На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Varna
Значи Vellury,
всеки лист кора го слагаш в хартия за печене, завиваш си го и го слагаш във фризера.
Така действаш със всички кори. Аз допълнително ги слагам във найлоново торбичка.

Веднъж бях забравила във фризера цели пет кори за около пет месеца. Като ги отворих, нищо им нямаше.
Пак стана вкусна баницата.

# 331
За корите някой писа ,че моли да ги опаковат отделно  по 3 бр. Аз реших че 3 бр кори ще са ни добре за една баница, затова и аз така ги взех 3х3бр опаковани в хартия. Като се прибрах ги сложих в пликове за храна и директно във фризера. Още не съм размразявала обаче и не знам какво съм направила Grinning

# 332

Това е малка част от хаоса, трябваше ми 2 дни да подредя всичко 🤣. Искам да похваля маркет Onur много добре подреден и хубави промоции това са соленки закупени от там страхотни бяха, пресни топят се в устата 😊

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:02 от bubanka

# 333
За корите някой писа ,че моли да ги опаковат отделно  по 3 бр. Аз реших че 3 бр кори ще са ни добре за една баница, затова и аз така ги взех 3х3бр опаковани в хартия. Като се прибрах ги сложих в пликове за храна и директно във фризера. Още не съм размразявала обаче и не знам какво съм направила Grinning

Вероятно аз съм го писала, защото така процедирам Simple Smile И всичките са в торба, която връзвам и държа във фризера; но разбира се, може и поотделно..

# 334
Бепатхен е  таблетки за смучене за възпал процеси имат доста витамини, в момента го ползвам след операция на щит жлеза,т.е за възпал гърло може от рода на  неоангин

# 335
Може ли да помоля някой, ако не е много нахално да ми купи списание Elele и да ми го прати после с куриер. Разбира се ще си платя за услугата. Ще съм много благодарна! Blush
Този брой https://www.instagram.com/p/CG4bE1Olwyc/ и/или този https://www.instagram.com/p/CFuAP_0lUhl/, който намерите.
Съжалявам, че сега виждам, иначе щях да ти купя! Първото списание го има в комплект с книга.
Никаква паника няма в Турция, бутат се като говеда и видях хора без маски, както и с лигавници

# 336
Vellury, доколкото знам, цветя, луковици, семена и подобни, не са позволени да се пренасят през граница, така че по-добре, че не сте взели.

# 337
Vellury, доколкото знам, цветя, луковици, семена и подобни, не са позволени да се пренасят през граница, така че по-добре, че не сте взели.

Не е проблем с цветята, купували сме, за луковици и семена не зная как стои въпросът.

# 338
Здравейте! Скоро мисля да ходя до Одрин, но не съм ходила по магазини за дрехи и обувки. Може ли да ме ориентирате, къде са качествени и като за нас ( не с хиляда цвета на едно)

# 339
Това с цветовете не го разбрах. Както и израза "като за нас"...?!!
Може би имате предвид, че те се носят шарено, кичозно, лъскаво??? Ако е така, то Вие сте в някаква крайна заблуда!

# 340
Тези кори за баница веднага ли трябва да се приберат в хладилник/камера? Винаги съм се изкушавала да си купя, но съхранението до вкъщи ме е притеснявало.

# 341
  • гр.Варна
Моля за информация относно Люлебургас.В неделя по стечение на обстоятелствата ще ходим до там с ММ.Има ли шанс да открием отворена аптека в неделя или да търся от друго място.Благодаря

# 342
Да и аз не разбирам "като за нас" всеки има различен индивидуален стил и е много относително. Аз примерно много рядко си намирам блузи да ми пасват по размер, а примерно тези които пасват са ми кичозни 😂 и така, а в големите магазини като Дефакто има много изчистени едноцветни модели. Картинката като цяло е следната иска се обикаля и то много

# 343
Това с цветовете не го разбрах. Както и израза "като за нас"...?!!
Може би имате предвид, че те се носят шарено, кичозно, лъскаво??? Ако е така, то Вие сте в някаква крайна заблуда!

Така се изразих, защото не ми се спускаше в подробности. Да, точно това което казахте имам предвид. Те винаги гледат да имат нещо лъскаво и шарено по себе си (като ми е ясно, че не всички са така), но като се има предвид, че предния път търсех пердета и където попитах за нещо не толкова шарено отговора им беше, " а не нямаме такива, всичко е шарено". Просто попитах за магазини откъдето мога да намеря нещо подходящо, защото не мога да обикалям всички магазин. Пределно ми е ясно, както казах, че не всички се обличат така, особено младежите. Само, че не намерих за нужно да се обеснявам, както го правя в момента.

# 344
Относно цветята,едното момиче с нас си купи 2 китайски рози ,които бяха високи и стърчаха в багажника. На границата никой дори не ги погледна

Общи условия

Активация на акаунт