Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Аз харесвам и двата парфюма и съм ги носила. Бих си купила и двата последователно, но първо Кристал Ноар ЕДТ. Той ми е вечна любов. Страшен мъжелов.

Мъжелов е най-точното определение 😂😂😂
Аз носех мнооого преди ЕДП и постоянно някакви мъже ме заговаряха. Това не ми пречеше, но сега не мога да го търпя ..

# 601
Здравейте, бихте ли ми препоръчали по-мадамски аромати, които да не са с преобладаващи сладки нотки?
................
Ще се радвам на препоръки Relaxed
Chloé Nomade Absolu

# 602
  • Чукарландия
И аз Кирке не мога да го нося, сега ще се напъна с Касиопея пък да видим......🤔

В Андромеда е Истината, Момичета! 😘❤️😉

Макадамия, разкажи повече за Афродита, моля! Като написа люляк и веднага наострих уши (респ. нос 🤣).

# 603
Мерси много момичета Heart
Май ще ги купувам и двата последователно, че от толкова четене на коментари направо ги сънувам вече Grinning луда работа. Знам, че ако купя единия, мисълта за другия ще ме гложди и ще продължа да го сънувам Grinning

# 604
Мерси много момичета Heart
Май ще ги купувам и двата последователно, че от толкова четене на коментари направо ги сънувам вече Grinning луда работа. Знам, че ако купя единия, мисълта за другия ще ме гложди и ще продължа да го сънувам Grinning

Ааа да така е 😁. И аз съм така. Много е заразна темата 😁.Иска ти се всичко да си купиш 😂.

# 605
Момичета, по повод на Crystal Noir-a: смятате ли, че действително е преформулиран? Много исках да си взема една от двете версии, но изчетох какво ли не и не посмях.
Другият ми въпрос е откъде си купувате Eli Saab? В douglas не ги зареждат, а искам да съм сигурна в произхода им

# 606
Момичета, по повод на Crystal Noir-a: смятате ли, че действително е преформулиран? Много исках да си взема една от двете версии, но изчетох какво ли не и не посмях.
Другият ми въпрос е откъде си купувате Eli Saab? В douglas не ги зареждат, а искам да съм сигурна в произхода им

Моят го взех от Make up

# 607
Здравейте, бихте ли ми препоръчали по-мадамски аромати, които да не са с преобладаващи сладки нотки?
Търся нови парфюмни хоризонти. Досега клонях по-скоро към свежи и тревисти миризми, но усещам, че се пренасочвам. Любимият ми парфюм е Karl Lagerfeld For Her. Харесвам бели цветя, зелени миризми, цитруси, след дългите прекарани часове във Fragrantica съм стигнала до извода, че не харесвам за себе си преобладаващо сладки композиции, често и ванилия. Иначе душа, душа Герлени, харесват ми като отделна миризма, но не мога да ги възприема за носене върху себе си. Най-сладкото, което притежавам в скромната си колекция, е Incanto Shine. Най-тежкото, което харесвам върху себе си, е един вече спрян от производство – Serpentine на Roberto Cavalli. Ще се радвам на препоръки Relaxed
Аз бих ти предложила Quatre на Boucheron. Мисля, че ще ти хареса, а и е бюджетен. 😉

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:36 от лорелай

# 608
Вече спрях да го харесвам Cristal noir-a. Свързвам го с нещо ретро и много комерсиално, а така го обичах.

# 609
Да, реформулиран е и то доста.

# 610
Имате ли идея дали онзи магазин на ул. Париж още работи? С какво работно време?

# 611
Работи, да. Онзи ден бях там. Нямам идея какво им е работното време.

# 612
Здравейте!
Някой да има спомен кой беше българският онлайн магазин,който продаваше Nishane?Мисля,че беше на съфорумка или се бъркам.

# 613
  • София
Не ги познавам и в момента няма как да ги пробвам но от коментарите си помислих, че ще ми харесат.
Черният кристал за мен се оказа непоносим. Подарих го на сестра ми, тя го обожава. Труден парфюм е според мен
И за мен. Докарваше ми позиви.

# 614
Магазинът на Париж работи, в събота са до 14 или 16 . Nishane предлагат в Елинор.

Общи условия

Активация на акаунт