Как/къде създавате нови познанства?

• 10 406
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Вижте сега.... ако мъж си търси жена тогава трябва да се ходи по готварски курсове, уроци по салса, рисуване и прочие женски сборища. Ако жена си търси мъж се ходи по мъжки места. Например фитнеси, монтьорски изложения и прочие.

# 166
Вижте сега.... ако мъж си търси жена тогава трябва да се ходи по готварски курсове, уроци по салса, рисуване и прочие женски сборища. Ако жена си търси мъж се ходи по мъжки места. Например фитнеси, монтьорски изложения и прочие.
А ако жената не харесва фитнес мъже? И не харесва миньорски изложения? 😊

# 167
Вече няма нещо такова като мъжко и женско. Всеки е навсякъде. И жени монтьори и мъже готвачи. Някои жени са повече мъже от мъжете, а други мъже са по-женствени и от жените. То партньор не се намира целенасочено, то когато има да си става, става непринудено.

# 168
И аз мислих, ако има да става ще стане, но като стоиш само вкъщи, съвсем буквално, а времето си минава така бързо, няма как да очаквам да дойде през комина с дядо коледа... и да каже "аз съм мечтаният ти приятел". Е, да естествено че не става да ходиш целенасочено на събития с мъже, но човек се замисля все пак...
Оказа се, че всички събития, които харесвам са само жени или двойки ...А по време на пандемията и събития липсват.

# 169
Е, ще си намериш някой в Интернет и пак ще стане. Преди много обичах да си чатя и да се дразня с момчета онлайн. Smile
С някои съм се и виждала. Интересни времена бяха. Laughing

# 170
Вече няма нещо такова като мъжко и женско. Всеки е навсякъде. И жени монтьори и мъже готвачи. Някои жени са повече мъже от мъжете, а други мъже са по-женствени и от жените. То партньор не се намира целенасочено, то когато има да си става, става непринудено.
Унисекс и размяна на роли?
За непринуденото съм съгласен. Simple Smile
Бе, сменях си днес един детайл на изпускателната система на колата, и майсторите бяха двама - възрастен с много опит и сравнително млада руса жена.
Бе, нямам против, сигурно разбира от коли повече от мен, не беше грозна, да кажеш, ама въпреки това жените да са си жени. Но сякаш неволята учи и обстоятелствата, а може и хоби да й е било.

Към горния ти пост:
И сега са интересни времената.
Предполагам вече не се "дразниш" с момчета, и си "пораснала"? Wink
Нормално да си се виждала, всеки все с някой се е виждал от нета, а някои и с много са се виждали, и основно от нета.
Аз и сега много обичам да си чатя.
Това е ежедневие за всеки вече, без значение служебно, или лично.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:57 от FragranceFanatic

# 171
Е, ще си намериш някой в Интернет и пак ще стане. Преди много обичах да си чатя и да се дразня с момчета онлайн. Smile
С някои съм се и виждала. Интересни времена бяха. Laughing
В интернет е ужасно неромантично, а и не е реална среда, в която да опознаеш някого, а стоиш пред един екран и си пишеш ... после на живо винаги е по-различно. Да не говорим и как мразя анкетирането с въпроси, тип опознаване уж, ама не е никакво опознаване да знаеш някой какво работи, на колко е  и прочее. Опознаване в ситуация как се държи наистина, а и аз се влюбвам в движението,  в погледа, как гледа на света, а не как ми казва, че гледа.
Или пък си търся оправдания, то никога няма да стане както ми харесва.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 09:01 от ~Канела~

# 172
Да, в интернет са по-смели, но на живо се притесняват. Laughing Беше хубаво вълнението да видиш някой, който харесваш онлайн и да се бъзикате. Забравила съм го вече. Smile

# 173
Канела, след наистина много години форма на суперинтензивна онлайн комуникация в най-различни платформи (и 70% от кръга ми с най-близки хора се дължи на интернет), мога да кажа,че някои хора се отпускат в пъти повече онлайн отколкото на живо. В положителен смисъл, нали, хаха, че има и отрицателни. Просто... споделят неща, които не биха на първа-втора среща с някого. Ако има клик-ване на чисто човешко ниво, разбира се. Не е необходимо да е интервю, разпит или какво да е. Много дълбоки въпроси са ме питали и съм питала Simple Smile

Цитат
Слава Богу, има разлика между мъже и жени. Мъже готвачи има, да, но мъже, които биха отишли на готварски курс, въобще няма. А съм ходила (не с цел да намирам мъж). И примерите с миньорските изложения са малко крайни, да, но Янтра е много права в идеята си - не може да ходиш по силно женски места или да не ходиш никъде и да очакваш да срещаш партньор. Той няма да дойде до вас, до куриерския офис, до салона за маникюр. Ся, до работа сигурно може, ама зависи кой какво работи Smiley

# 174
Да, в интернет са по-смели, но на живо се притесняват. Laughing Беше хубаво вълнението да видиш някой, който харесваш онлайн и да се бъзикате. Забравила съм го вече. Smile
Бамбита е от "смелите", аз също.
А ти от кои си, Кари? Thinking
Що да си забравила?
Не те влече вече, не ти се занимава, или си намерила "принца"?
Аз много отдавна не го мисля.
Харесвам някоя, пиша й, върви ли, чудесно, виждаме се в кратки срокове, не върви ли, не гоня и не се занимавам, то от само себе си се разсъхва и спира общуването. Пише, отговарям, спре да пише, не питам "защо си спряла". Отговоря ли 1 път на съобщение/пост, топката е в нейните ръце. Който има интерес, пише, който не, ако ще.
Не го мисля никак. Следващата.

Какво означава "лексиконски въпроси"? Thinking
Нищо ненормално няма и не виждам да се пита за работа, хобита, интереси, образование, визия за живота, мечти, ако щете, то оттам се почва. Повечето разговори си вървят непринудено и от само себе си.
Това, че някой се "стяга", или му е "неловко", или няма опит, или толкова си може, или просто "убива" време в ляляне, си е за за него.

# 175
Точно за готварски курсове - за месо, риба, хляб - основни продукти, - съм писала, че имаше мъже. Виж, на тортите нямаше.

# 176
Цитат
Не те влече вече, не ти се занимава, или си намерила "принца"?

Принцове и принцеси няма, имам си детенце и мама трябва да е за пример. Wink Не мога да се бъзикам като 15-годишна вече. Smile

# 177
Бе, малко са майките за пример, ама айде, да не лялям, и да не разбунвам духовете.
Ти може и да си от тях, кой знае.
Браво, живи и здрави да сте. Simple Smile
Що да няма принцове и принцеси?
Има, в твоите очи, и в очите на всеки най-ближният си му е "принцът", и "принцесата". Wink

# 178
Познанства чрез интернет - форуми. По сходни интереси.

Не търся просто познати, търся истински хора, близки до моята душевност, ама...
По принцип и аз от такива имам нужда, но не ги търся. Единственото, което правя е да изразявам себе си и да се водя по своя "фес". Не влизам в роли,  не правя нещо за някого, с цел да спечеля неговите симпатии. Това смятам, че е начинът да откриеш хора, близки до твоята душевност, светоглед, начин на мислене. Отърсих се от заблудата, че най-общо казано правенето на добро  "купува" и е начинът да си спечелиш нечие одобрение, благосклонност, симпатия и благоразположение. Става по заслуги.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 04:28 от starinthenightsky

# 179
  • Пловдив
А ако жената не харесва фитнес мъже? И не харесва миньорски изложения? 😊
Жената да си реши какъв тип мъже търси и да тръгне. Примерно по ски пистите също има повече мъже от колкото жени. Или да влезе в някоя ловна дружинка. Мога да бълвам още идеи. По салса курсовете мъже НЯМА. Щото съм ходила, с идеята да се науча на салса, аз мъж си имам.

Общи условия

Активация на акаунт