна до него в дъного и забравям какво съм искала да направя

# 504
Можете да изключите shelf tools, за да не си размествате гардеробчето при скролване.
Моята подредба си е както съм я направила аз.

# 505
  • София
Можете да изключите shelf tools, за да не си размествате гардеробчето при скролване.
Моята подредба си е както съм я направила аз.
Тази новост на мен лично ми харесва, преди май я нямаше или аз не съм я виждала поне.
Харесва ми и как ми излизат бележките, харесва ми и че излизат снимки от fragram под парфюмите.
Нищо не ми е разместено на мен.
Аз обичам промените, иначе ми е скучно Grinning

# 506
.....Тази новост на мен лично ми харесва, преди май я нямаше или аз не съм я виждала поне.
Харесва ми и как ми излизат бележките, харесва ми и че излизат снимки от fragram под парфюмите.
Нищо не ми е разместено на мен.
Аз обичам промените, иначе ми е скучно Grinning
Вчера всичко беше огромно и грозно, все едно не си си оправил разделителната способност на екрана,но днес е много хубаво,подредено......подредих си всичко по брандове, и отдолу как излизат всичко което обичаш,харесваш и Не харесваш много ми допада Bowtie
SOTD: Прешъс ууд Мансера, ,сладко-горчиво тирамусу ,не мога да спра да го вдишвам Relieved

# 507
Не усешащ ли една “болнична” нотка в Мансерата?

# 508
Аз не. Обожавам го. Това е любимият ми парфюм от марката.
Фрагрантика започва да се оправя. Подредени са ми точно както преди.

# 509
Не усешащ ли една “болнична” нотка в Мансерата?
Не Simple Smile По скоро една много приятна и вкусно -мека нотка имат моите Simple Smile като вид ром или уиски Nerd

Общи условия

Активация на акаунт